15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kus bugün büyük bi senaryo yazdim sen görmedin demi bak hemen copy-paste yapiom

hersey bi bakisla baslar sonra eller kollar burun yanak veee sonunda kocaman öpücükle dudisler birlesir
ince ruhlu irkek sonra atesli bir bakis tavlama teknigi :127: accik naz cildiran bir erkek :95: emir :88:bak smilin üstünde cabuk yataga yaziyo :86: sonracigima ve ceee büyük sokkk korkuuu:18: karisik bir kafa :111:sonra :92: erkegin tepkisi gerisi allah ne verdiyse :119:ilk reflex :83: sonra sessiz film :118::122:kizin yüz sekli:120:erkegin seklimilli olma duygusu kizin durumu :78: sonra :102: hayal alemi :97::98:daha sonra inleyen yer gök:90: cikan pembe gözlük:103:

Son düzenleme:
ohaaaaaaaaaa orasi neresi yaaaaaaa

ohaaaa fıstık ne lan buay durun durun neşem yerine geldi kuduruk kuşki kimliğime geri döndümmmilli miiiinleyen yer göök müüü

ohaaaa fıstık ne lan buay durun durun neşem yerine geldi kuduruk kuşki kimliğime geri döndümmmilli miiiinleyen yer göök müüü
begendin mi kanka sinan cetini sollarim ben iste böyle titanicten bilem daha cok oscar aliriim bu senaryoya
kuduruk kuski kimligi he kanka inleyen yer gök bak telde anlatiyoya ondan sonra yer gök inliyo tabikiside yer gök inleyincede pembe gözlükler düsüyo :86:
yanliz bu smiller her bi moku anlatiyo hee

konyanın bi kasabası işte fıstığım alah korsun bizleri.muz yemeden şehit olmasam bri töbe töbeee
hayla muz diyo la akli fikri muz

muz diom tabi oğlum dert anası gibi olmuşum bi gündekendimden sıkıldım iki dakkadabaşa gelen çeklir,başa gelen her şey çekiliiir kankaanladın sen onu

kusum ben cikiom yaaaaaaaaaaaa dün gec yattim sabah erken kalktim cok pis uykum var
yarinda erken kalkcam cok isim var offf :95: yatip dinlenim bari :97: hadi öptüüüüüüüüüüüüüüümmm
yarin yayin yapcaz kacirirsan pisman olursun

muz diom tabi oğlum dert anası gibi olmuşum bi gündekendimden sıkıldım iki dakkadabaşa gelen çeklir,başa gelen her şey çekiliiir kankaanladın sen onu
kendinden niye skldn onu anlamadim la :44: :uykusuzluktanbeynineoksijengitmeyenfstksmili: harbi ilk defa alamadim acikla:86:

beğenmek ne kelime bayıldım olummsmillere hasta oldum zatipembe gözlüklü bana mı benzio nee
bayilmasaydin ben seni bayiltmasini bilirdim zaten kanka:86: tek bir smil bile herseyi anlatmaya yetiyobakiniz bu smil :88: yataga, cabukkk yaziyo azmis azmis ayni seen muzsuzluktan dellenmis

bu ne la

bi öğretmen arkadaşta toplancaz gece gelirim eve ama muhakka girerim canikom. tabi kk bakımda olmassagiderayak şuna bak bihttp://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/404964-biktim.html#post16453816iyi geceler öptümmm
anamm gec farkettim iyikide farkettim bak bende cevap yazdim

sıkıcı şylerden bahsedince kendimden sıkıldım kankaa küçük emrah gibi oldumhe yaa aynı bennn
haa öyle desene bende diom bu muzsuzluktan kendi kendine durmaktan skldgndan mi bahsediyo yogsam
kanka cvp yazdim bakta cikcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…