• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16.641 YA LATİF OKUMASİ

Arkadaşlar kusura bakmayin listeye bakamadım oglum için istanbuldaydik sonra kanepeden düştü çok feci gözünün altını sehpaya vurdu. Dün yüzü gözü sisti tekrardan inşallah birşey olmaz korku dolu gunler icindeyim bu cuma gunu icin ne olur goktan a da dua edin kızlar allah oni her gün bir gün öncesinden daha ilerlemesini sağlasın inşallah birgün öncesini bize aratmasin

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun evlatlarımızı.

Arkadaşlar kusura bakmayin listeye bakamadım oglum için istanbuldaydik sonra kanepeden düştü çok feci gözünün altını sehpaya vurdu. Dün yüzü gözü sisti tekrardan inşallah birşey olmaz korku dolu gunler icindeyim bu cuma gunu icin ne olur goktan a da dua edin kızlar allah oni her gün bir gün öncesinden daha ilerlemesini sağlasın inşallah birgün öncesini bize aratmasin
Çok geçmiş olsun canım, Allah yar ve yardımcın olsun.

1.000 okudum kalan 8.000

Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin inşallah

1.000 aldım Kalan 7.000
Liste bitti yeni listede olamayacağım canım şimdilik beni çıkarırsın

C cansu_tr
yumiti yumiti
OMRUM79 OMRUM79
ftemiz ftemiz
beren_naz beren_naz
stanki stanki
V Vavin
H Hayalimi_yasarken
Minnoskafa Minnoskafa
Sealand Sealand
nursevdi nursevdi
askiminaskiyim askiminaskiyim
SuUtku SuUtku
z_e_l_i_s z_e_l_i_s
@Queen21
mor_bulut mor_bulut
Butterfly465 Butterfly465
S Syh3
A akimel
changelife changelife
@AVON52

YENİ LİSTE BU SEKİLDE EN AZ 1000 ESMA OKUYUP DUZENLİ BİLDİRİM YAPACAK ARKADASLAR KATILSIN LUTFEN 2 ARKADASA KATILMAYAN LISTEDEN CIKARTILACAKTIR. KIMIN ICIN NE KADAR ALDIGIMIZI YAZARAK KALAN SAYIDAN DUSEREK DEVAM EDELİM EGER SIZIB ICIN UYGUNSA PAZARTESI BASLAYALIM ARKADASLAR.

Evet pazartesi başlayalım çok iyi olur.

C cansu_tr
yumiti yumiti
OMRUM79 OMRUM79
ftemiz ftemiz
beren_naz beren_naz
stanki stanki
V Vavin
H Hayalimi_yasarken
Minnoskafa Minnoskafa
Sealand Sealand
nursevdi nursevdi
askiminaskiyim askiminaskiyim
SuUtku SuUtku
z_e_l_i_s z_e_l_i_s
@Queen21
mor_bulut mor_bulut
Butterfly465 Butterfly465
S Syh3
A akimel
changelife changelife
@AVON52

YENİ LİSTE BU SEKİLDE EN AZ 1000 ESMA OKUYUP DUZENLİ BİLDİRİM YAPACAK ARKADASLAR KATILSIN LUTFEN 2 ARKADASA KATILMAYAN LISTEDEN CIKARTILACAKTIR. KIMIN ICIN NE KADAR ALDIGIMIZI YAZARAK KALAN SAYIDAN DUSEREK DEVAM EDELİM EGER SIZIB ICIN UYGUNSA PAZARTESI BASLAYALIM ARKADASLAR.
Olur başlayalım pazartesi.

Back
X