16.641 YA LATİF OKUMASİ

Hanimlar birsey paylasmak istiyorum
Ben bu sayfayi kisiler esmayi aliskanlik etsin gunluk okusun guzelliklerinden faydalansiz diye actim
O arada buyuk ebced degerindede bir kisiye olumus olalim dedim
Sayi zorunlulugu yok koyamam esmalar kisiye gore farklidir herkes her esmayi yuksek sayida okuyamayabilir benim icin burada kural su bir girip birde 5gun sonra gelmeyin esmanizi birakmayin (ki onda bile bir hafta bekliyorum cikartmiyorum onceden daha cok bekliyordum) bunu biliyorsunuz ayrilan arkadaslar keske ayrilmasa kucuk sayilar alsa ama nefesleri olsa diye bakiyorum
Dua nasiptir birinizin benden 1000 alacagi vardir digerinizin 500 veya bir baskasindan
Bu sizi rahatsiz ediyorsa ben 3000 5000 okuyorum baskasi neden 500 -400 aynimi efendim ne demek hakka girmek vay ben sana 2000 okudum ozzge sen hep 1000 aliyorsun falan gibi bir dusunceniz belirtmek isterimki
BEN BUNA MUDAHALE ETMİYCEM liste bu bu sekilde kim hangi gun kalben ruhen dilen ne yonelebiliyor nasil okuyabiliyorsa ben 1000 okurum o ruhu yakalayamam saatine denk gelmem baskasi 1 okur yakarisi arsi aleme ulasir vakti saatine denk gelir kabul olur bilemeyiz kimse bilemez

Bunu yazdim cunku insani bilmek zor maalesef farkli bakis acilari cikabiliyor varsa boyle bir dusunce (hic sanmiyorum dusunmuyorum ama yinede yazmak istedim ) olaki varsa
Sayfam bu sekilde birine okumaktan ziyade duada israri hergun birakmadan okumayi amaclamak ilerde cok az kaliriz okunmaz cok itekleme gider o zaman bitiririz ama rabbim kime ne nasip etmissede kimi gun bir gunde 2 kisi kimi gun 2 gunde bir kisi okuruz bilin istedim
Rabbim 1 imizide 1000 inimizide kabul etsin avuclarimizi bos cevirmesin

Kimse var mi? Bende geldim?
Hosgeldin cnm mantik bir onceki mesajimda yaziyor sayi alinca listeye ekliyorum suan stanki ye okuyoruz kalan sayisisi8.000
Bizim kuralimiz su insanlik bise olur goremezsiniz alamazsiniz amenna ama 4-5 gun gelmemezlik yaparsaniz pasife aliyorum sira sonuna geciriyorum sayi sana kalmis esmani birakma cok guzel etkileri var burada kuralli okurken hissedersinde Katilmak istersen ekleyeyim

Evet istiyorum canım=)

_heidi_ cnm ben sayilarimi kendim direk listeden duSuyorum kafan karismasin su kadar aldim yazmiyorum aklinda olsun bazen karistiriyo arkadaslar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…