16.641 YA LATİF OKUMASİ

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
BCGİRL (BEGUM)

Allahım benim için hayırlı olanı bana nasip et. Gönlümü ferahlandır. Gönlümdeki eger benim icin hayırlı olan ise bana nasip et. Degil ise benim için daha hayırlı olanı bana takdir et. Allahım sen kapalı olan işkapılarımı aç. Bana helal para kazanabileceğim bir iş nasip et tezvakitte.

O Ozzgeee 2000
tuce_tuce 1000
SuUtku 2000
bcgirl 1000
mhnds_
C cansu_tr
ftemiz 1000
Tavuk_suyu_ 1000
yumiti
durkan 2000
OMRUM79 1500
beren_naz 1000
stanki 1500
miyaww__ 1000
K Kelebek_131 641

KALAN:ALLAH KABUL ETSİN

Okuyan okuyamayan herkese cok tesekkur ederim. Nefesinizin olmasi bile yeterli :) . Bugun benim dogum gunum arkadaslar :) normalde bu tur bugüne denk gelmiyordu ama erken okumalar vs. nasip oldu. Allah hepinizin gonlunuzdeki isteginizi dileginizi sizlere nasip etsin

Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara. İnşallah rabbim dualarımızı kabul etsin.

Saglikla nice yaslarin olsun cnm simdi baktim 1000 eksik gibi onu ben almistim ama adimin yanina yazmamisim aklin takilmasin

LİSTE SON 7KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ
DUA SAHİBİ:
MHNDS (FATMA)
En kısa zamanda Allahın yolunda vatana millete faydalı evlat sahibi olmak ve yetiştirmek.

O Ozzgeee 1641
tuce_tuce
SuUtku
bcgirl
mhnds_
C cansu_tr 1000
ftemiz 1000
Tavuk_suyu_
yumiti
durkan 2000
OMRUM79
beren_naz
stanki
miyaww__
K Kelebek_131

KALAN:11.000

500 aldım. Kalan :900. Arkdaslar birazman netim bitcek. Ancak pazartesi akşam gireceğim. Fatma arkadasimizdan sonrakı arkdas için de 500 aldım. Siz liste yapınca Sayiyi dusersiniz. Niyetlerini de nete girince okuyacağım.iyi geceler. İyi okumalar.

1000 aldım kalan 6500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…