16.641 YA LATİF OKUMASİ

500 okudum
Kalan 12500

Bluedew için 1500 aldım.
Rabbim kabul etsin.
O Ozzgeee
Kalan ; 11.000

1.600 okudum.

Kalan 9.400

400aldım 9.000 kaldı

500 aldim kalan 8500

Bisquits i listeden silebilirsiniz o hesap iptal arkadaşlar. Ben de 500 aryalorinn yerine 500 de segazel yerine okudum kalan 7.000

500 C cansu_tr için okudum 500 umut-16 için okudum kalan 6.000
Allah'ım razı olsun misliyle size dönsün insallah amin

Bisquits i listeden silebilirsiniz o hesap iptal arkadaşlar. Ben de 500 aryalorinn yerine 500 de segazel yerine okudum kalan 7.000
Cnm kisiye sayi bolumu yok kisiye sayi kistlamasida yok bir hafta 10 gun geceni listeden pasife aliyoruz ben okuduklarinin hepsini sana yazarim o arkadaslarada okunacak zaten pasif olanlari kaldiricam zaten 3 arkadas var geri doneceklerini beyan eden onlarin disini silicem epeydir pasifler gelwb giden yok bosa liste uzunlugu olmasin

Son düzenleme:
İçimden geldi onların adına okumuş olayım dedim de siz bilirsiniz tatlım :) ben bisquits im bu yeni hesabım o yüzden söyledim

İçimden geldi onların adına okumuş olayım dedim de siz bilirsiniz tatlım :) ben bisquits im bu yeni hesabım o yüzden söyledim
Iyi yaptin :) sikinti degil okuyabilirsin elbette gonlunden oyle gelmis ne guzel gelmis liste yapmamin amaci suydu aslinda ya latif cok ince bir esma birakmadan gunluk okuma aliskanlik oldugunda kisiye bagli bir kac ay sonra insan hayatina kolayliklar getiriyor ben dahil gecmis sayfalardada bunu teyit eden arkadaslarimiz oldu yapmak istediginiz seyler icin yol aciyor
Amac her gun gorev edinip esmayi cekmemiz birakmamamiz o siradada listedeki arkadaslara sira ile buyuk ebced degerince okumamiz sayi koymuyorum cunku esma enerjidir herkes ayni sayiyi cekemez (sahsim adina fettah esmasini cok cekemem ben mesela)kisi kendi belirlesin rahat olsun hergun zorunluluk koymuyorum isi gucu olan o gun okuyamayan baska duaya yetisecek olan zorla araya dereye sikistirip zorlanarak okumasin sadece 1 hafta 10 gun ugramayani pasife aliyorum geri donerse yine ekliyorum kirmizi pasif olan arkadaslari epeyi beklettim donen yok kaldiricam donerlerse eklerim yine esest ve mavi olanlar bana ozelden mazeret bildirip donecegini beyan eden arkadaslar hakda gecmesin bana sira gelince atlayin sonra donunce devam m ederiz diyen arkadaslar var yani sende ugrayamasan 15 gun opsiyon vericem herkese veriyorum
Allah kabul etsin dualarimizi

Güzel açıklaman için teşekkür ederim canım :) evet ben de esmaların etkisine çok inanıyorum, bir sürü mucize yaşadım şükür :) inşallah Allah hepimize güzellik versin esmaların hürmetine. Benim de dilek ağaçlarıma var ben de beklerim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…