- 8 Mart 2015
- 366
- 234
- 303
Allah razı olsun hepinizden kızlar evet bu aralar pek ugrayamiyorum buraya ama bayağı etmem gereken dualar var yetistiremedim hakkınızi helal edin geri donucem inşallah O Ozzgeee kusura bakma neolurB BEYBISIM duaniz bitti Allah kabul etsin
Muhtemelen son donem uyari yazilarimi gormediniz artik eski sistem 10 gune varan uye beklemeleri yapmiyoruz 3-4 gun gelmeyen yada bu aralikta alan arkadaslari pasif yapiyoruz sitede aktifsiniz ama pek ugramiyorsunuz kendi duaniz okundu niyet bile edebimdinizmi bilmiyorum sizi uzulerek cikartiyorum yogunlugunuz gecip vakit ayirabildiginizde tekrar dua ederiz insallah
Okunuyor adet doneminde esma salavat zikir okunuyor ayet sure vs okunmuyorAdet döneminde okuyabiliyor muyuz?
Okunuyor adet doneminde esma salavat zikir okunuyor ayet sure vs okunmuyor
Cnm duzenli katilim saglayabilecekmisin ona gore sayi al listeye ekleyeyim senide tamam cok kuralli bir listemiz yok ama 3gunde bir ugrayip 4 gunde bir gelip sayi alininca olmuyor zaten amac esmayi kisisel olarak birakmadan gunluk devam etmeniz guzelliklerinden fayda saglamaniz uzerine sebat edicekseniz ekleyeyim sayinizida okudum dediginizde duserim sizdende haber almis olurumTşkler emin olmak istemiştim.500 tane de ben alabilir miyim.Okuyunca yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?