Çok geçmiş olsun canım, İnşAllah çabuk iyileşir. Allah bir daha böyle kazalar yaşatmasın, yavrularımızı korusun.Arkadaşlar kusura bakmayin listeye bakamadım oglum için istanbuldaydik sonra kanepeden düştü çok feci gözünün altını sehpaya vurdu. Dün yüzü gözü sisti tekrardan inşallah birşey olmaz korku dolu gunler icindeyim bu cuma gunu icin ne olur goktan a da dua edin kızlar allah oni her gün bir gün öncesinden daha ilerlemesini sağlasın inşallah birgün öncesini bize aratmasin
Gecmis olsun canim. Rabbim safi ismiyle sifalar versin.Arkadaşlar kusura bakmayin listeye bakamadım oglum için istanbuldaydik sonra kanepeden düştü çok feci gözünün altını sehpaya vurdu. Dün yüzü gözü sisti tekrardan inşallah birşey olmaz korku dolu gunler icindeyim bu cuma gunu icin ne olur goktan a da dua edin kızlar allah oni her gün bir gün öncesinden daha ilerlemesini sağlasın inşallah birgün öncesini bize aratmasin
Arkadaşlar kusura bakmayin listeye bakamadım oglum için istanbuldaydik sonra kanepeden düştü çok feci gözünün altını sehpaya vurdu. Dün yüzü gözü sisti tekrardan inşallah birşey olmaz korku dolu gunler icindeyim bu cuma gunu icin ne olur goktan a da dua edin kızlar allah oni her gün bir gün öncesinden daha ilerlemesini sağlasın inşallah birgün öncesini bize aratmasin
[/QUOTE]Butterfly465 duası;
C cansu_tr
@pkzz
yumiti 1000
Minnoskafa
OMRUM79
ftemiz 1000
beren_naz
stanki
V Vavin
H Hayalimi_yasarken
Minnoskafa
Yasmin42423 1000
Sealand
nursevdi
askiminaskiyim
ftmclk
SuUtku 1000
z_e_l_i_s
Ronron77
mor_bulut
Butterfly465 1641
Kalan 11.000
Arkadaşlar yeni listeye katilmak isteyen en az 1000 okuyacak ve düzenli bildirim yapacak kişiler devam edip etmeyeceğini yazsınlar lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?