16.641 YA LATİF OKUMASİ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: BEYBISIM (ZELIHA)
hmbg 2100
miyomim 400
O Ozzgeee (Esra)1141
Bluedew (Halil kızı Zeliha) 2000
C cansu_tr (Cansu)1000
evTik (Sefik kizi Burcu)PASİF
segazel PASİF
SuUtku 500
sees 500
stanki 2100
H Hayalimi_yasarken 900
durkan PASIF
M Mavi siyah 500
mhnds_ 1000
esest
Seher_yelii 500
nadiapetrova (Mustafa kizi Sevgi)500
@msls123(Seval)PASİF
B BEYBISIM (ZELIHA)
kardelen384 1000
_heidi_
Namaria 3000
2Kisi okunacak

umut-16 PASIF
KALAN:ALLAH KABUL ETSİN

B BEYBISIM duaniz bitti Allah kabul etsin
Muhtemelen son donem uyari yazilarimi gormediniz artik eski sistem 10 gune varan uye beklemeleri yapmiyoruz 3-4 gun gelmeyen yada bu aralikta alan arkadaslari pasif yapiyoruz sitede aktifsiniz ama pek ugramiyorsunuz kendi duaniz okundu niyet bile edebimdinizmi bilmiyorum sizi uzulerek cikartiyorum yogunlugunuz gecip vakit ayirabildiginizde tekrar dua ederiz insallah

Allah razı olsun hepinizden kızlar evet bu aralar pek ugrayamiyorum buraya ama bayağı etmem gereken dualar var yetistiremedim hakkınızi helal edin geri donucem inşallah O Ozzgeee kusura bakma neolur

Tşkler emin olmak istemiştim.500 tane de ben alabilir miyim.Okuyunca yazarım.
Cnm duzenli katilim saglayabilecekmisin ona gore sayi al listeye ekleyeyim senide tamam cok kuralli bir listemiz yok ama 3gunde bir ugrayip 4 gunde bir gelip sayi alininca olmuyor zaten amac esmayi kisisel olarak birakmadan gunluk devam etmeniz guzelliklerinden fayda saglamaniz uzerine sebat edicekseniz ekleyeyim sayinizida okudum dediginizde duserim sizdende haber almis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…