- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.399
- 548
Olsun .Canım liste tekrar başlayınca ekleyeceğim. İstersen okumaya o zaman katıl, hak geçmesin.
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinMucizemsn e yetişemedim 1000 alıyorum fazladan olsun.
Arkadaşlar yengem hastanede yatıyor beyin damarları tıkalı daha çok genç.Acildeydik yeni geldik.Boş yatak bekliyoruz dualarınızda yengeme de yer verir misiniz Rabbim şifasını versin inşallah.Allah razı olsun.Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Amin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şafi ismi şerifi hürmetine tez zamanda şifalar versin inşallah.Mucizemsn e yetişemedim 1000 alıyorum fazladan olsun.
Arkadaşlar yengem hastanede yatıyor beyin damarları tıkalı daha çok genç.Acildeydik yeni geldik.Boş yatak bekliyoruz dualarınızda yengeme de yer verir misiniz Rabbim şifasını versin inşallah.Allah razı olsun.Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
@denizkaplan
ismi:Yadigar
duası:Niyetim şu: Yeniden başlayacağım tüp bebek tedavisinin tez zamanda pozitif haberlerle sonuçlanması.
C cansu_tr
yumiti
OMRUM79 1641
ftemiz
beren_naz
stanki
V Vavin
Sealand
nursevdi
askiminaskiyim
SuUtku
z_e_l_i_s
@Queen21
mor_bulut
Butterfly465
S Syh3
A akimel
changelife
Mucizemsn
@denizkaplan1000
KALAN:15641
YENİ LİSTE BU SEKİLDE EN AZ 1000 ESMA OKUYUP DUZENLİ BİLDİRİM YAPACAK ARKADASLAR KATILSIN LUTFEN 2 ARKADASA KATILMAYAN LISTEDEN CIKARTILACAKTIR. KIMIN ICIN NE KADAR ALDIGIMIZI YAZARAK KALAN SAYIDAN DUSEREK DEVAM EDELİM.
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şafi ismi şerifi hürmetine tez zamanda şifalar versin inşallah.
beren_naz canım çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin.
@denizkaplan için 1.000 aldım kalan : 10.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?