Eveeet bir tuydun pir tuydun hosgeldinBenide ekler misin? Uzuunn ara vermişim bu baslığa. Tüymeden devam:)
Yrn baslariz insallah ekliyorum cnm hosgeldinHayitli olsun ınş.can elifem0 benim isim degistirim.ne zaman başlıyoruz acaba çok sevindim
Teşekkür ediyorum canım aynen harfi harfine katılıyorum sana. Nacizane birşey daha eklemek istiyorum lütfen liste hızlı ilerlesin bu çok önemli bence. Çünkü insanlar bekliyor liste yavaş ilerliyor vs bu sefer kopukluk oluyor. Benim eşim asker ve her an afrin için haber bekliyoruz ve duaya inanılmaz ihtiyacımız var o yüzden bir an evvel hepimizin duası olsun istiyorumKurallar iygunsa ekliyorum arkadasim hos geldin
Tabii ki bende varım :) başının belasıyim ben senin unuttun mu şekerim
Hosgeldiniz hanimlar+basimin datlu belasi :)Ben de katılıyorum canım.
Bir kişiyi kaç günde bitiriyoruz özgecimAksama kadar gelen gelir yrn baslariz insallah ben ara ara su yeni kurallari yapistiricam arkadaslar ilk sayfadan yanilgi olmasin yeni geleceklerede
Hic belli olmuyor bir gunde iki kiside bitiyor bazen bir kisi 2.3 gundede bitiyor kismet isi birazda acaleyle vs olacak isler degil kimin nasibi neyse o oluyor herkes kendi sayisini aliyor bolme vs degil kalan usulu gidiyoruzBir kişiyi kaç günde bitiriyoruz özgecim
Hah tamam canım şahaneHic belli olmuyor bir gunde iki kiside bitiyor bazen bir kisi 2.3 gundede bitiyor kismet isi birazda acaleyle vs olacak isler degil kimin nasibi neyse o oluyor herkes kendi sayisini aliyor bolme vs degil kalan usulu gidiyoruz
Ekledim gel demen lazımEkleyemmi
Yrn baslariz cnm guzel gun gelende gelmeye dvm ederHayirli olsun canim. Tabi ki katilacagim allah izin verirse. Ne zaman baslariz kuzum ?
HosgeldinBen varim
Eklediydim zatiEkledim gel demen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?