16.641 YA LATİF OKUMASİ

khaleesi41 arkadasim sizi etiketledim sordum bana hic cvp donmediniz yine iyiniyetle dua topigi diye sizi assagi indirsemde okuyalim duasini dedik arkadaslarda karsi cikmadilar sagolsunlar bakin giriyorsunuz buraya ama bir ugramiyorsunuz sabah girmissiniz okuyamayabilirsiniz ama bir ugrasaydiniz son girisiniz 27 ekim
Bu tarz olunca ben insanlara ya hadi okuyalim dua zaten diyemiyorum arada kaliyorum ben sizi etiketledikten sonra kac defa girdiniz gelipte benim mazeretim var veya sizde boyle bir karar almissiniz Allah razi olsun bende gucum yettigince arada gelicem veya gelemedim demek cok zor olmamali

LİSTE YENİ KİSİ ALİMİNA KAPANİR
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:ELVAN7
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1041
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku
sees
stanki ( Eda)
Seher_yelii 600
kardelen384
Namaria
beren_naz
Nefs
Tavuk_suyu_ 500
@Tulelut400
bcgirl (Begüm)
OMRUM79 500
Nara87
@gelecekelbetgelecek
yumiti 500
umutlu2525
@elvan7
Elifemm- 600
ftemiz 1000
khaleesi41 pasif
Bluedew
KALAN:11.500

LİSTE YENİ KİSİ ALİMİNA KAPANİR
LİSTEDE SAYİ ZORUNLULUGU YOK HER KATİLİMCİ GUCU YETTİGİ KADARİNİ ALİR OKUR

HERGUN RUTİN OLMASADA DEVAM ZORUNLULUGU VAR 3GUN UGRAMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

5-6 GUN UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 5KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:ELVAN7
miyomim
O Ozzgeee (Esra)1941
C cansu_tr (Cansu)
SuUtku 600
sees 500
stanki ( Eda)1100
Seher_yelii 600
kardelen384 500
Namaria
beren_naz
Nefs 500
Tavuk_suyu_ 500
@Tulelut400
bcgirl (Begüm)
OMRUM79 500
Nara87
@gelecekelbetgelecek
yumiti 500
umutlu2525 900
@elvan7500
Elifemm- 600
ftemiz 1000
khaleesi41 pasif
Bluedew
KALAN:6.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…