• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16.641 YA LATİF OKUMASİ

Arkadaşlar lütfen hergün okumaya çalışalım. 1 kişi 3 gün sürüyor, liste ilerlemiyor.

Arkadaşlar lütfen hergün okumaya çalışalım. 1 kişi 3 gün sürüyor, liste ilerlemiyor.

Aslında ben kendim için almayacaktım, farklı kişilerin duası olsun dileğimde diye ama madem çok uzadı kalanı ben okuyayım canım.

Kendim için 2.000 alıyorum
Kalan 0

Okuyan herkese çok çok teşekkür ediyorum, rabbim hepimizin kalbimizdeki dua ve dileklerimizi en hayırlısında yaşatsın bizlere.

z_e_l_i_s z_e_l_i_s nun duasi: kalbimdeki, hayallerimdeki işe kavuşmayı diliyorum ve benimle birlikte dua eden tüm arkadaşlarımında da dua ve niyetlerinin kabul olmasını diliyorum.

C cansu_tr 1.000
yumiti yumiti 1.000
OMRUM79 OMRUM79 700
ftemiz ftemiz 2.000
beren_naz beren_naz 1.000
stanki stanki 1.300
V Vavin 1.000
Sealand Sealand
nursevdi nursevdi 1.000
askiminaskiyim askiminaskiyim 1.000
SuUtku SuUtku 1.000
z_e_l_i_s z_e_l_i_s 2.000
@Queen21 641
mor_bulut mor_bulut 1.000
Butterfly465 Butterfly465 1.000
S Syh3
A akimel 1.000
changelife changelife

KALAN:ALLAH KABUL ETSİN.

YENİ LİSTE BU SEKİLDE EN AZ 1000 ESMA OKUYUP DUZENLİ BİLDİRİM YAPACAK ARKADASLAR KATILSIN LUTFEN 2 ARKADASA KATILMAYAN LISTEDEN CIKARTILACAKTIR. KIMIN ICIN NE KADAR ALDIGIMIZI YAZARAK KALAN SAYIDAN DUSEREK DEVAM EDELİM.[/QUOTE][/QUOTE]

Aslında ben kendim için almayacaktım, farklı kişilerin duası olsun dileğimde diye ama madem çok uzadı kalanı ben okuyayım canım.

Kendim için 2.000 alıyorum
Kalan 0

Okuyan herkese çok çok teşekkür ediyorum, rabbim hepimizin kalbimizdeki dua ve dileklerimizi en hayırlısında yaşatsın bizlere.
Normalde günde 1 kişiyi okuyup bitiriyorduk. Uzadımı inan sıkılıyorum, bir de 5 dakikasürüyor ki, ne olcak yani. Mesele sorumluluk meselesi, umarım arkadaşlar da daha aktif olurlar bundan sonra. Ama böyle 3 gün sürerse, bırakmayı düşünüyorum açıkçası.

Normalde günde 1 kişiyi okuyup bitiriyorduk. Uzadımı inan sıkılıyorum, bir de 5 dakikasürüyor ki, ne olcak yani. Mesele sorumluluk meselesi, umarım arkadaşlar da daha aktif olurlar bundan sonra. Ama böyle 3 gün sürerse, bırakmayı düşünüyorum açıkçası.
Yeni kişi eklemiyor musunuz ? Sürekli katılım sağlayan arkadaşlar alımı artırırsa o gün içinde biter. 1 günde bitecek şekilde dağıtım yaparız. Müsait olan çok alır günü bitiririz. Yarınki gün diğer arkadaşa geçilmiş olur.

Yeni kişi eklemiyor musunuz ? Sürekli katılım sağlayan arkadaşlar alımı artırırsa o gün içinde biter. 1 günde bitecek şekilde dağıtım yaparız. Müsait olan çok alır günü bitiririz. Yarınki gün diğer arkadaşa geçilmiş olur.
yumiti yumiti yapıyor listeyi canım, sanırım alırız. Bu sıra biraz rahatsız.

@Queen21 duası :

C cansu_tr
yumiti yumiti
OMRUM79 OMRUM79 641
ftemiz ftemiz
beren_naz beren_naz
stanki stanki
V Vavin
Sealand Sealand
nursevdi nursevdi
askiminaskiyim askiminaskiyim
SuUtku SuUtku
z_e_l_i_s z_e_l_i_s
@Queen21
mor_bulut mor_bulut
Butterfly465 Butterfly465
S Syh3
A akimel
changelife changelife

KALAN:16.000

YENİ LİSTE BU SEKİLDE EN AZ 1000 ESMA OKUYUP DUZENLİ BİLDİRİM YAPACAK ARKADASLAR KATILSIN LUTFEN 2 ARKADASA KATILMAYAN LISTEDEN CIKARTILACAKTIR. KIMIN ICIN NE KADAR ALDIGIMIZI YAZARAK KALAN SAYIDAN DUSEREK DEVAM EDELİM.
1000 tane demistim ama bana 2000 yazabilirsin. :-) yine kalırsa gün içinde desteklerim.

Back
X