KALAN SON 5 KİSİDE LİSTE YENİ KİSİ ALİMİNA KAPANİR
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR
HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ: KARDELEN384miyomim 200
O Ozzgeee (Esra)800
C cansu_tr (Cansu)450
SuUtku 500
sees 500
stanki ( Eda)2100
Seher_yelii 1000
kardelen384 641
Namaria 1500
beren_naz 500
Nefs 500
Tavuk_suyu_ 500
HayallerimGercekOldu 1000
bcgirl (Begüm)800
OMRUM79 1300
Nara87
khaleesi41 1000
@gelecekelbetgelecek500
yumiti 500
umutlu2525 850
@elvan7500
@Elifim01000
KALAN:ALLAH KABUL ETSİN
Çokk haklısınız zaten diğer türlü diğer insanların hakkına girmiş gibi oldum. En azından beni pasife alın diye net bi cevap vermem gerekirdi, tatsızlık olduysa benim hatam kusura bakmayın lütfen çünkü uzun zamandır burdayım ve sizin çabanızı ve tölere edişinizi görebiliyorum. Önceden her gün girip sayı almaya okumaya çalışıyordum çok fazla zamanım vardı ama son zamanlarda o zamanları yakalayamadım. O zaman şimdi olmasa bile her gün girip okuyabilecek duruma ve müsaitliğe geldiğim zaman tekrar sayı almaya başlayıp listeye eklenmek isterim. Burdaki siz de dahil çoğu kişinin hayır duasını çok gördüm bana dua ettiğiniz kadar Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah.Kusura bakmayin cok uzun zamandir 3 gunde bes gunde bir girdiniz misal en son gecen pazar gelmissiniz buraya defalarca uyardim arali girenleri hep girdiginizde benim sorunum var pasife alin duzelsin gelicem boyle olmaz ben size okuyamiyorum demediniz bana sen sayi yaz herkese 500 okuyayim dediniz bende girebileceksen gel yoksa ben kimseyi bekleyemem unuturum bise olur sayi karisir dedim herkes oyle istese sayfanin ne manasi kaliyor bir aciklama yapmadiniz ama ben vicdanen duadir ya birsey olmaz diye bakip size ve sizin gibi gec giren sirali olan arkadaslara tolerans gosterdim o toleranslardan herkes rahatsizmis sayfamda gereksiz stres kaynagi olan 3 sayfa ilerleme oldu Cuma bildiginiz strese girdim herkes ayaklandi insanlar kirildi ozelden uzaktan yakindan konuya dahil olmayan kisiler uzerine alinmis 3 mesaj geldi uzuldumde kendi istegiyle
Pasif olan insanlardi onlara dua bile okumamistik sizin internet sorununuz gitmis sevindim adiniza
Son sayinizida siz almissiniz Allah kabul etsin dualarinizi artik kurallar arkadaslarin istegiyle gunu gunune siz 7gundur yoksunuz liste disisiniz yani duaniz okunuyor diye gorunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?