500 okudum
Kalan 12500
1.600 okudum.
Kalan 9.400
400aldım 9.000 kaldı
500 aldim kalan 8500
Bisquits i listeden silebilirsiniz o hesap iptal arkadaşlar. Ben de 500aryalorinn yerine 500 de segazel yerine okudum kalan 7.000
Allah'ım razı olsun misliyle size dönsün insallah amin
Cnm kisiye sayi bolumu yok kisiye sayi kistlamasida yok bir hafta 10 gun geceni listeden pasife aliyoruz ben okuduklarinin hepsini sana yazarim o arkadaslarada okunacak zaten pasif olanlari kaldiricam zaten 3 arkadas var geri doneceklerini beyan eden onlarin disini silicem epeydir pasifler gelwb giden yok bosa liste uzunlugu olmasinBisquits i listeden silebilirsiniz o hesap iptal arkadaşlar. Ben de 500aryalorinn yerine 500 de segazel yerine okudum kalan 7.000
cnm ben daha duzenlerken gordun muhtemelen hakli olarak o sayiyi yazdin karisiklik olmasin diye yaziyorum500 okudum
Kalan 7.500
İçimden geldi onların adına okumuş olayım dedim de siz bilirsiniz tatlım :) ben bisquits im bu yeni hesabım o yüzden söyledimCnm kisiye sayi bolumu yok kisiye sayi kistlamasida yok bir hafta 10 gun geceni listeden pasife aliyoruz ben okuduklarinin hepsini sana yazarim o arkadaslarada okunacak zaten pasif olanlari kaldiricam zaten 3 arkadas var geri doneceklerini beyan eden onlarin disini silicem epeydir pasifler gelwb giden yok bosa liste uzunlugu olmasin
Iyi yaptin :) sikinti degil okuyabilirsin elbette gonlunden oyle gelmis ne guzel gelmis liste yapmamin amaci suydu aslinda ya latif cok ince bir esma birakmadan gunluk okuma aliskanlik oldugunda kisiye bagli bir kac ay sonra insan hayatina kolayliklar getiriyor ben dahil gecmis sayfalardada bunu teyit eden arkadaslarimiz oldu yapmak istediginiz seyler icin yol aciyorİçimden geldi onların adına okumuş olayım dedim de siz bilirsiniz tatlım :) ben bisquits im bu yeni hesabım o yüzden söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?