16.641 YA LATİF OKUMASİ

Sadece "Ya Latif" şeklinde de zikreden var, "Ya Latif Ya Allah" şeklinde de, ben kendi adıma "Bismillahi'l-Latif" olarak zikrediyorum.
Özel günlerde de okunabilir en güzeli abdestli okumaktır.
Tamam peki bir gunde 16.641 defa da okuyup bitirsem olur mu? Çünkü bir yerde gunluk 129 tane okunuyor diye okudum

@Jocelyn duası

ya şafi isminin yuzu suyu hurmetine Rabbimden kalici sifalar istiyorum. Bir de eylulde sinavim var cok iyi bir notla gecmek nasip olsun insallah. :)

Sealand 1000
stanki 1000
V Vavin
nursevdi
z_e_l_i_s
S Syh3 1000
A akimel 1000
@Fulyaa21 2000
kedisevgisi 1000
suspushanimcim 641
@Jocelyn 1000
C cansu_tr 1000

Kalan 8000.

En az 1000 esma ile düzenli bildirim yapmaya çalışalım. Az kişi kaldığı için imkanı olan, okumak isteyenler daha fazla sayı alabilir ise iyi olur. 2 gün bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır.

Liste bittikten sonra ekliyeyim sizi de isterseniz?
Ben Allah LA Basbasa kalip kendim yapmak istiyorum aslinda. Onun maneviyati daha farkli olur diye dusunuyorum. Kendiminki bittiği zaman sizlere DE yardimci olurum insallah. Cok tsk Ederim bu arada sanirim benim ki 3 gun falan surer

Ben Allah LA Basbasa kalip kendim yapmak istiyorum aslinda. Onun maneviyati daha farkli olur diye dusunuyorum. Kendiminki bittiği zaman sizlere DE yardimci olurum insallah. Cok tsk Ederim bu arada sanirim benim ki 3 gun falan surer
Sadece ya latif diyecegim degil mi

Uzun zamandır bu gruptayım, inanın farklı nefeslerden dua almak çok kıymetli.

Uzun zamandır bu gruptayım, inanın farklı nefeslerden dua almak çok kıymetli.
O zaman Rica etsem listeye beni de ekler misiniz? Hayirlisi ile Anne olmak istiyorum. Bayramda tup bebege baslayacagiz, tup bebege gerek kalmadan hamile olmak istiyorum. Eger bu ay olmadiysa tup bebek de basari saglansin istiyorum

V Vavin nursevdi z_e_l_i_s

@Jocelyn duası

ya şafi isminin yuzu suyu hurmetine Rabbimden kalici sifalar istiyorum. Bir de eylulde sinavim var cok iyi bir notla gecmek nasip olsun insallah. :)

Sealand 1000
stanki 1500
V Vavin 1000
nursevdi 1000
z_e_l_i_s 2000
S Syh3 1000
A akimel 1000
@Fulyaa21 2000
kedisevgisi 2000
suspushanimcim 641
@Jocelyn 1000
C cansu_tr 1000

Kalan 2500.

En az 1000 esma ile düzenli bildirim yapmaya çalışalım. Az kişi kaldığı için imkanı olan, okumak isteyenler daha fazla sayı alabilir ise iyi olur. 2 gün bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…