ney :44: anlamadim lachat sohbet flnnn dermişim fıstıkommm
cumartesi günü hatta hafta sonları ben olmuyom ki
yayını basmak isterim ama apansız
ule sizi r türk e bildirmezsem ben
hadi biiraz yayın yapalım
sus lan
hosbulduk ablamm, anladim ben onu
iyiyim fistigim, cok yogunum bitanem, bende sizi cok özledimmm
fistik kendini asdi +18 de kurtarmiyor artik +25lere gecis yapmis
ayy evet ödev var bi atlatsaydim ama hemen bitecege de benzemiyor
bak naasilda heyecanlandii
evet evet yapalııım
kankam yapcaktikta database errorrr dediiii :83:azzcık yapsaydık
ne sandin olm :86:allan çatlağı diorummm o kadarrrr cvpa bak yaaa herşeye verecek bi cvbın var ya
yaaa ben girmek icin can cekistim resmen ama acilmadiiiiiii :84:ama kimse yok ki encıl
benim net gitti yinesen ben fıstık parlayanyoldızım nil de varr
senceeeee
ne edeceğimniz laaaa:92:
canlarr kankalar ben kaçarrrrr
isteyerek gitmedim kanka kendiliginden kapandii :84:gitmişler :97:
herkes gitmiş bende kaçar
veee 5.000 msjımı buraya yazıp
msjlarımı tamamlayıpkaçıyorum
son olarak ank ablam,kendi ve gırmızıyı göremedm:97:
ay yazdigini yeni gördümkuştan fıstığaaaakuştan fıstığaa
mesajınızı okudum stopdötümden bile yaş geldi gülmekten stopp özel mesajla uğraştırma beni kıl oluyom stoppp yayın değişikliği kbul edilmiştir stop
bu arada ben de konyalıyım stoppp
kendimden utanarak söylüyorum o ş yi ben de s diye okudum da dilinize düşmüyüm die ses etmemiştim stopp
oy kiyamammmmmmnöbetçiydim okulda bugün. bi de vukuatlar oldu baya bii başım ağrıyodu fıstık yattım yeni kalktım valaa
12 yasindakilerin arasinda onun ne isi var labi öğrencim eşek kadar diğerleri 12 yaşında ama bu 17 18 var.konu işliyorum oku dedim salak salak suratım baıyo.okusana diorum mal gibi gülüyookumucam dedi.sinirlendim dışarı çık dedim,kalktı eşyalarıı topladı,uyuz bi tip zaten. oğlum dedim okumaya niyetin yoksa gelme,ailene yazık dedim. döndü bana diğerlerinin içinde sen kendine ne sanıyon,sen ç ok iş yapıon sanki dedi sabrtttim ama dizlerim titremeye başladı sinirden çıktım arkasından kolundan tuttum kolidorda,beni itti dev gibi bişey saten.bağırdım ben de,bağırınca küfürü bastı diğer öğretmenler de çıktı hep sınıflardan dsışarı. yeni yni kendime geldim valla. tutanak tuttum hemen yarın işleme sokucam
sınıfta kala kala büyümüş okulda12 yasindakilerin arasinda onun ne isi var la
ögretmenler ne dei peki, derdi neymis?? tutanak tutunca noluyoki :44:
oha kac kez sinifta kalmissınıfta kala kala büyümüş okuldaherkes çok sinirlendi, el kaldıramadım da dayak yirim die çocuk dev anası gbi bi koysa yere gömer beni tutanak ttunca çocukla sözleşme imzalıosun,bi dahha a ters bi hareketi olursa okuldan atılıyor
yaşından belli olduğu üzre bir hayli kalmış fıstığım.genelde devamsızlıktan kalıomuş zaten. cnı isteyince ayda bi gelio beyefendioha kac kez sinifta kalmisel kaldiramadimda derken dayak yeme korkusu olmasa el kaldircan mi la peki ya imzalamazsa :44:
kaldirirdim diyo ya manyaksinyaşından belli olduğu üzre bir hayli kalmış fıstığım.genelde devamsızlıktan kalıomuş zaten. cnı isteyince ayda bi gelio beyefendikaldırırdım çünkü böyle bir terbiyesizliğe tahammülüm yoktu,çoktan haketti ama yaşı büyük olunca korktum . bir de benim çalıştığım köye texas diolar çok belalı bir yer. kan davaları devam ediio.silahsız tek bir erkek yok. okulun önünde sürekli jandarma beklio. köy böylee olunca vurmadan düşünmen lazım. vurmak çözüm değil ben bugün yarın tokat atarım ertesi gün beni tabancaylan vururlr valla
geçen devirler oraya uğramamış kankakaldirirdim diyo ya manyaksincaniii örtmen senii
silah mikan davasi mi hangi devirde yasiyoz olm hala öyle seyler mi var aman dikkat et kanka
amaaaaaaaaaan icime fenalik getirdin laaaaaaaaageçen devirler oraya uğramamış kankabize masal gibi gelen her şeyi onlar hala yaşıolar. veliler bellı öğrenciler de onları örnek almış daha belalı
amaaaaaaaaaan icime fenalik getirdin laaaaaaaaatöre cinayetide hala var dede ahanda suracikta bayiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?