Kizlar okuyan her mesden Allah razi olsun. Kimim me muradi varsa Rebbim su an versin. Amma burdaki okuyanlari saydigimda 16641 deyil de 15641 oluyor. Yoksa ben neyise kacirdimYENİ LİSTEYE KADAR ALİMA KAPALİ
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR
HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: NARA87 (Hayirlisiyla yeni bir ev alip tasinmak)miyomim 300
O Ozzgeee (Esra)1000
Bluedew (Halil kızı Zeliha)800
C cansu_tr (Cansu)1200
SuUtku 500
sees
stanki 1700
@gelecekelbetgelecek500
durkan 1000
Seher_yelii 641
@nadiapetrova(Mustafa kizi Sevgi)
kardelen384
Namaria 700
beren_naz
E elvan7 500
Nefs 600
Tavuk_suyu_ 300
@Tulelut1000
yumiti 500
bcgirl (Begüm)900
OMRUM79 800
Nara87
neberuse 1700
khaleesi41 1000
@KavuncuuPASİF
@Mavi siyahPASİF
KALAN:ALLAH KABUL ETSİN
Bir yorum iki kez getdi500 okudum kalan 14141
Kizlar okuyan her mesden Allah razi olsun. Kimim me muradi varsa Rebbim su an versin. Amma burdaki okuyanlari saydigimda 16641 deyil de 15641 oluyor. Yoksa ben neyise kacirdim
Tamam canim sen diyorsansa sorun yok,ben listeden topladim. :) O sayi onemli deyil sadece icimde tuaf oldumki duam hayirli deyilki sayi duz olmamisCanım senin için okuyanlari topladım ben sayı tam 16641..
Sen de topla istersen için rahat etsin...
Listeden değil sana okunmaya baslandigindan itibaren topla sayı tam...
Rabbim kabul etsin..
Canım senin için okuyanlari topladım ben sayı tam 16641..
Sen de topla istersen için rahat etsin...
Listeden değil sana okunmaya baslandigindan itibaren topla sayı tam...
Rabbim kabul etsin..
Saolasin cnm aciklaman icin bende insanim bir eksik olur bir fazl olur o listede ama hepiniz sayinin her daim tamamlandigini biliyorsunuz cunku kalan usulu gidiyoruz ve benim asil kontrol ettigim kalanlariniz orada hata yaparsaniz toparliyorum gecen oldugu gibi bgn cok hastayim ve gercekten cnm burnumda kimseyi kirmak istemem lakin insanim yeri geliyo is guc arasinda telefonla bile kimseyi bekletmemeye gayret gosteriyorum senin vasitanla duyuruyorum sayiya cok ehemmiyet edenler duasinin kaderini buna bglayanlar vesveseye kapilan arkadaslar Siralari gelince kendi listelerini kendileri yapabilir hiiic alinmam gocunmam
Hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?