sa ol cnm Allah razi olsun
Arkadaslar benim hastam var epeydir son kisi latif okumasindan beri hissettirmeden idare etmeye calisiyorum telefondan listeyi hastane ev hastaya kosturma vs bazen yetisemiyorum son zamanlardaki gecikmelerde birazda ondan sizler beni beklemeden siradaki kisi yazsin duasini baslayin ben gelir guncellerim bosa beklemeyin beni kimsenin duasida gecikmemis olur
Sevgiler
Arkadaslar benim hastam var epeydir son kisi latif okumasindan beri hissettirmeden idare etmeye calisiyorum telefondan listeyi hastane ev hastaya kosturma vs bazen yetisemiyorum son zamanlardaki gecikmelerde birazda ondan sizler beni beklemeden siradaki kisi yazsin duasini baslayin ben gelir guncellerim bosa beklemeyin beni kimsenin duasida gecikmemis olur
Sevgiler
Kızlar çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden. Allah kabul etsin dualarımızıLİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİR16641 YA LATİF OKUMASİ
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA
DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR
4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR
LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR
DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR
KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ
DUA SAHİBİ: DURKAN (DURSUN)
Öncelikle vatanımızı rabbim içerden ve dışarıdan gelen bütün tehlikelerden korusun güvenlik güçlerinin yardımcısı olsun.
Aileleremize birlik, dirlik, huzur, düzen, bedenimize sağlık versin
Helal kazançımıza haram karışmasın,
O Ozzgeee 2141
tuce_tuce 1000
SuUtku 500
bcgirl 500
C cansu_tr 1600
ftemiz 1000
Tavuk_suyu_ 1000
yumiti 1000
durkan 1800
OMRUM79 1000
beren_naz 1000
stanki 1700
miyaww__ 1000
A aselatilgan 1000
bezginblog 400
V Vavin 1000
@gelecekelbetgelecek500
KALAN:+1000 ALLAH KABUL ETSİN
Özge çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.Arkadaslar benim hastam var epeydir son kisi latif okumasindan beri hissettirmeden idare etmeye calisiyorum telefondan listeyi hastane ev hastaya kosturma vs bazen yetisemiyorum son zamanlardaki gecikmelerde birazda ondan sizler beni beklemeden siradaki kisi yazsin duasini baslayin ben gelir guncellerim bosa beklemeyin beni kimsenin duasida gecikmemis olur
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?