Tamam baska dua baslatirsan katilirim. Eski duamiz bir ara ne guzeldi.Bebem liste son bitiriyorum bazi sikinti ve sebeplerden bu son arkadasimiz
Cok umutlu degilim kuzum (heleki sureli sayili duada insan pesinde kosmak dahada zor) acarsam etiketlerim ama ordaki arkadaslarin bir kismi bluedew de devam ediyor aklinda olsun o sonradan gelen tanimadigi kimseyi almadigi icin daha akillica bir yol izledi masallahTamam baska dua baslatirsan katilirim. Eski duamiz bir ara ne guzeldi.
Baska dua grubu olusturursan beni de etiketle canim katilmak isterim.Cok umutlu degilim kuzum (heleki sureli sayili duada insan pesinde kosmak dahada zor) acarsam etiketlerim ama ordaki arkadaslarin bir kismi bluedew de devam ediyor aklinda olsun o sonradan gelen tanimadigi kimseyi almadigi icin daha akillica bir yol izledi masallah
Direk aksatmadan duzenli giris yapanlarla devam etti
Cnm burayada geri donus yaparmiyim bilmiyorum yaparsamda kurallari kisicam ve tolerans hakki kullanmadan acarim sanirimBaska dua grubu olusturursan beni de etiketle canim katilmak isterim.
Anladim canim hayirlisi olsun. Kapali grup en guzeliCnm burayada geri donus yaparmiyim bilmiyorum yaparsamda kurallari kisicam ve tolerans hakki kullanmadan acarim sanirim
Buradada basladik sonra bir grup hic aksatmadi atlamadi aliskanlik yapti esmasini gunluk aldi belki onlari etiketleyip kapali liste devam ederim bu is duzen isi birine oku birine okuma veya 2gunde bir gelmek ilk 3,4 ay sikinti yaratmasada suan oldugu gibi 6,7 ayda yaratiyor maalesef kizginlik korginlik vesvese oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?