hiç bişeye cevap vermiyosunuz mal gibisnz banleyin lan beni
hiç bişeye cevap vermiyosunuz mal gibisnz banleyin lan beni
şimdi sana çok iyi bi cevabım varda, parmaklarımı yormaya değmezsin..
arıza mısın arkadaşım sen ? kimse sana cevap vermek zorunda değil!
çok iyi yaaaa =)
kötü söz sahibinindir
bu ne hiddet bu ne celal arkadaşım
boya hakkında yardım toğinie baktım arkadaşlar gayette güzel fikir vermişler sadece 8.0 topiğine kimse birşey yazmamış kullnanlar topiğini görmemiştir kendini bu kadar bozmana gerek yoktu...
deli ayoll
vallah delimi ne
hahahahahahaha: koptum gece gece.çıldıran genc
hahahahahahaha: koptum gece gece.çıldıran genc ................
vay canina sayin seyirciler :86:sonunda bu günleride gördük cinnet geciren masum canli irki isyan bayraklarini cikarmis bulunmakta
yanliz türkceside pek güzelmis haabanleyin beni gece gece koptum yine
vay canina sayin seyirciler :86:sonunda bu günleride gördük cinnet geciren masum canli irki isyan bayraklarini cikarmis bulunmakta
ay durduramiyorum kendimigider ayak son duasinida emir vererek etmis garibim
sorun hallolmustur :86: artik kapatabilirlerkapnamasın sölerizyayın yapak da öle kapatsınlar
Su-Perisi .!.:he valla banlayın beni...ay durduramiyorum kendimigider ayak son duasinida emir vererek etmis garibim GeCe_KuSu .!.:cinnetttinnnnn
__fstk .!.:emir büyük yerden :86: patron söz dinleSu-Perisi .!.:he valla banlayın beni...banla husamettini
allah bilani virmeyeGeCe_KuSu .!.:cinnetttinnnnncinnettiye GeCe_KuSu .!.:karnım ğarıdı de get yaaaa__fstk .!.:emir büyük yerden :86: patron söz dinlebanla husamettini
allah bilani virmeyecinnettiye Su-Perisi .!.:ayyy gece gece koptum
kızlar alemsiniz valla... GeCe_KuSu .!.:oyy oyyyyyy konu neden silinmemişkiGeCe_KuSu .!.:gülmekten kimse butona basamamış bence
__fstk .!.:yürüyün la gidelimyoksa sonumuz husamettinden farksiz olmayacak :86:
__fstk .!.:tabikiside bu görsel söleni kacirmayalim diye :86:konu neden silinmemişki Su-Perisi .!.:__fstk .!.:yürüyün la gidelimyoksa sonumuz husamettinden farksiz olmayacak :86: ..................... dimple2 .!.:yooo ben basmış idim sabaha kadar silinmez herkeşler uyuyodur
sabaha kadar geyiğin dibine vurabulursunuzyou_know .!.:sizde onun yanına gidince kacırmazsınız merak etme__fstk .!.:tabikiside bu görsel söleni kacirmayalim diye :86:orda şölen cevirirsiniz GeCe_KuSu .!.:geyiğin dibine vursak yarına deppüklenebiliriz ama
_fstk .!.:ver gazi dimpledimple2 .!.:yooo ben basmış idim sabaha kadar silinmez herkeşler uyuyodur
sabaha kadar geyiğin dibine vurabulursunuzsabaha kadar geyigin dibine vuralimda patronda bizi vursun __fstk .!.:bizer her yol paris kanka :86: ben gidiom valla banima susamadim henüzyou_know .!.:sizde onun yanına gidince kacırmazsınız merak etmeorda şölen cevirirsiniz kacin kacin caninizi kurtarin GeCe_KuSu .!.:üyeliğini iptal ettrirmişarkandan geliom kanka dimple2 .!.:naaaaaann
fstk beni tahrik etme zaten uyarım var
banane ben kaçıciim canımı vede naamımı kurtarıciiimnymphadory .!.:baleyin nedir yahu nymphadory .!.:ay bide lan'ı var banleyin lan .. GeCe_KuSu .!.:ay çok güldüm yaa gce geceeenymphadory .!.:ay bide lan'ı var banleyin lan .. rose_of_vova .!.:hahahahahaha isyankar kız
hosgeldinnnfacein var mi diye sordun özelime yolla bebisim dedim hani bisi gelmedi
benim sözümü dinlese patron ohoooo
smiller gitti gideli protesto calismalarim devam ediyo hacigetirttem smillerimizi geri :95:
neymis nandiziyle aganigi naganigi ne alaka la
cumartesi kesin mi kesin yayin var kankagelmeyenin anasinin ellerinden öperim
bide sipidiyle tanismisligimiz yok ha :86: sorularim sayesinde tanistik düsün odaya siz gecseniz naparim
gel gör kizaaamiddialiyim haci pisman olmicaksin
abla yanlis tanitim yapiyosun :86:
2.kanal = +18
5.kanal = +25 :86:
10.kanal = +30
20.000nci mesajimizin serefine 10uncu kanala gecmeye var misiniz yok musunuz :86:zaten iptal olan yayini:2: tekrar organize etmeyi basarabilirsem:84: bu 5.kanal degil 10.kanal olcak :86: sizleri daha fazla heyecanlandirmamak adina 10.kanal demedimdi
günayyydınnnnnn kızlarrrrrrr gece kaynattınız mı nannnnn ben yokken
cinnettin gelmiş kadına yazık
baktım kanka kopuşşlardayım şu an güldüm ben de yazdığına
lan tut beni tekrar yaziyomhatta yazdim
hep senin yüzündentopic yarina kapanir mi la bizimkiler göremicekk
günaydınnn ankcımmm
kaynatmışlarrr hemde nasıl
sabah başlamışlar sonra durmadan devam etmişlerrr
hızlı mesajdan smilelerimiz gitmiş yine
Günaydıııııınn
Kimbilir ne yayınlar yaptınız siz gece
Günaydıııııınn
Kimbilir ne yayınlar yaptınız siz gece
cinnettttin yazmış bıktım sizden diyeeeee ayyy allahım ya milletin derdine bakkk
bide banleyin beni lann yazmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?