15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

veee 5.000 msjımı buraya yazıp
msjlarımı tamamlayıpkaçıyorum

son olarak ank ablam,kendi ve gırmızıyı göremedm:97:

chat sohbet flnnn dermişim fıstıkommm
ney :44: anlamadim la

cumartesi günü hatta hafta sonları ben olmuyom ki
yayını basmak isterim ama apansız
ule sizi r türk e bildirmezsem ben
alin iste haftaya yapicagimiz 20.000.nci mesajimiz serefine yapilcak kutlamayi cuma yapmamiz en hayirlisi :86: cumartesi hem ben dügündeyim hemide nil yok
rtük ha istedigine sikayet et nilim yeterki patrona duyurma

hadi biiraz yayın yapalım
kanka duydun demiiii cumartesi yayin yok hic bi mok yayinlamicaksin cumartesi yerine haftaya cuma yapilcak yayin:92: 20.000 mesajimizin serefine 10uncu kanala geccez :86: 10uncu kanalda sok etkisi yaratcak resimlerin ve resimlerimizle topigimizi onurlandircaz kanka anladin mi

sus lan gülmede anladin mi onu söyle sen

hosbulduk ablamm, anladim ben onu

iyiyim fistigim, cok yogunum bitanem, bende sizi cok özledimmm
fistik kendini asdi +18 de kurtarmiyor artik +25lere gecis yapmis

ayy evet ödev var bi atlatsaydim ama hemen bitecege de benzemiyor
hahah caktirma parlayanim o yas sinirlamasi topigin daimi kankalari icin gecerli degil misafir olarak okuyanlar icin gecerli :86:

biter balim biterr yaparsin sen

evet evet yapalııım
bak naasilda heyecanlandii

azzcık yapsaydık
kankam yapcaktikta database errorrr dediiii :83:

allan çatlağı diorummm o kadarrrr cvpa bak yaaa herşeye verecek bi cvbın var ya
ne sandin olm :86:

ama kimse yok ki encıl
yaaa ben girmek icin can cekistim resmen ama acilmadiiiiiii :84:

sen ben fıstık parlayanyoldızım nil de varr
benim net gitti yine dakka basi gidiyo ya durduk yere :95:

ne edeceğimniz laaaa:92:
senceeeee ama kismet olmadi

canlarr kankalar ben kaçarrrrr

isteyerek gitmedim kanka kendiliginden kapandii :84:

herkes gitmiş bende kaçar

veee 5.000 msjımı buraya yazıp
msjlarımı tamamlayıpkaçıyorum

son olarak ank ablam,kendi ve gırmızıyı göremedm:97:

5.000.nci mesajin hayirli olsun kanka :92:

kendimiz bu aralar cok yyogun girmizi gelmiyo kac gündür :44: ank ablaninda isleri vardi:89: artik direk mi dikiyo napiyosa:94:

Son düzenleme:
kuştan fıstığaaaakuştan fıstığaa
mesajınızı okudum stopdötümden bile yaş geldi gülmekten stoppözel mesajla uğraştırma beni kıl oluyom stopppyayın değişikliği kbul edilmiştir stop
bu arada ben de konyalıyım stoppp
kendimden utanarak söylüyorum o ş yi ben de s diye okudum da dilinize düşmüyüm die ses etmemiştim stopp

kuuuusssssssss sabahtan beri yayin yapiyoz olm nerdesin cok sey kacirdin cooooooooook

nöbetçiydim okulda bugün. bi de vukuatlar oldu baya bii başım ağrıyodu fıstık yattım yeni kalktım valaa

ay yazdigini yeni gördüm
hayirdir circir mi oldun yogsam yayin degisikligini onayladiysan taamdir kendi kizanida bi gelseydi hanfendi
allan konyalisi iste nolcak
aman yareppim sende mi kanka 3 kisi o syi s diye okuduguna göre bizde bi tuhaflik yok tuhaflik onu yazanda :86: zibiiiiiiin zibin

