• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16/8 aralıklı oruç uygulayanlar

Eda656

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
389
387
23
29
Arkadaşlar mayıs ayında düğünüm var Allah nasip ederse. Bu süreçte kilo vermem gerekiyor. Şuan 80 kg. Bu süre içinde 5 kilo da benim için çok iyi olur, 10 kilo da o yüzden belli bir kilo belirlemek istemiyorum kendime. Daha sonra daha az verirsem canım sıkılır, bırakırım çünkü. Ne kadar kilo verirsem o kadar mutlu olurum. 16/8 uygulamaya karar verdim, ayrıca 2 gündür günde 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum. Bu süreçte benimle birlikte kilo vermek isteyen olur mu? Bir birimize destek oluruz belki o şekilde devam ederiz

Arkadaşlar mayıs ayında düğünüm var Allah nasip ederse. Bu süreçte kilo vermem gerekiyor. Şuan 80 kg. Bu süre içinde 5 kilo da benim için çok iyi olur, 10 kilo da o yüzden belli bir kilo belirlemek istemiyorum kendime. Daha sonra daha az verirsem canım sıkılır, bırakırım çünkü. Ne kadar kilo verirsem o kadar mutlu olurum. 16/8 uygulamaya karar verdim, ayrıca 2 gündür günde 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum. Bu süreçte benimle birlikte kilo vermek isteyen olur mu? Bir birimize destek oluruz belki o şekilde devam ederiz
Bn bir ara yaptım. Sonra bıraktım vücut düzene alışıyor çünkü bir süre sonra duraklama oluyor. Şimdi az az sık yemeye metabolizmayı dinç tutmaya çalışıyorum. 6 aydır spor diyet vs derken 11 kilo verdim. Yürüyüş yapman güzel diyet tabiki kilo verdiriyor ama yağ olrak vermek sporla desteklemek önemli daha güzel sonuçlar almani saglar. Zamanla sağlıklı bir şekilde verirsiniz isteyin yeter ki azim ve sabır sadece.

Bende çalıştığım sıralar 1 aylık bir süreçte 11 kiloya yakın vermiştim. Daha sonra verdiğim kilolara güvenerek sanırım dikkat etmedim. Geri aldım. 68 kiloyu gördüğümde çok sevinmiştim. 164 boyum o yüzden çok iyi görünüyorum. Kıyafetlerimi M beden alıyordum.ama şimdi geri 44 bedene yükseldim. Bu süreçte 1 saat yürümeye çalışacağım. Ayrıca farklı bir spor yapmaya inanın ki vaktim olmuyor. İsteme, söz, alışveriş, düğün hazırlığı içinde ancak bu kadar oluyor. Sizin özellikle yaptığınız bir şey oldu mu kilo verme sürecinde. Şuan da da 5 kilo versem bile daha iyi görüneceğim gelinliğin içinde. O yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var. Kilo verme sürecinde kullandığınız bir şeyler varsa yardımcı olur musunuz?

Nasıl gidiyo diyet? Mayısa cok var günde 1 saat yürüyüşle kesin kilo verirsin? Sakın pes etme… tatlıyı karbonhidratı cıkar hayatından su cok iç, gelinlikte cok güzel olacaksın o günü düşün

Yasında gencse zaten cok hızlı gidecen

26 yaşındayım. Güzel düşünceniz için ayrıca teşekkür ederim. Bu aralar diyeti de yürüyüşü de yapamıyordum.malum çok sert geçen bir kış oldu bu yıl. Bazı hazırlık süreçleri nedeniyle evde kendimde spor yapamadım açıkcası. Ama yine de dikkat etmeye çalıştım 2 gündür tekrar diyetime geri döndüm yakın bir zamanda yürüyüşe de geri başlayacağım. Güne yürüyüşle başlayınca daha motive oluyorum çünkü. Biraz önce gecenin bu saatinde kilomu merak ettim ve tartıldım dayanamadım. 74.3 kilo çıktım. Bu beni ayrıca motive etti. O yüzden bu süreçte olabildiğimce dikkatli olacağım. Şuan 6 kiloya yakın vermiş görünüyorum inşallah daha da veririm. Yarın sabah daha motive bir şekilde uyanıp, daha çok kilo verebilmek için uğraşacağım.

Ayrıca dün geceden itibaren yoğurt, pul biber ve limon kürü ne başladım, uyumadan bir kaç saat önce yedim ve daha sonra yeme işini bitirdim. Sonuçları elimden geldiğinde buraya yazacağım. Belki ileri de birilerine fikir olur diyerek. Başarılı bir sonuç alırsam olumlu yönde faydam olur, başarısız bir sonuç alırsam da kimse boşuna bu yöntemi denememiş olur.

Back
X