Amin canım amin şuan yumitinin ne yaşadığını anlayabiliyorum . Benim eşimde 2016 Aralık’ta Irak için görevlendirme geldi. 6 ay olarak gelmişti aslında . Ama 2017 Aralık’ta geri döndüler çok zor zamanlar yaşadık basına yansımayan bir sürü sıkıntı oldu nöbet değişimi yapılamadı . Irak onları istemedi başlarına bomba yağdı . Daha neler neler anlatsam roman olur. Şimdi eşim bazen yatakta uyurken irkiliyor ne oldu diyince ırağı rüyamda gördüm hatırladım diye kalkıyor . Allah hepsine yardımcı olsun tabi bizede . Gidene zor ama kalana daha zor eşim hep öyle söylerHayırlı cumalar.
Tavuk_suyu_ arkadaşım Allah niyetini kabul etsin.
yumiti ve tuce_tuce Allah yardımcınız olsun. Rabbim eşlerinizi sizlere bağışlasın.
yumiti için 1000 alıyorum.
Kalan= 10.000
Amin canım amin şuan yumitinin ne yaşadığını anlayabiliyorum . Benim eşimde 2016 Aralık’ta Irak için görevlendirme geldi. 6 ay olarak gelmişti aslında . Ama 2017 Aralık’ta geri döndüler çok zor zamanlar yaşadık basına yansımayan bir sürü sıkıntı oldu nöbet değişimi yapılamadı . Irak onları istemedi başlarına bomba yağdı . Daha neler neler anlatsam roman olur. Şimdi eşim bazen yatakta uyurken irkiliyor ne oldu diyince ırağı rüyamda gördüm hatırladım diye kalkıyor . Allah hepsine yardımcı olsun tabi bizede . Gidene zor ama kalana daha zor eşim hep öyle söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?