Beynimde karıncalar yürüyor sanki özge kendimi iyi hissedemiyorumKarartma yuregini Allahin izniyle saglikla doner gelir hepimizin her dakika duasindalar onlar bir ulkenin heme heme her musluman kulundan dua aliyorlar bitecek insallah yakinda basariyla sende sevincini paylasirsin bizimle Allah ayagina tas degdirmesin guc kuvvet versin insallah
Allahin izniyle tez vakitte saglikla gidip gelir insallah. Karamsar olma. Rabbim tum askerlerimize guc kuvvet versin insallah.Beynimde karıncalar yürüyor sanki özge kendimi iyi hissedemiyorum
LİSTE KİSİ ALIMINA KAPANMİSTİR (KATİLİM YENİ TUR)O Ozzgeee 1500
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:BERENNAZ
Yarabbi anneme ve babama kalıcı sağlık kardeşime güzel bir iş bana da hayırlı bir eş nasip eyle Amin
tuce_tuce 1000
SuUtku
bcgirl 500
mhnds_
C cansu_tr
ftemiz 1641
Tavuk_suyu_ 1000
yumiti
durkan 2000
OMRUM79 1500
beren_naz
stanki
aryalorinn 1000
miyaww__ 1000
@emoss006PASİF
KALAN:5.500
Allah yardımcısı olsun canim ikinizindeBerennaz için 1000 aldım. Kızlar afrin yolculuğumuz yarın başlıyor çok üzgünüm
Merhaba Özgecim, kuralları tam bilmediğim için soruyorum. Hani 4 kişiye uğramayan listeden tamamen çıkıyor yazılmış ya. Mesela emos06 5_6kişidir uğramıyor ya yanında yazan pasif, listeden tamamen çıktı demek mi?
Sikinti yapmayin lutfen mumkun mertebe kisilerin hakkinca haraket ediyoruz simdi ugrayamamis ayri konu siteyede girmiyor o arkadaslarla aylarca okuduk biz kendisi ben alamadim beni bu tur es gecin diyebilen bir arkadas gelsede okutmazdi zaten ben kimseye okumadim hak gecer diye beklemesi birsey degistirmez bir dua sarkmis yrnki listede kaldirim ama siz yinede benim rica listemi okuyun ltfenYENİ KURALLAR LUTFEN OKUYUP KATİLİMA KARAR VERİN
Hanimlar yeniden baslaticam ama kurallari degistiricem biliyorsunuz burayi acmamin amaci gunluk okuma aliskanligi hemde okurken birimize okunmus olmasiydi ozeldende talep geldi baslayalim insallah ANCAK GECMİS DONEM TECRUBELERİM DOGRULTUSUNDA KURALLARDA UFAK DEGİSİKLİKLER YAPMAK DURUMUNDA KALDİM
Simdi yeni kurallara gelince onceki listede musama gostermem zamanla goze bAtmis skinti cikmisti is gereksiz bir suru yaziya dondu vs biraktim bir muddet
Artik musama yok hanimlar listede 2 kisinin duasini atlayan liste sonuna iner 3 kiside liste disi olur (kisi diyorum hanimlar GUN degil esmasini okuyan zaten okuyor bu listelerin amaci baskasinin nefesindende dua almak onun icin kisiyi baz aliyorum) tanidik dahi olsaniz yani malum uzun zamandir dua edip tanidiklarim var gonul bagim olanlar bu kural boyle kimsenin kimseye kizginligi kuskunlugu olmasin lutfen
Birde ben cok takilmiyorum kimin ne sayi aldigina bakis acim belli uzun uzun yazmayacagim ancak takillaniyor gecen listede tecrube ettim ortalama diye bir durum soz konusu soyleki herkesi 500-1000 aldigi birlistede 200 ilk basta sorun yaratmasada zamanla skinti oluyor o kisiye sira geldiginde millet onada 200 almaya basliyor burasi net ortami ve ne kadar olmasin etmesin desekte bu isler boyle gereksiz dua suresi uzuyor evet hergun ayni sayi alinmaz yogun olan gun olur kisinin belki giremezde ama ortalamayada yakin bir sayi almaya gayret edin fix 100-200baglamayin herkesin 500 -1000-1500 ler aldigi sizede oyle okudugu bir listede ortalama 400-700 arasidir 50-100 alininca zamanla okuyanlar kiziyor ben uydurmuyorum inanin yasadim
Listeye gelin ben listeyi ps alayim bakar hergun 500 okurum sen okundu yaz durumu yok ben bilemem okuyamazsiniz biz listede oynama yapariz biri cikar yerine baskasi gelir vs zamaniniz varsa buyrun gelin yoksa uygun baska bir liste bakin ha basladiniz yogunsunuz pasiflik isteme hakkiniz var tabiki
Listeye bismillah katilip da yok o az aldi bu hic gelmemis beriki pist demis muhabbetine gireni NAZİKCE ATARİM herkes gelsin duasini okusun kalbini karartmasin almayana alacaksin zorunlulugu yok oyle bir hesap varsa sizde ona almazsiniz olur biter ortalik karismasin
Taniyanlar bilir simdiye kadar naif biriydim sabir ederim kirmamaya ozen gosteririm gormezden gelirim lakin bu durum her defasinda suistimal armut pis agzima dus modu vb durumlara donunce buna bagli benim gruplari birakmma sebep oldu artik o naiflik olmayacak kizlar bastan yaziyorum kirilma kusme olmasin kurallar belli etiketlemem beklemem neyse onu uygularim
Gunluk ugrayacak arkadaslarla okunmaz 1 gunde okunur 5gunde az kisi oz kisi olur bunlar skinti degil duzenli dua etmek isteyenlerle dua etmek istiyorum
Laylayloma gelip bir heves gelip unutup vs ne kendinizi ugrastirin ne beni nede hakka girin
Esmalar devamlilikta etkileri olan yakaris tespihlerdir kurallara uyarim diyen arkadaslarla Bismillah deyip baslayalim insallah
Belki tanimayan belki ilk okuyan vardir bu ne yahu ali kiran baskesen diyebilir lakin olmuyor gitmiyor hanimlar bu islerde boyle olmayinca duzende olmuyor duzeni olanda bikiyor suistimalde oluyor maalesef tuhafiniza gitmesin
Sikinti yapmayin lutfen mumkun mertebe kisilerin hakkinca haraket ediyoruz simdi ugrayamamis ayri konu siteyede girmiyor o arkadaslarla aylarca okuduk biz kendisi ben alamadim beni bu tur es gecin diyebilen bir arkadas gelsede okutmazdi zaten ben kimseye okumadim hak gecer diye beklemesi birsey degistirmez bir dua sarkmis yrnki listede kaldirim ama siz yinede benim rica listemi okuyun ltfen
Bizim için şuan oradalar ve gidiyorlar canım herkesi korusuntuce_tuce senin şahsında allah tüm mehmetçiklerimizi ve gizli adı sanı belli olmayan güvenlik güçlerimizi korusun esirgesin . Amin.
Eşin sağ salim gidip döner inşallah.
Onlar bizim kardeşlerimiz bütün dualarımızdalar.
Kalan 1000 aldım Allah kabul etsin inşallahKALAN :1000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?