16.641 YA LATİF OKUMASİ

LİSTE SON 10 KİSİ KALA ALİMA KAPANİR
LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

4 KISIYE UGRAMAYAN LİSTEDEN TAMAMEN CİKARTİLİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ

DUA SAHİBİ: @HemDeliHemAsik
İsmim Hatice kızı Hanife niyetim hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmek

ftemiz 1000
bcgirl 500
C cansu_tr
Tavuk_suyu_
yumiti 641
OMRUM79 1000
beren_naz
stanki 1000
V Vavin 1000
H Hayalimi_yasarken
Minnoskafa 1000
@HemDeliHemAsik2000
icroc 2000
Yasmin42423 500
Sealand
nursevdi 1000

KALAN:5000
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.

arkadaşlar lütfen sayı alırken biraz duyarlı olalım, en az 1000 almaya çalışalım. işimiz olduğu zaman tamam ama sürekli hale getirmeyelim. az kişi kaldık zaten, biran önce bitirelim inşallah. Teşekkür ederim.

LİSTEDE SAYİYI KENDINIZ BELIRLEMEKLE BERABER ORTALAMAYA DIKKAT HUSUSUNDA HASSASIYETINIZ RICA

DEVAM ZORUNLULUGU VAR 2 KISIYE OKUMAYAN PASİFE ALİNARAK LİSTE SONUNA ALİNİR DONERSE AKTİF OLUR ANCAK LİSTE SONUNDA KALİR

LİSTE BİTİMİNE 7 KİSİ KALA YENİ KİSİ ALİMİ KAPANİR KATİLMAK İSTEYEN LİSTE BİTİNCE EKLENİR

DEVAM EDECEK VE SUREKLİLİK SAGLAYABİLECEK ARKADASLAR DİREK SAYİ ALARAK LİSTEYE KATİLMİS OLUR

KURALLARDA NE YAZIYORSA O UYGULANIR OKUMADAN BENIDE EKLEYIN DIYE YAZIP BILGI BEKLEYEN LISTEYE EKLENMEZ

16641 YA LATİF OKUMASİ

ftemiz 1000
bcgirl 500
C cansu_tr
Tavuk_suyu_
yumiti 641
OMRUM79 1000
beren_naz
stanki 1500
V Vavin 1000
H Hayalimi_yasarken 1500
Minnoskafa 1000
@HemDeliHemAsik2000
icroc 4000
Yasmin42423 500
Sealand
nursevdi 1000

KALAN:1500

Duam : yuvamın selameti için benim ve eşim için hakkımızda hayırlısını nasip etsin Mevlam. Sağlıklı sıhatli Rabbimin katından hayırlı evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah. Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah ( Tuğba)

6.641 aldım kalan 10.000

16641 YA LATİF OKUMASİ

ftemiz 1000
bcgirl 500
C cansu_tr
Tavuk_suyu_ 1000
yumiti 641
OMRUM79 2000
beren_naz 500
stanki 1500
V Vavin 1000
H Hayalimi_yasarken 1500
Minnoskafa 1000
@HemDeliHemAsik2000
icroc 4000
Yasmin42423 500
Sealand
nursevdi 1000

KALAN:

16641 YA LATİF OKUMASİ
Dua sahibi : icroc

Duam : yuvamın selameti için benim ve eşim için hakkımızda hayırlısını nasip etsin Mevlam. Sağlıklı sıhatli Rabbimin katından hayırlı evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah. Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah ( Tuğba)

ftemiz
bcgirl
C cansu_tr
Tavuk_suyu_
yumiti
OMRUM79
beren_naz
stanki
V Vavin
H Hayalimi_yasarken
Minnoskafa 1000
@HemDeliHemAsik
icroc 6641
Yasmin42423
Sealand
nursevdi

KALAN:9000

Tamam canım kusura bakma, atlamışım.

Önemli değil canım.Haftasonu nişanım var bu aralar koşuşturma içindeyim stres de oldum.Hayırlısı ile bi atlatsaydım.Çok fazla sayı alamıyorum ama atlamak da istemiyorum o yüzden bu aralar 500 sayı alabiliyorum kusura bakmayın.Stresli günlerim bittiğinde daha fazla alacağım.

Allah tamamına erdirsin canım. Tatlı telaşlar bunlar, atlatırsın merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…