ohaaaaaaaaaainsana masal gibi gelio valla fıstığımbazı veliler düşmalarından korumak için çocukarını kendileri okul getiriyolar,vururlar diye.duysam ben de inanmazdım ama malesef vki öyle. doğunun adı çıkmış
ohaaaaaaaaaaorasi neresi yaaaaaaa
ohaaaa fıstık ne lan buay durun durun neşem yerine geldi kuduruk kuşki kimliğime geri döndümm milli miii inleyen yer göök müüü
hayla muz diyo lakonyanın bi kasabası işte fıstığım alah korsun bizleri.muz yemeden şehit olmasam bri töbe töbeee
kendinden niye skldn onu anlamadim la :44: :uykusuzluktanbeynineoksijengitmeyenfstksmili:muz diom tabi oğlum dert anası gibi olmuşum bi gündekendimden sıkıldım iki dakkada başa gelen çeklir,başa gelen her şey çekiliiir kanka anladın sen onu
beğenmek ne kelime bayıldım olummsmillere hasta oldum zati pembe gözlüklü bana mı benzio nee
bu ne la
anammbi öğretmen arkadaşta toplancaz gece gelirim eve ama muhakka girerim canikom. tabi kk bakımda olmassagiderayak şuna bak bihttp://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/404964-biktim.html#post16453816iyi geceler öptümmm
haa öyle desenesıkıcı şylerden bahsedince kendimden sıkıldım kankaa küçük emrah gibi oldumhe yaa aynı bennn
lan tut beni tekrar yaziyombaktım kanka kopuşşlardayım şu an güldüm ben de yazdığına
hep senin yüzündengördümallah belanı vermesin sus a rtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?