- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi Umutsuzgirl
Onun konuşmaları böyleyse bosanmiycaksiniz. Bi şekilde vazgecir ek gibi duruyosunuz.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısın. Ama yok dönmeyeceğim. Koca bulunur Ana baba tek.sanırım yaşın küçük, çokta anlayamıyorsun düştüğün durumu. Kendini düşünmüyorsan ananı, babanı düşün yazıktır günahtır. Koca her yerde var. Her zaman çıkar karşına.Evimden annemi babamı kovan bir adam, değil mesajlar, mektuplar dizse karşıma gözümde sıfırdır. Haaa yok kocamdır dayanamıyorum illa gidicem diyorsan da bu son gidişin olsun, tabir-i caizse kır dizini otur koca evinde.Dövse de sövse de o anneyi babayı daha fazla üzme.
kesinlikle çok haklısın canım maalesef gerçekten sevseydi sana bunları yaşatmazdı ya da yaşattığına pişman olur seni alır götürürdü inşallah hakkında hayırlısı olurİstemeden boşanma mi?
Gelip alsaydı öyleyse .. ki almadigi için sanslisiniz
YA VARYA İNAN O KADAR GÜZEL TANIMLADIN Kİ ANLATAMAM SANKİ GERÇEKTEN DÜŞÜNCELERİMİ OKUDUN.
Gerçekten dönmek isteseydim dediğin gibi daha önce yaptıım gibi dönerdim, ama dönmek bize yetmeyecek bunu biliyorum.
evet dediğin gibi problemlerimiz daha büyük,geleceğimizi göremiyorumÇık gel beni al dedim ama gelmiş olsa acaba gidebilecek miyim onu bile düşündüm.
Sadece gerçekten severek evlenmiştim. İçim yanıyor. Perşembe günü onu göreceğim mahkemede ve onun karşında güçlü durmam gerekiyor hepsi bu.
Son bir kez gel beni al demişsin. Bunu da bu kadar zamanin emeğine saygı olarak görürsün. Artık bosanirken için daha rahat olur çünkü sen son bir şans teklif etmiş oldun. Onun bunu kullanmamasi da hem onun ahmakligi hemde başta dediğim gibi senin Şansın olmuş.
Karı Koca arasında hersey olabilir. Ama seni üzmek için senin sevdiklerine zarar veriyorsa, ben orada psikolojik problem ararım. Bu adamın ruh halinden şüphe ederim. Bu kişilik bozukluğudur. Kişilik bozukluğu olan insanların düzelmesi imkansız değil ama bir ömrünü feda etmen gerekecek kadar zordur.
Sanmıyorum ki seni anan ona katlan diye dogurmus olsun.
Bence kendi hayatının dönüm noktasindasin suan. Ve geleceğe açılan kapılardan ışık siziyor bunu göremiyorsun.
Şuan sevinme vaktin. Üzülme değil.
Umarım çokca mutlu olursun.
Evet sonuçta Gel beni al dedimm herşeye rağmen gidicektim.gelmediğine göre benim için rahat.
Evet bende kişilik problemleri olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde psikologumda söyledi, ya bu insan için hayatınızı feda ediceksiniz çok seviyorum değiştiririm diyerek
Yada kendi hayatınıza dönüp hayatınızdan böyle birini çıkardığınıza sevinip hayatınızıı olumlu yönde şekillendireceksiniz demişti. Sadece Güçlü bir birey değilim Duygusal anlamda çok hassasım. İçliyim. İnşallah Perşembe gününü çok rahat atlatırım. İleridede Pişman olmam
Çok teşekkür ederim düşüncelerin ve güzel dileklerin için.
Burcunuz yay mı...aynı hislerle yaşıyorum sürekliYA AYNEN DEDİĞİN GİBİ HEM GELİP BENİ ALMAYI AİLEMDEN ÖZÜR DİLEMEYİ KABUL ETMİYOR. HEMDE İSTEMEDEN BOŞANICAZ DİYOR BANA.
NASIL BİR DUYGU KARMAŞASIYSA SANKİ BANA YAPTIĞI KÖTÜ ŞEYLER BEYNİMDEN SİLİNMİŞ GİBİ HEM İYİ YAŞADIĞIMIZ ANLAR GÖZÜMÜN ÖNÜNDE![]()
Yay burcu erkeginden ayrılıyorum ...sorumsuz bir adam yayla alakası yok ...umrunda olmadı ...bir iki üzülme numarası yapıp ailesine ,hayatına yeni sevgilisiyle devam ediyor ...Yay erkeği mi cehennem olsun ...Burcunuz yay mı...aynı hislerle yaşıyorum sürekli
Aklımdan ciddi ayrılık geçtiğinde bütün güzel anlar film şeridi gibi
Ama sayısı az![]()
Hiç tanımadım ama sorumsuz ve pis olduğu söylenir... İnsan olsun,vicdanlı,merhametli olsunYay burcu erkeginden ayrılıyorum ...sorumsuz bir adam yayla alakası yok ...umrunda olmadı ...bir iki üzülme numarası yapıp ailesine ,hayatına yeni sevgilisiyle devam ediyor ...Yay erkeği mi cehennem olsun ...