16.641 YA LATİF OKUMASİ

z_e_l_i_s duası;
Benim duam; is hayatimla ilgili olan surecte dilek ve dualarimin hakkimda en hayirli olacak sekilde kabul olmasi. Okuyan herkesinde dualarini kabul etsin yuce rabbim.

Sealand
stanki 1500
V Vavin
nursevdi 1000
z_e_l_i_s
S Syh3 1000
A akimel
Mucizemsn 1000
kedisevgisi 2141
suspushanimcim 1000
@Jocelyn 1000
C cansu_tr

En az 1000 esma ile düzenli bildirim yapmaya çalışalım. Az kişi kaldığı için imkanı olan, okumak isteyenler daha fazla sayı alabilir ise iyi olur. 2 gün bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır.

Benim duam bebeğimin sağlıklı olması herşey olması gerektiği gibi ilerlesin inşaallah bebeğim hem ruhen hem bedenen sağlıklı gelsin dünya ya hayırlı evlat olsun insaallah

Okuyan herkesten Allah razı olsun Rabbim hepimizin duasını en hayırlı şekilde kabul buyursun insaallah

S Syh3 duası
Benim duam bebeğimin sağlıklı olması herşey olması gerektiği gibi ilerlesin inşaallah bebeğim hem ruhen hem bedenen sağlıklı gelsin dünya ya hayırlı evlat olsun insaallah

Okuyan herkesten Allah razı olsun Rabbim hepimizin duasını en hayırlı şekilde kabul buyursun insaallah

Sealand 1000
stanki
V Vavin
nursevdi
z_e_l_i_s
S Syh3 1000
A akimel
Mucizemsn 641
kedisevgisi 1500
suspushanimcim
@Jocelyn
C cansu_tr

Kalan 12 500.

En az 1000 esma ile düzenli bildirim yapmaya çalışalım. Az kişi kaldığı için imkanı olan, okumak isteyenler daha fazla sayı alabilir ise iyi olur. 2 gün bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır.

100aldm. Allah kabul etsin

Rabbimizin Latif isminin anlamı: Yaratılmışların ihtiyaçlarını en iyi bilip karşılayandır.

Bu esma(lar) bilmem kaç kez tekrarlanınca değil, size verilen nimetleri düşünüp idrak edip O'na teşekkür edince ve koşulsuz güvenince şifa olur yüreklere.

Rabbimiz esmalarını Kur'an'da kendini bize tanıtmak içi bildirmiştir, bugün insanların sınav amaçlı geldiği bu dünyadaki problemler karşısında zayıf düşmesinin, yoldan çıkmasının en büyük nedeni Allah'ın isimlerinin mahiyetini bilmemelerinden O'nu tanımamalarından kaynaklanmaktadır.

Buraya size muhalif olup fitne çıkarmak için değil, bir müslüman olarak kardeşlerimi uyarmak için yazdım.

Selam ve dua ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…