- Konu Sahibi meditasyoncu
-
KizKizlar merhaba 16+4’te cekilen ultrasondan cinsiyet tahmini yapar misiniz? Surpriz olsun diye ogrenmek istemedik ama simdi de meraktan catliyorum :) anlayan varsa yorum yaparsa cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.
Rica ederim
Merhaba bana da tahminde bulunur musunuz ? Tam 8 haftalık.Rica ederimsağlıklı olsun da
Erkek gibi geldi banaMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz ? Tam 8 haftalık.
Amin inşallah sağolunErkek gibi geldi banahayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Kız bu cimcime benceKizlar merhaba 16+4’te cekilen ultrasondan cinsiyet tahmini yapar misiniz? Surpriz olsun diye ogrenmek istemedik ama simdi de meraktan catliyorum :) anlayan varsa yorum yaparsa cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.
Erkek bence de16. Hafta cinsiyet tahmini yapar mısınız doktor erkek gibi dedi ama değişir mi sizce
Merhaba rica etsem bana da tahminde bulunur musunuzErkek gibi geldi banahayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Tek gebelik mi bu. Çoklu muMerhaba rica etsem bana da tahminde bulunur musunuz12+1
Tek canımTek gebelik mi bu. Çoklu mu
Bu bebek kesin kız oğlumun aynı haftada aynı pozisyonda fotosu var ortada uzayan bir şey var burda yokKizlar merhaba 16+4’te cekilen ultrasondan cinsiyet tahmini yapar misiniz? Surpriz olsun diye ogrenmek istemedik ama simdi de meraktan catliyorum :) anlayan varsa yorum yaparsa cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.
Bana da tahmin yapar mısınız 11 haftalık ultrasyon görüntüsü buErkek gibi geldi banahayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Kız gibi ama tam anlayamadım.. hayırlı olsunBana da tahmin yapar mısınız 11 haftalık ultrasyon görüntüsü bu
Bizede bakar misin canim 11+4Erkek gibi geldi banahayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Kız bence erkekler kendini gösterir direk bu haftalarda net belli olurMerhaba rica etsem bana da tahminde bulunur musunuz12+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?