Kızlar eşim afrin operasyonundan haber bekliyor her an bize görev gelebilir çok zor günler geçiriyoruz rica ediyorum duanız bize gerek kalmadan operasyon tamamlansın evimizde huzurlu olalım . Ayrıca bir işe ihtiyacım var Allah hayırlı bir iş nasip etsin teşekkür ediyorum şimdiden
İnşallah canım kimsenin canı yanmadan bitsin istiyoruz. İnan her kötü haber geldiği zaman kendimi o ailenin yerine koyuyorum ve aklımı kaybetmekten korkuyorum artıkAllah yardımcınız olsuntuce_tuce inş bir an evvel biter operasyon.Eşinin gitmesine de gerek kalmaz.Sana da güzel bir iş çıkar inşallah
İnşallah canım kimsenin canı yanmadan bitsin istiyoruz. İnan her kötü haber geldiği zaman kendimi o ailenin yerine koyuyorum ve aklımı kaybetmekten korkuyorum artık
1000 aldım
Kalan 13.500
500 aldım kalan 13.000
1000 aldim.
Kalan 12.000
2000 aldım kalan 10.000
500 aldim kalan : 9.500
Hayırlı cumalar
500 aldım
Kalan 9.000
500 aldım kalan 7000
1000 aldım kalan 6000
1.000 aldım.
Kalan 4.700
400 aldım 4000 kaldı
500 aldım kalan 1000
Hepinizin agzina yuregine saglik kizlar Allah razi olsun misli mislini gunahsiz kalplerden alirsiniz insallah
Allah yardimciniz olsun gonul ferahligi versin tez zamandaKızlar eşim afrin operasyonundan haber bekliyor her an bize görev gelebilir çok zor günler geçiriyoruz rica ediyorum duanız bize gerek kalmadan operasyon tamamlansın evimizde huzurlu olalım . Ayrıca bir işe ihtiyacım var Allah hayırlı bir iş nasip etsin teşekkür ediyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?