• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16.641 YA LATİF OKUMASİ

A akimel duası

Sealand Sealand
stanki stanki 1500
V Vavin
nursevdi nursevdi
z_e_l_i_s z_e_l_i_s
S Syh3
A akimel
kedisevgisi kedisevgisi 1000
suspushanimcim suspushanimcim
@Jocelyn 1000
C cansu_tr
Alevv8142 Alevv8142
SuUtku SuUtku 1000
Butterfly465 Butterfly465 641
in_ay in_ay 1000
@zeynoc17
H Hayalimi_yasarken
@Isabellla
M Mehtapmeri 1000
@AVON52
E Elanur__

Kalan 9500.

En az 1000 esma ile düzenli bildirim yapmaya çalışalım. 2 kişiye bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır.

Bayram ve tatil nedeniyle herkesin telaşının olduğunu düşünüyorum. Müsait olanlar, okuyabilenler bildirim yapar zaten, kimseyi sıkmayalım.

Merhaba beni yeniden ekler misiniz 6 haftalık hamileydim düşük ve arkasından kürtaj oldum 3 gün önce :KK43: hem arkadaşlar için dua etmiş arkadaşlardan da dua almış olurum Rabbim yeniden sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim Aminnn

Hanimlar daha once boyle bir sayfa vardi bende gunluk girer okurdum cokta seviyordum ama artik aktif degil.
Ya Latif esmasi mutluluk veren bereketli bir esmadir.Anlam olarak en ince islerin butun inceliklerini bilen,kullarina iyilikler ulastiran demektir Kismet rizk dilek icinde okunur
Kucuk ebced degeri 129
Buyuk ebced degeri 16641 adettir

hepimizin ortak sorunu esma ve zikirlerde devami saglamamak baska dua is guc derken ara vermek birakmak oysa ibadette devamlilik cok onemli
16641 Ya Latif okumasi baslatmak istiyorum liste olusturup ilk siradan baslamak bolusme usulu degilde gun gun girip sayi alarak ornegin o gun baska okumasu vardir cuzu vardir kisi girer 400 alir birgun sonra hafiftir 1000 alir kimi cok sever o esmayi 2000 alir bos kaldikca girip alir seklinde
Kimse bunalmasin ibadette zorlama bunalma olmaz bazisi kendine gunluk sayi belirler hergun girer ayni sayiyi okur (aslinda temelinde yatan amacim bende dahil hepimizin hergun bu esmayi cekmesini aliskanlikhaline getirmesini saglamak )16641 i o kisiye tamamlayinca 2. Kisiye ayni sekilde devam 1 gun surer 2 gun surer katilima bagli
isteyenin nick inin yanina ismini yazariz dua yazmayacagim herkes xin hayirli niyeti diye niyet edip aldigi sayiyi okuyabilir
Tek kuralim var sayi alip okuyamadiysaniz girip haber vermek onun haricinde aldiginiz sayiyi okundu sayarim
Baska esma ile devam etmiycem sadece bu esma icin bu sayfayi acmayi dusundum

Okumak isteyenler buyursun isim yazdirsin katilima bagli baslariz insallah
bende katılmak istiyorum

Sıra bana gelmiş;
kedisevgisi kedisevgisi duası
Hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallah. Çok istediğim bir şey var, hayırlı değilse de Allah hayır etsin.

Sealand Sealand
stanki stanki 1000
V Vavin 1000
nursevdi nursevdi
z_e_l_i_s z_e_l_i_s
S Syh3
A akimel
kedisevgisi kedisevgisi 500
suspushanimcim suspushanimcim
@Jocelyn
C cansu_tr
Alevv8142 Alevv8142
SuUtku SuUtku
Butterfly465 Butterfly465
in_ay in_ay
@zeynoc17
H Hayalimi_yasarken
@Isabellla
M Mehtapmeri 1000
dvtb dvtb 5641
P Prenses Polyanna 500

Kalan 7000.

En az 1000 esma ile düzenli bildirim yapmaya çalışalım. 2 kişiye bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır.

Bayram ve tatil nedeniyle herkesin telaşının olduğunu düşünüyorum. Müsait olanlar, okuyabilenler bildirim yapar zaten, kimseyi sıkmayalım.

Back
X