16.641 YA LATİF OKUMASİ

yumiti duasi:Rabbim sen rahman ve rahim olansin sen lutfedensin şafi olansin. Rabbim sen nurten oğlu göktan a şafi adının hurmetine şifa ver. Rabbim sen bizim karsimiza oğlumuzun derdine derman olacak insanlar çıkar. Rabbim bu mübarek aylar hurmetine oglum en yakın zamanda yürüsün konuşsun kendini anlatabilsin bize o günleri en kusa zamanda göster rabbim . Allah ım oglumu her geçen gün bir gün öncesinden daha iyi olmasına yardım et. Sen onu akranlarından geride bırakma. Rabbim bu zor günlerde bana sabır selamet ve güç ver. Rabbim; oğlum için ol de oluversin. Dua arkadaslarimdan tek tek razı ol rabbim. Onların gönüllerinde ki muradin hayırlısini nasip et. Amin

C cansu_tr
Tavuk_suyu_ [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

yumiti , bu cuma günü bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim tez zamanda yavruna şifalar v versin
Herkesin evladıyla beraber senin de evladının yar ve yardımcısı olsun
Ben 10oo tane okuyorum şimdi allahım kabul etsin
Kalan 13.000

yumiti için 1000 aldım.Kalan 11000

Rabbim yardımcınız olsun.Oğlun tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

Canım benim Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah oğluna seninde yar ve yardımcın olsun 1000 aldım kalan 8.000

yumiti[/USER] duasi:Rabbim sen rahman ve rahim olansin sen lutfedensin şafi olansin. Rabbim sen nurten oğlu göktan a şafi adının hurmetine şifa ver. Rabbim sen bizim karsimiza oğlumuzun derdine derman olacak insanlar çıkar. Rabbim bu mübarek aylar hurmetine oglum en yakın zamanda yürüsün konuşsun kendini anlatabilsin bize o günleri en kusa zamanda göster rabbim . Allah ım oglumu her geçen gün bir gün öncesinden daha iyi olmasına yardım et. Sen onu akranlarından geride bırakma. Rabbim bu zor günlerde bana sabır selamet ve güç ver. Rabbim; oğlum için ol de oluversin. Dua arkadaslarimdan tek tek razı ol rabbim. Onların gönüllerinde ki muradin hayırlısini nasip et. Amin

C cansu_tr [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…