nöbetçiydim okulda bugün. bi de vukuatlar oldu baya bii başım ağrıyodu fıstık yattım yeni kalktım valaa
oy kiyamammmmmm ne vukuati oldu kanka anlat cabik
uyku deme gözümden uyku akiyo zaten

bi öğrencim eşek kadar diğerleri 12 yaşında ama bu 17 18 var.konu işliyorum oku dedim salak salak suratım baıyo.okusana diorum mal gibi gülüyookumucam dedi.sinirlendim dışarı çık dedim,kalktı eşyalarıı topladı,uyuz bi tip zaten. oğlum dedim okumaya niyetin yoksa gelme,ailene yazık dedim. döndü bana diğerlerinin içinde sen kendine ne sanıyon,sen ç ok iş yapıon sanki dedisabrtttim ama dizlerim titremeye başladı sinirden çıktım arkasından kolundan tuttum kolidorda,beni itti dev gibi bişey saten.bağırdım ben de,bağırınca küfürü bastı diğer öğretmenler de çıktı hep sınıflardan dsışarı. yeni yni kendime geldim valla. tutanak tuttum hemen yarın işleme sokucam

12 yasindakilerin arasinda onun ne isi var la
ögretmenler ne dei peki, derdi neymis?? tutanak tutunca noluyoki :44:

12 yasindakilerin arasinda onun ne isi var la
ögretmenler ne dei peki, derdi neymis?? tutanak tutunca noluyoki :44:
sınıfta kala kala büyümüş okuldaherkes çok sinirlendi, el kaldıramadım da dayak yirim dieçocuk dev anası gbi bi koysa yere gömer benitutanak ttunca çocukla sözleşme imzalıosun,bi dahha a ters bi hareketi olursa okuldan atılıyor

oha kac kez sinifta kalmis el kaldiramadimda derken dayak yeme korkusu olmasa el kaldircan mi la peki ya imzalamazsa :44:

oha kac kez sinifta kalmis el kaldiramadimda derken dayak yeme korkusu olmasa el kaldircan mi la peki ya imzalamazsa :44:
yaşından belli olduğu üzre bir hayli kalmış fıstığım.genelde devamsızlıktan kalıomuş zaten. cnı isteyince ayda bi gelio beyefendikaldırırdım çünkü böyle bir terbiyesizliğe tahammülüm yoktu,çoktan haketti ama yaşı büyük olunca korktum . bir de benim çalıştığım köye texas diolar çok belalı bir yer. kan davaları devam ediio.silahsız tek bir erkek yok. okulun önünde sürekli jandarma beklio. köy böylee olunca vurmadan düşünmen lazım. vurmak çözüm değil ben bugün yarın tokat atarım ertesi gün beni tabancaylan vururlr valla

kaldirirdim diyo ya manyaksin caniii örtmen senii
silah mi kan davasi mi hangi devirde yasiyoz olm hala öyle seyler mi var aman dikkat et kanka

kaldirirdim diyo ya manyaksin caniii örtmen senii
silah mi kan davasi mi hangi devirde yasiyoz olm hala öyle seyler mi var aman dikkat et kanka
geçen devirler oraya uğramamış kankabize masal gibi gelen her şeyi onlar hala yaşıolar. veliler bellı öğrenciler de onları örnek almış daha belalı

geçen devirler oraya uğramamış kankabize masal gibi gelen her şeyi onlar hala yaşıolar. veliler bellı öğrenciler de onları örnek almış daha belalı
amaaaaaaaaaan icime fenalik getirdin laaaaaaaaa töre cinayetide hala var dede ahanda suracikta bayiliyim

amaaaaaaaaaan icime fenalik getirdin laaaaaaaaa töre cinayetide hala var dede ahanda suracikta bayiliyim

insana masal gibi gelio valla fıstığımbazı veliler düşmalarından korumak için çocukarını kendileri okul getiriyolar,vururlar diye.duysam ben de inanmazdım ama malesef vki öyle. doğunun adı çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…