Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum nasıl katılacağım
Hoş bulduk nasıl derseniz okurum ben de
Tamam cnm çok teşekkür ederim.evet işyerinde dışlanıyorum çok kötü durumdayım ben de hem yardım etmek hem de okumak isterim.o zaman ben de 1000 latif alayım bugün okuyayım olur muEn az 1000 adet alarak ya latif okuyoruz.Sırayla birbirimize okuyoruz.
Konunu okudum canım iş yerinde haksızlık görmüşsün.Ya cebbar 42.436 adet oku biri size haksızlık yaptı.Allah'ın o kişiden sizi koruması için okunuyor faydasını görürsünüz.
Hoşgeldim canim direk sayı alarak başlıyoruz ve arkadaşımızın niyeti için okuyoruzTamam cnm çok teşekkür ederim.evet işyerinde dışlanıyorum çok kötü durumdayım ben de hem yardım etmek hem de okumak isterim.o zaman ben de 1000 latif alayım bugün okuyayım olur mu
Tamamdır ben de sıraya gireyim o zaman.bugün için de 1000 latif ben aldım.ben de çok zor günler geçiriyorum daha sonra benim için de okunursa çok sevinirim yeni keşfettim bu sayfaları çok sevindim.zira kendimi hem çok çaresiz hem de üzgün hissediyorum.Allah kabul etsim dualarkmızıHoşgeldim canim direk sayı alarak başlıyoruz ve arkadaşımızın niyeti için okuyoruz
Ekledim canim listeye seni de allah dualarimizi kabuk etsin insallahTamamdır ben de sıraya gireyim o zaman.bugün için de 1000 latif ben aldım.ben de çok zor günler geçiriyorum daha sonra benim için de okunursa çok sevinirim yeni keşfettim bu sayfaları çok sevindim.zira kendimi hem çok çaresiz hem de üzgün hissediyorum.Allah kabul etsim dualarkmızı
Cnm 14500 olmayacak mıydı
Çok teşekkürler cnm:))))Ekledim canim listeye seni de allah dualarimizi kabuk etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?