16.641 YA LATİF OKUMASİ

Hayitli olsun ınş.can elifem0 benim isim degistirim.ne zaman başlıyoruz acaba çok sevindim

Hayitli olsun ınş.can elifem0 benim isim degistirim.ne zaman başlıyoruz acaba çok sevindim
Yrn baslariz insallah ekliyorum cnm hosgeldin
Zaten gordukce gelenide eklerim uzun uzun beklemeye gerek yok baslanan dua bitiyor biz bir baslayalim

Kurallar iygunsa ekliyorum arkadasim hos geldin
Teşekkür ediyorum canım aynen harfi harfine katılıyorum sana. Nacizane birşey daha eklemek istiyorum lütfen liste hızlı ilerlesin bu çok önemli bence. Çünkü insanlar bekliyor liste yavaş ilerliyor vs bu sefer kopukluk oluyor. Benim eşim asker ve her an afrin için haber bekliyoruz ve duaya inanılmaz ihtiyacımız var o yüzden bir an evvel hepimizin duası olsun istiyorum

Aksama kadar gelen gelir yrn baslariz insallah ben ara ara su yeni kurallari yapistiricam arkadaslar ilk sayfadan yanilgi olmasin yeni geleceklerede

Aksama kadar gelen gelir yrn baslariz insallah ben ara ara su yeni kurallari yapistiricam arkadaslar ilk sayfadan yanilgi olmasin yeni geleceklerede
Bir kişiyi kaç günde bitiriyoruz özgecim

YENİ KURALLAR LUTFEN OKUYUP KATİLİMA KARAR VERİN

Hanimlar yeniden baslaticam ama kurallari degistiricem biliyorsunuz burayi acmamin amaci gunluk okuma aliskanligi hemde okurken birimize okunmus olmasiydi ozeldende talep geldi baslayalim insallah ANCAK GECMİS DONEM TECRUBELERİM DOGRULTUSUNDA KURALLARDA UFAK DEGİSİKLİKLER YAPMAK DURUMUNDA KALDİM

Simdi yeni kurallara gelince onceki listede musama gostermem zamanla goze bAtmis skinti cikmisti is gereksiz bir suru yaziya dondu vs biraktim bir muddet

Artik musama yok hanimlar listede 2 kisinin duasini atlayan liste sonuna iner 3 kiside liste disi olur (kisi diyorum hanimlar GUN degil esmasini okuyan zaten okuyor bu listelerin amaci baskasinin nefesindende dua almak onun icin kisiyi baz aliyorum) tanidik dahi olsaniz yani malum uzun zamandir dua edip tanidiklarim var gonul bagim olanlar bu kural boyle kimsenin kimseye kizginligi kuskunlugu olmasin lutfen

Birde ben cok takilmiyorum kimin ne sayi aldigina bakis acim belli uzun uzun yazmayacagim ancak takillaniyor gecen listede tecrube ettim ortalama diye bir durum soz konusu soyleki herkesi 500-1000 aldigi birlistede 200 ilk basta sorun yaratmasada zamanla skinti oluyor o kisiye sira geldiginde millet onada 200 almaya basliyor burasi net ortami ve ne kadar olmasin etmesin desekte bu isler boyle gereksiz dua suresi uzuyor evet hergun ayni sayi alinmaz yogun olan gun olur kisinin belki giremezde ama ortalamayada yakin bir sayi almaya gayret edin fix 100-200baglamayin herkesin 500 -1000-1500 ler aldigi sizede oyle okudugu bir listede ortalama 400-700 arasidir 50-100 alininca zamanla okuyanlar kiziyor ben uydurmuyorum inanin yasadim

Listeye gelin ben listeyi ps alayim bakar hergun 500 okurum sen okundu yaz durumu yok ben bilemem okuyamazsiniz biz listede oynama yapariz biri cikar yerine baskasi gelir vs zamaniniz varsa buyrun gelin yoksa uygun baska bir liste bakin ha basladiniz yogunsunuz pasiflik isteme hakkiniz var tabiki

Listeye bismillah katilip da yok o az aldi bu hic gelmemis beriki pist demis muhabbetine gireni NAZİKCE ATARİM herkes gelsin duasini okusun kalbini karartmasin almayana alacaksin zorunlulugu yok oyle bir hesap varsa sizde ona almazsiniz olur biter ortalik karismasin

Taniyanlar bilir simdiye kadar naif biriydim sabir ederim kirmamaya ozen gosteririm gormezden gelirim lakin bu durum her defasinda suistimal armut pis agzima dus modu vb durumlara donunce buna bagli benim gruplari birakmma sebep oldu artik o naiflik olmayacak kizlar bastan yaziyorum kirilma kusme olmasin kurallar belli etiketlemem beklemem neyse onu uygularim

Gunluk ugrayacak arkadaslarla okunmaz 1 gunde okunur 5gunde az kisi oz kisi olur bunlar skinti degil duzenli dua etmek isteyenlerle dua etmek istiyorum
Laylayloma gelip bir heves gelip unutup vs ne kendinizi ugrastirin ne beni nede hakka girin

Esmalar devamlilikta etkileri olan yakaris tespihlerdir kurallara uyarim diyen arkadaslarla Bismillah deyip baslayalim insallah

Belki tanimayan belki ilk okuyan vardir bu ne yahu ali kiran baskesen diyebilir lakin olmuyor gitmiyor hanimlar bu islerde boyle olmayinca duzende olmuyor duzeni olanda bikiyor suistimalde oluyor maalesef tuhafiniza gitmesin

Son düzenleme:
Bir kişiyi kaç günde bitiriyoruz özgecim
Hic belli olmuyor bir gunde iki kiside bitiyor bazen bir kisi 2.3 gundede bitiyor kismet isi birazda acaleyle vs olacak isler degil kimin nasibi neyse o oluyor herkes kendi sayisini aliyor bolme vs degil kalan usulu gidiyoruz

Hic belli olmuyor bir gunde iki kiside bitiyor bazen bir kisi 2.3 gundede bitiyor kismet isi birazda acaleyle vs olacak isler degil kimin nasibi neyse o oluyor herkes kendi sayisini aliyor bolme vs degil kalan usulu gidiyoruz
Hah tamam canım şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…