Arkadaşlar bu geceyi boş gecmeyelim eğer hepinizde razıysanız ilk benden başlayalım. Benim duam ;rabbim oğluma tez vakitte şafi adının hurmetine şifa versin. En kısa zamanda yurusun kendi derdini anlatsın akranlarından fiziksel zihinsel ve ruhsal olarak geri kalmasin. Allah im sen ol dersin de neler olmaz sana tüm kalbimle benligimle yalvarıyorum bu gecenin hurmetine dua mi en tez zamanda hayırlı şekild e kabul et. Kimseyi evladıyla sınama rabbim. Allah ım bana dayanma gücü sabri ver esenlik ver. Sen benim duama engel günahım varsa affet rabbim ne olur ciğerimin ateşini söndür oğluma şifa ver .amin Ccansu_tr yumiti OMRUM79
1141 ftemiz beren_naz stanki
1000 VVavin HHayalimi_yasarken Minnoskafa Sealand
1000 nursevdi askiminaskiyim
1000 SuUtku z_e_l_i_s
1000 Ronron77
500 mor_bulut
3000 Butterfly465
1000 SSyh3 Aakimel changelife
1000 @AVON52
Kalan:6000
YENİ LİSTE BU SEKİLDE EN AZ 1000 ESMA OKUYUP DUZENLİ BİLDİRİM YAPACAK ARKADASLAR KATILSIN LUTFEN 2 ARKADASA KATILMAYAN LISTEDEN CIKARTILACAKTIR. KIMIN ICIN NE KADAR ALDIGIMIZI YAZARAK KALAN SAYIDAN DUSEREK DEVAM EDELİM EGER SIZIB ICIN UYGUNSA PAZARTESI BASLAYALIM ARKADASLAR.[/QUOTE][/QUOTE]
YENİ LİSTE BU SEKİLDE EN AZ 1000 ESMA OKUYUP DUZENLİ BİLDİRİM YAPACAK ARKADASLAR KATILSIN LUTFEN 2 ARKADASA KATILMAYAN LISTEDEN CIKARTILACAKTIR. KIMIN ICIN NE KADAR ALDIGIMIZI YAZARAK KALAN SAYIDAN DUSEREK DEVAM EDELİM EGER SIZIB ICIN UYGUNSA PAZARTESI BASLAYALIM ARKADASLAR.[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]