16.641 YA LATİF OKUMASİ

Hayırlı bayramlar arkadaşlar cenaze var bugün cenazede olacağım.Kendi sıram geldiğinden bitmemiş olursa en son kalanı alırım farklı nefeslerin okumasını istiyorum.

beren_naz duası:Benim duam Allah'ım Anneme babama kardeşime ve bana nişanlıma sağlık ver kardeşim hayırlısı ile güzel bir işe girer inşallah.Nişanlım mülakatı geçsin ve beklediği terfi hayırlı ise gelsin.Nişanlım ile hayırlısı ile evlenip yuvamızı kuralım.Sağlıklı çocuklarımız olsun.Mutlu,huzurlu olalım.Dua arkadaşlarımın da duaları kabul olsun inşallah

C cansu_tr
yumiti
OMRUM79
ftemiz 1000
beren_naz
stanki 1141
V Vavin
Sealand 1000
nursevdi
askiminaskiyim
SuUtku
z_e_l_i_s 1000
@Queen21
mor_bulut
Butterfly465
S Syh3
A akimel
changelife
@AVON52

Kalan 12.500
YENİ LİSTE BU SEKİLDE EN AZ 1000 ESMA OKUYUP DUZENLİ BİLDİRİM YAPACAK ARKADASLAR KATILSIN LUTFEN 2 ARKADASA KATILMAYAN LISTEDEN CIKARTILACAKTIR. KIMIN ICIN NE KADAR ALDIGIMIZI YAZARAK KALAN SAYIDAN DUSEREK DEVAM EDELİM .

beren_naz [/USER] duası:Benim duam Allah'ım Anneme babama kardeşime ve bana nişanlıma sağlık ver kardeşim hayırlısı ile güzel bir işe girer inşallah.Nişanlım mülakatı geçsin ve beklediği terfi hayırlı ise gelsin.Nişanlım ile hayırlısı ile evlenip yuvamızı kuralım.Sağlıklı çocuklarımız olsun.Mutlu,huzurlu olalım.Dua arkadaşlarımın da duaları kabul olsun inşallah

C cansu_tr 1500
yumiti 1000
OMRUM79 1000
ftemiz 1000
beren_naz
stanki 1141
V Vavin 1000
Sealand 1000
nursevdi
askiminaskiyim
SuUtku 1000
z_e_l_i_s 1000
@Queen21
mor_bulut 2000
Butterfly465
S Syh3
A akimel
changelife
@AVON52

Kalan 5000
YENİ LİSTE BU SEKİLDE EN AZ 1000 ESMA OKUYUP DUZENLİ BİLDİRİM YAPACAK ARKADASLAR KATILSIN LUTFEN 2 ARKADASA KATILMAYAN LISTEDEN CIKARTILACAKTIR. KIMIN ICIN NE KADAR ALDIGIMIZI YAZARAK KALAN SAYIDAN DUSEREK DEVAM EDELİM .[/QUOTE]

Duam ; Rabbim hakkimizdaki herșeyin hayirlisini nasip etsin. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür gecirmemizi nasip etsin.

Rabbim bu dua grubundaki bebek isteyen arkadaslara hayirli evlatlar, șifa bekleyen arkadașlara șifalar, iș isteyenlere iș, eș istiyenlere hayırlı eș nasip etsin.

Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…