16.641 YA LATİF OKUMASİ

Arkadaslar musadenizle bir kac sey yazmak istiyorum bir cok arkadas beni dua forumundan tanir kuralli bir listem vardi ara verdim orasi oldukca net kurallara sahip bir listeydi
Burayi bir esmayi duzene bindirmek isteyenler icin tamamen farkli actim sayi zorunlulugu koymadim gun atlarsaniz
Liste cikisi koymadim 10 gun ugramayana kadar kimseyi pasife almadim yeri geldi 15 gun ugramayanida sirasi gelince okuduk girip bir defa sayi alip bir daha ugramayanlar varki onlari bile son dk kadar bekliyorum haber veren bir muddet giremem diyen arkadaslarda var ancak bu demek degilki siz 3.gunde bir girin 4gunde bir girin haftada iki defa dua alin ben zaten sayi zorunlulugu koymamisimki gunluk girip sayinizi kendiniz belirliyorsunuz yogunsaniz dusuk alirsiniz kimse size niye az okudun demez ama bu akila estikce buraya ugrama diger duzenli okuyanlari assagi ceker kaldiki bu listedeki herhangi birine okumaniz degil konu kendinize aliskanlik etmeniz di konu evet baska dualarinizda oluyor biliyorum O zaman planlamanizi ona gore yapmanizi oneririm
Bundan sonra 4gun ard arda ugramayani pasif yapip listenin sonuna alacam bilginize

Son düzenleme:
1000 tane aldım ben de her gün bir kişiye okunuyorsa bana her gün 1000 yazabilirsiniz
Hergun bir kisi gidemiyoruz cnm arkadaslar yogunluklarina gore sayi alabiliyorlar veya haftasonu daha tenha oluyor kimi dua bir gunde kimi 3 gunde bitiyor ilk basladigimizda bir gunde 3kisi okumuslugumuz vardi netligi yok yani gunluk bir defa bakmak gerekiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…