Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm niye damdan dusme gibi olsun haklisin ama giden gelmiyor 2 gunde 3 gunde bir gelen var oyle oluncada uzuyor oysa ben en basta yazmistim amac birakmamak vird edinmek meselaArkadaslar buara ne kadar yavasladik ne güzel hizli hizli gidiyorduk . Unutmayalim listemizi lütfen. O Ozzgeee öyle damdan düşer gibi yazdim kusura bakma mübarek günlerde birbirimiz icin bol bol dua edelim istiyorum o yüzden.aryalorinn icin 1500 tane aldim kalan 5000.
Allah razi olsun canim seninde Kadir gecen mübarek olsun . Simdi sen deyince aklima geldi gecen aksam teravih icin camiye giderken canim tatli bisiler istedi keske seker alsaydim bakkaldan diye düşündüm sonrada aklimdan lokum gecti hemde hani beyaz hindistan cevizli üstünde findik olani var ya o iste adı nedir bilmiyorum camiden çıkıyoruz namaz kilmaya gelenlerden biri bi kutu lokum getirmis anam dedim ben bu lokumdan istiyordum o kadar sasirdim ki simdi sen yazinca dank etti kafama . Vay be valla sasirdimYok cnm niye damdan dusme gibi olsun haklisin ama giden gelmiyor 2 gunde 3 gunde bir gelen var oyle oluncada uzuyor oysa ben en basta yazmistim amac birakmamak vird edinmek mesela
Listeden iki kisi yazdi bana masallah guzel etkilerini goruyoruz diye ya latif icin soyle derim ben hep keske aklimdan baska sey gecirseydim esmasi :)) bu esma yapmak isteyip yapamadiklariniza yol acan bir esma misal evdesin canin bise cekti malzemen yok veya usendin ya kapi caliyor komsudan geliyor ya eve aksam gelen eline takip geliyor bunlar en ufagi bise almak istiyorsun ev araba vs vs bir yol aciliyor bir sekilde giriyorsun o ise yani icinden bise geciyorsa o gecene yol acan bir esma sende hissetmissindir ama bitakmamak lazim esma enerji surekli kesintiye ugratarak olacak is degil sayfayi acmamda o yuzdendi tesvik bir tur odev artik hergun kalanlarla girer yazariz kim kaldiysak o kadar
Kadir gecemizde mubarek olsun kuzum rabbim sevdiklerimizle tekrarlarini nasip etsin insallah
:)))aynen takip et dahada farkina varirsin sikistin diyelim m.o de kalmis borc verdigin para geri gelir veya cebinde yazdan unutulmus para falan bulursun yasami kolaylastiriyor rabbime bin sukur olsun hep diyorum buraya yazmasanizda birakmayinAllah razi olsun canim seninde Kadir gecen mübarek olsun . Simdi sen deyince aklima geldi gecen aksam teravih icin camiye giderken canim tatli bisiler istedi keske seker alsaydim bakkaldan diye düşündüm sonrada aklimdan lokum gecti hemde hani beyaz hindistan cevizli üstünde findik olani var ya o iste adı nedir bilmiyorum camiden çıkıyoruz namaz kilmaya gelenlerden biri bi kutu lokum getirmis anam dedim ben bu lokumdan istiyordum o kadar sasirdim ki simdi sen yazinca dank etti kafama . Vay be valla sasirdim
1.500 Kaldi canim sanirim. Yanlislik olmasin.1.500 daha aldım canım
KALAN 3.000
Kalan 4500 du 1500 evtik aldi 3000 kaldi cnm listede duzenlemeden yaptim o yuzden orada3000 yaziyor1.500 Kaldi canim sanirim. Yanlislik olmasin.
Dogrudur canim belkide farkina varmadigimiz daha neler oldu Aklimiza gelmeyen kimbilir:)))aynen takip et dahada farkina varirsin sikistin diyelim m.o de kalmis borc verdigin para geri gelir veya cebinde yazdan unutulmus para falan bulursun yasami kolaylastiriyor rabbime bin sukur olsun hep diyorum buraya yazmasanizda birakmayin
1500 aldım Rabbim kabul etsinKALAN:3000