16.641 YA LATİF OKUMASİ

Kızlar eşim afrin operasyonundan haber bekliyor her an bize görev gelebilir çok zor günler geçiriyoruz rica ediyorum duanız bize gerek kalmadan operasyon tamamlansın evimizde huzurlu olalım . Ayrıca bir işe ihtiyacım var Allah hayırlı bir iş nasip etsin teşekkür ediyorum şimdiden

Allah yardımcınız olsun tuce_tuce inş bir an evvel biter operasyon.Eşinin gitmesine de gerek kalmaz.Sana da güzel bir iş çıkar inşallah

Allah yardımcınız olsun tuce_tuce inş bir an evvel biter operasyon.Eşinin gitmesine de gerek kalmaz.Sana da güzel bir iş çıkar inşallah
İnşallah canım kimsenin canı yanmadan bitsin istiyoruz. İnan her kötü haber geldiği zaman kendimi o ailenin yerine koyuyorum ve aklımı kaybetmekten korkuyorum artık

1000 aldım kalan 13000

LİSTE SON 7 KISIDE LISTE ALIMINA KAPANIR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
OZZGEEE(ESRA)
Ya rabbel alemin tum sikintilarimdan feraha cikar ya latif isminin inceligi ile hakkimda hayirlisiyla gonul muradimi nasip eyle listemizi hayirli dua kardeslerimin dualarinida kabul eyle
O Ozzgeee (esra)1941
tuce_tuce 2000
SuUtku 1500
bcgirl 800
mhnds_ 1500
Elifemm- 500
C cansu_tr 500
ftemiz 1000
Tavuk_suyu_ 1000
yumiti
durkan 1000
OMRUM79 1500
beren_naz 1500
stanki 1000
aryalorinn 1400
KALAN:+500 ALLAH KABUL ETSİN

Son düzenleme:
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
TUCE_TUCE
Allahim Afrin operasyonunun hayirlisiyla basariyla esime haber gelmesine gerek kalmadan tamamlanip bitmesini nasip eyle korktuklarimdan emin kil evime huzurlu gecim,bana hayirli bir rizk kapisi nasip eyle
O Ozzgeee (esra)1000
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl
mhnds_
Elifemm-
C cansu_tr 641
ftemiz
Tavuk_suyu_
yumiti
durkan 500
OMRUM79
beren_naz 1500
stanki
aryalorinn
KALAN:12.000

Son düzenleme:
O Ozzgeee için 500 aldım
Kalan : 14,500

1000 aldım
Kalan 13.500

500 aldım kalan 13.000

1000 aldim.
Kalan 12.000

2000 aldım kalan 10.000

500 aldim kalan : 9.500

Hayırlı cumalar

500 aldım
Kalan 9.000

500 aldım kalan 7000

1000 aldım kalan 6000

1.000 aldım.

Kalan 4.700

400 aldım 4000 kaldı

500 aldım kalan 1000

O Ozzgeee senin için 500 aldım fazladan olsun ne güzel .
tuce_tuce için 641 aldım kalan 16.000
Hepinizin agzina yuregine saglik kizlar Allah razi olsun misli mislini gunahsiz kalplerden alirsiniz insallah

Allah yardimciniz olsun gonul ferahligi versin tez zamanda

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
TUCE_TUCE

Allahim Afrin operasyonunun hayirlisiyla basariyla esime haber gelmesine gerek kalmadan tamamlanip bitmesini nasip eyle korktuklarimdan emin kil evime huzurlu gecim,bana hayirli bir rizk kapisi nasip eyle
O Ozzgeee (esra)1000
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 500
mhnds_
Elifemm-
C cansu_tr 641
ftemiz
Tavuk_suyu_ 1000
yumiti
durkan 500
OMRUM79
beren_naz 1500
stanki
aryalorinn
KALAN:10.500

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…