Tamam peki bir gunde 16.641 defa da okuyup bitirsem olur mu? Çünkü bir yerde gunluk 129 tane okunuyor diye okudumSadece "Ya Latif" şeklinde de zikreden var, "Ya Latif Ya Allah" şeklinde de, ben kendi adıma "Bismillahi'l-Latif" olarak zikrediyorum.
Özel günlerde de okunabilir en güzeli abdestli okumaktır.
Elbette ki olur, 129 El Latif isminin küçük ebced değeri, 16641 ise 129x129 dan gelen büyük ebced değeridirTamam peki bir gunde 16.641 defa da okuyup bitirsem olur mu? Çünkü bir yerde gunluk 129 tane okunuyor diye okudum
Tamam cok tsk Ederim bugun kismetse abdetimi alip basimi kapatip gucum yettigince okuyacagim Anne olmak istiyorum hayirlisi ile Allah yuregimuzden geceni yasatsin hepimizeElbette ki olur, 129 El Latif isminin küçük ebced değeri, 16641 ise 129x129 dan gelen büyük ebced değeridir
Liste bittikten sonra ekliyeyim sizi de isterseniz?Tamam cok tsk Ederim bugun kismetse abdetimi alip basimi kapatip gucum yettigince okuyacagim Anne olmak istiyorum hayirlisi ile Allah yuregimuzden geceni yasatsin hepimize
Ben Allah LA Basbasa kalip kendim yapmak istiyorum aslinda. Onun maneviyati daha farkli olur diye dusunuyorum. Kendiminki bittiği zaman sizlere DE yardimci olurum insallah. Cok tsk Ederim bu arada sanirim benim ki 3 gun falan surerListe bittikten sonra ekliyeyim sizi de isterseniz?
Sadece ya latif diyecegim degil miBen Allah LA Basbasa kalip kendim yapmak istiyorum aslinda. Onun maneviyati daha farkli olur diye dusunuyorum. Kendiminki bittiği zaman sizlere DE yardimci olurum insallah. Cok tsk Ederim bu arada sanirim benim ki 3 gun falan surer
Uzun zamandır bu gruptayım, inanın farklı nefeslerden dua almak çok kıymetli.Ben Allah LA Basbasa kalip kendim yapmak istiyorum aslinda. Onun maneviyati daha farkli olur diye dusunuyorum. Kendiminki bittiği zaman sizlere DE yardimci olurum insallah. Cok tsk Ederim bu arada sanirim benim ki 3 gun falan surer
O zaman Rica etsem listeye beni de ekler misiniz? Hayirlisi ile Anne olmak istiyorum. Bayramda tup bebege baslayacagiz, tup bebege gerek kalmadan hamile olmak istiyorum. Eger bu ay olmadiysa tup bebek de basari saglansin istiyorumUzun zamandır bu gruptayım, inanın farklı nefeslerden dua almak çok kıymetli.
Not aldım bir sonraki listeye eklerimO zaman Rica etsem listeye beni de ekler misiniz? Hayirlisi ile Anne olmak istiyorum. Bayramda tup bebege baslayacagiz, tup bebege gerek kalmadan hamile olmak istiyorum. Eger bu ay olmadiysa tup bebek de basari saglansin istiyorum
@Jocelyn duası
ya şafi isminin yuzu suyu hurmetine Rabbimden kalici sifalar istiyorum. Bir de eylulde sinavim var cok iyi bir notla gecmek nasip olsun insallah. :)
Sealand 1000
stanki 1000
V Vavin
nursevdi
z_e_l_i_s
S Syh3 1000
A akimel 1000
@Fulyaa21 2000
kedisevgisi 1000
suspushanimcim 641
@Jocelyn 1000
C cansu_tr 1000
Kalan 8000.
En az 1000 esma ile düzenli bildirim yapmaya çalışalım. Az kişi kaldığı için imkanı olan, okumak isteyenler daha fazla sayı alabilir ise iyi olur. 2 gün bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?