Canım benim Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah oğluna seninde yar ve yardımcın olsun 1000 aldım kalan 8.000yumiti duasi:Rabbim sen rahman ve rahim olansin sen lutfedensin şafi olansin. Rabbim sen nurten oğlu göktan a şafi adının hurmetine şifa ver. Rabbim sen bizim karsimiza oğlumuzun derdine derman olacak insanlar çıkar. Rabbim bu mübarek aylar hurmetine oglum en yakın zamanda yürüsün konuşsun kendini anlatabilsin bize o günleri en kusa zamanda göster rabbim . Allah ım oglumu her geçen gün bir gün öncesinden daha iyi olmasına yardım et. Sen onu akranlarından geride bırakma. Rabbim bu zor günlerde bana sabır selamet ve güç ver. Rabbim; oğlum için ol de oluversin. Dua arkadaslarimdan tek tek razı ol rabbim. Onların gönüllerinde ki muradin hayırlısini nasip et. Amin
C cansu_tr
Tavuk_suyu_ [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
yumiti[/USER] duasi:Rabbim sen rahman ve rahim olansin sen lutfedensin şafi olansin. Rabbim sen nurten oğlu göktan a şafi adının hurmetine şifa ver. Rabbim sen bizim karsimiza oğlumuzun derdine derman olacak insanlar çıkar. Rabbim bu mübarek aylar hurmetine oglum en yakın zamanda yürüsün konuşsun kendini anlatabilsin bize o günleri en kusa zamanda göster rabbim . Allah ım oglumu her geçen gün bir gün öncesinden daha iyi olmasına yardım et. Sen onu akranlarından geride bırakma. Rabbim bu zor günlerde bana sabır selamet ve güç ver. Rabbim; oğlum için ol de oluversin. Dua arkadaslarimdan tek tek razı ol rabbim. Onların gönüllerinde ki muradin hayırlısini nasip et. Amin
C cansu_tr [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?