16.641 YA LATİF OKUMASİ

miyomim
O Ozzgeee (Esra)
Bluedew (Halil kızı Zeliha)
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees
stanki
@gelecekelbetgelecek
durkan
M Mavi siyah
mhnds_
esest
Seher_yelii
nadiapetrova (Mustafa kizi Sevgi)
kardelen384
Namaria
beren_naz

Hanimlar iyi haftasonlari mavisiyah ve berennaz'inda okumasi bittikten sonra ben biraz ara vericem bayrama kadar hem biraz yogun olucam hem her zaman netimin cekmeme ihtimali olur listede gecikirim okusam yazamayabilirim vs geri cekerim yavaslatirim sizler isterseniz devam edin bir arkadas yapabiliyorsa yapar listeyi isterseniz yine esmanizi okuyacaksiniz zaten (cogu kisinin gunluk duasi burasi birinede nefesimiz degsin mantigi )birkac gun bireysel okuyun bayram sonrasi goruselim sizler nasil istiyorsaniz
Bilginiz olsun diye yazdim
latif benim zaten gunluk okumam ben yine sizlere okurum hergunki okumamda sirayla bitince nickinize gore dua da ederim ama bir muddet duzeni saglayamama durumum var o yuzden ara vericem

Ben de katılabilir miyim aranıza
Merhaba biraz ara vericem dondugumde etiketlerim musait olursaniz baslarsiniz
Liste sonu almiyorum zaten bitimine 2,3 kisi kalmissa almiyorum liste bitip baslayinca ekliyorum (sahsiniz icin degil yanlis anlamayin biz Zaten Allah rizasi icin okuyoruz bizim baktigimiz pencere farkli ama herkes ayni bakmiyor listenin sonu yakin diye gelip katiliyor arkadaslar okunuyor duasi sonra pirrrr bir daha ugramiyor bana ugras oluyor ekle cikar pasife al o yuzden listenin bitmesine 2,3 kisi kalmissa almiyorum basa donunce ekliyorum suanda ara vericem donunce haberlesiriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…