16.641 YA LATİF OKUMASİ

Son düzenleme:
300 okudum. Kalan 15.341

500 okudum
kalan 14841

O Ozzgeee (Esra) için 1841 alıyorum
Kalan : 13.000

1000 okudum kalan 12.000

O Ozzgeee canım senin için 500 aldım.
Rabbim kabul etsin.

Kalan ; 11.500

500 okudum
Kalan 10.800

2.000 okudum.

Kalan 8.800

300

aldım 8.500 kaladı

500 okudum.
Kalan 8000

500 alayım
KAlan 7500

400 aldım 7100 kalan

500 aldım kaldi 6500

500 aldımm 5500 kaldı

O Ozzgeee senin için 2000 aldım kalan 3000 Allah kabul eder inşallah

400 aldim okurum simdi . kalan : 1.700

700 aldim KALAN : 0

Allah kabul etsin canim.

Agziniza yureginize saglik,Allah razi olsun hepinizden bana ettiginiz dualarin misli mislisini rabbim avuclariniza kondursun insallah

Hanimlar yeniden basladik rabbim geri cevirmesin insallah dualarimizi kuralimiz aynen gecerli 3-4 gun ugramayani dua almayani liste sonuna alip pasife aliyorum eger donerseniz pasifiniz aktif oluyor ama eski siraniza almiyorum bir hafta yoksaniz direk siliyorum
Evet sayi kurali yok 1,2 gun giremediniz diye sizden haber beklemiyoruz ama amac gunluk okumak mumkun mertebe nefesleri karistirmak esmanin kendi faziletlerinden faylanmak keyfe gore 3gunde bir ugramakta olmuyor
Son olarak liste bitimi gelen kisiyi listeye alsamda o an okunmuyor basa donup okunup ona sira gelince okunuyor
Takdir edersinizki net ortami sizler icin degil tanidik birbirimizi ama gelen bir daha ugramayan 4gunde bir gelen liste yap ekle cikar banada zor oluyor mecbur kural gerekiyor hergun ayni sayiyi alamayabilirsiniz o gun nefsinize agir gelebilir az okumak istersiniz hepsi olur insaniz amac nefes o gun az alin iyi oldugunuz gun daha cok alin ama ne siz esmanizi birakin nede okunan arkadasinizdan nefesinizi esirgeyin grup oyle olunca guzel oluyor
Hadi Bismillah

Bende katilabilir miyim ? bi sonraki duaya ekliyosunuz galiba anladigim kadariyla :)

Bayadir ilgimi cekiyor.. insallah allah dualarimizi kabul eder

Hanimlar kurallar diger arkadaslara yazdigim gibi sizin icin uygunsa buyrun beraber okuyalim hosgeldiniz

LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ

DUA SAHİBİ: BLUEDEW (HALİL KİZİ ZELİHA)
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1000
Bluedew (Halil kızı Zeliha)
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees
stanki
@gelecekelbetgelecek
durkan 641
M Mavi siyah
mhnds_
esest
@emoss006
@nadiapetrova(Mustafa kizi Sevgi)
kardelen384
Namaria
beren_naz
E elvan7
Nefs
Tavuk_suyu_ 500
Uykulu limon
@Tulelut
yumiti
bcgirl (Begüm)500
KALAN:14.000

Son düzenleme:
O Ozzgeee hanim hergun bit arakadaş için niyetlenip mi okuyoruz ben akşamları bildirim yapabilirim oglumu n özel bir durumu var amacı gece o yatınca olur bildirim yapabilrim sizin için sakıncası yoksa başlayabilirim

Musait oldugunuz zaman girip alabilirsiniz bazen bazi dualar cok hizli ilerliyor yarim gunde biten duada oluyor 3-5 gune uzayanda sahsim adina bitmeden alabilmek icin sayimi alip o gun icinde veya kisinin duasi bitmeden okuyorum yada bakip okuyup hemen yaziyorum ben mesela hangisi size daha uygunsa sadece insanlik hali bise olup okuyamama olursa girip yaziyoruzki eksik kalmasin tamamlansin o kisinin duasi
dua sahibi kimse listenin basinda mavi ile yazili oluyor (su an zelihaya okuyoruz mesela)sira ile gidiyoruz bazen ben o an aktif degilsem okunan kisinin duasi bitmisse arkadaslar bekleme yapmiyor sayi alip siradaki kisiye basliyorlar bende girince hemen listesini yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…