16.641 YA LATİF OKUMASİ

YUMİTİ’DEN SONRA YENİ ALİM YENİ LİSTEDE OLACAK ARKADASLAR LİSTE BASLAMASİNİN SON BES KİSİNE GORE
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: NEFS
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1000
@Bluedew(Halil kızı Zeliha)
C cansu_tr (Cansu)800
SuUtku 1000
sees
stanki 300
@gelecekelbetgelecek
durkan 1000
@emoss006500
@nadiapetrova(Mustafa kizi Sevgi)
kardelen384
Namaria
beren_naz
E elvan7 500
Nefs 1700
Tavuk_suyu_
@Tulelut
yumiti
bcgirl (Begüm)1000
M Mavi siyah
OMRUM79 500
Nara87 200
Kavuncuu
neberuse 1000
khaleesi41 3141
KALAN: 4.000

500 aldim. Kalan 3.500
Canim bana hic bildirim gelmiyor. Ancak konuya girersem gorebiliyorum

YUMİTİ’DEN SONRA YENİ ALİM YENİ LİSTEDE OLACAK ARKADASLAR LİSTE BASLAMASİNİN SON BES KİSİNE GORE

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1000
C cansu_tr (Cansu)800
SuUtku 1000
sees
stanki 800
@gelecekelbetgelecek
durkan 1000
@emoss006500
kardelen384
Namaria
beren_naz 500
E elvan7 500
Nefs 1700
Tavuk_suyu_ 500
@Tulelut
yumiti
bcgirl (Begüm)1000
M Mavi siyah
OMRUM79 500
Nara87 200
Kavuncuu
neberuse 1000
khaleesi41 3641
KALAN: 2.000

500 aldim. Kalan 3.500
Canim bana hic bildirim gelmiyor. Ancak konuya girersem gorebiliyorum

Cnm daha oncede yazdim alintilamamda sikinti yok (yani nickiniz listede pembe ve uzerine tiklayinca sizin ozet bilgilerinizin profil fotonuzun oldugu pencere geliyorsa ki geliyor etiket normaldir)bu noktada sizede alinti geliyor olmasi lazim Gelmiyorsa sorun teknikseldir ki baska bir grubum icin yazdim daha once teknik sayfaya hala ayni birde ne diyorsunuz ben sizi anlamiyorum diyen birine denk geldim ki cok kustah bir yazim dili ile yardimcida olmadi acikcasi Cozuldumu diye donup sormusluklari bile yok sanirim Allaha dua istiyorsunuz yardimida ondan isteyin demek istediler banada katildigim baska sayfalardan gelmiyor yukarida koydugum pencereyi kendi ayarlariniz icin kontrol edip sayfanin sag kosesinden konuyu takibe alin yine duzelmezse gunluk bakmaniz gerekiyor ki heme heme ben dahil hepimiz gunluk bakiyoruz cnm

kalan 2000 hepsini okuyabilirim . kalan sıfır.

16641 YA LATİF OKUMASİ
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1000
C cansu_tr (Cansu)800
SuUtku 1000
sees
stanki 800
@gelecekelbetgelecek
durkan 1000
@emoss006500
kardelen384
Namaria
beren_naz 500
E elvan7 500
Nefs 1700
Tavuk_suyu_ 500
@Tulelut
yumiti
bcgirl (Begüm)1000
M Mavi siyah
OMRUM79 500
Nara87 200
Kavuncuu
neberuse 3000
khaleesi41 3641
KALAN:ALLAH KABUL ETSİN

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: PKZZ
miyomim
O Ozzgeee (Esra)641
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees
stanki
@gelecekelbetgelecek
durkan
@emoss006
kardelen384
Namaria
beren_naz
E elvan7
Nefs
Tavuk_suyu_
@Tulelut
yumiti
bcgirl (Begüm)
M Mavi siyah
OMRUM79
Nara87
neberuse
khaleesi41
Kavuncuu PASİF

KALAN:16.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…