16 eylül

kelebekk61

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
14
0
6
İstanbul
Öncelikle hepinize merhaba. Ben normalde günlük tutan biriyim ama son zamanlarda internette fazla zaman geçirdiğim için günlüğümü burada oluşturmaya karar verdim. 6 gün önce tartıda 63.9u gördüm sinirlerim bozuldu neyse ama diyete spora girişmedim sanırım psikolojik etki yapmış bu sabah 62.7yi gördümm 16 eylülde okullar açıldığı için değil ama o hafta doğum günüm olduğu için 55 kilo olmak istiyorum. ve benim biraz kilo takıntım var yani son zamanlar kendimi hiç beğenmiyorum ne giysem yakışmıyor gibi hissediyorum öz güven eksikliği gibi bir durum oluşmaya başlamadan olmak istediğim fiziğe sahip olmak için kendime bazı kısıtlamalar koymaya karar verdim. Ben diyet yapabilen bi insan değilim yani gün içinde yemek istediğim kalorili şeyleri sabah yer, akşam olabildiğince hafif şeyler yiyerek kilo vermek dışında yapabildiğim bir şey yok. :) evde kendim egzersiz yapıp(spor-egzersiz konusunda çok bilgiliyimdir) yürüyüşler dahilinde bu kilolar gidecek!!!!! elimden geldiğince buraya yazmaya çalışıcam. insanın isteyipte yapamayacağı hiçbir şey yokturr

boy:168
kilo:62.7

En büyük korkum zayıflarken yüzümden ve kollarımdan gitmemesi :18: en sorunlu bölgelerim diyebilirim. göbek problemim yok çok şükür. bacaklar yürüyüş yapınca inceliyor fakat kollar için hala çözüm bulabilmiş değilim. Bir ara plates lastiğiyle hareketler yaptım ama benim kollarım sarkık gibi değil sıkı ama kalın bir şekilde sıkı. kas var ama yağda var bilmiyorum anlatabildim mi

cnm slm
bence 55 olabilirsin çünkü aşırı bi kilon yok
spor yapmalısın sarkma ve ya çökme olmaması için
mesela dambıllarla çalış ki kollarında sarkma olmasın :)

cnm slm
bence 55 olabilirsin çünkü aşırı bi kilon yok
spor yapmalısın sarkma ve ya çökme olmaması için
mesela dambıllarla çalış ki kollarında sarkma olmasın :)

çok tesekkür ederim yorum yaptığınız için
su şişelerini dambıl haline getirip çalışmayı düşünüyorum umarım işe yarar :121:

bazen diyorum fazla kilon yok alt tarafı 7 kilo vermen lazım ama yapı olarak tombul, balıketli olduğum için hep olduğumdan daha kilolu görünüyorum. yanaklarımdan dolayı sanırsam

bazen diyorum fazla kilon yok alt tarafı 7 kilo vermen lazım ama yapı olarak tombul, balıketli olduğum için hep olduğumdan daha kilolu görünüyorum. yanaklarımdan dolayı sanırsam

bence o sana öyle geliyor çünkü boyun ve kilon gayet normal,senin bu düşündüklerin psikolojik bi olgu :)

bence o sana öyle geliyor çünkü boyun ve kilon gayet normal,senin bu düşündüklerin psikolojik bi olgu :)

arkadaşlarımın çoğu benden zayıf oldukları için sanırım ama olsun bu 7 kiloyla birlikte özgüvenimde yerine gelicek hayatımda kötü olduğunu düşündüğüm tek şey kilom :)) bu arada size tekrar teşekkür ediyorum moral oldunuz bana :)

ahh yok mu o zayıf arkadaşlar
sen takma kafana verirsin dediğim gibi çok bişey yok dikkat edersen ve spor yaparsan hopp gider kilolar :)
rica ederim cnm ne demek:)

bayramda olduğumuz için ne yediklerimi yazmıyorum.
Ama bu bayram diğer bayramlara göre çoook daha az tatlı tükettim. Normalde hep bayram nasıl olsa yesem bir şey olmaz derdim ama bu bayram öyle yapmadım. ve tatlıyı sabah saatlerinde yedim ki daha kolay yakabileyim
bayram bitsin sabahları yürüyüşe başlıyorum. sabahın erken saatlerinde yürüyüş yapmak tüm sporların anasıdır benim gözümde hem kalori yakıyosun hem psikolojik olarak dinleniyosun ikisi bir arada

off offf boy 158 kilo oldu mu 56 bayram nedeniylee. yaşımız aynı... umarım veririz beraber yarın sabah erkenden bisiklet süreceğim 1 saat :2:

yürüyüşe başlamak için bayramın bitmesini bekliyorum bende :) istediğim kadar fit görünebilmek için vermem gereken 10 kilom var .
umarım hedeflediğin kiloya en sağlıklı şekilde kavuşursun

yürüyüşe başlamak için bayramın bitmesini bekliyorum bende :) istediğim kadar fit görünebilmek için vermem gereken 10 kilom var .
umarım hedeflediğin kiloya en sağlıklı şekilde kavuşursun

evet malesef bayramda yürüyüş hiç olmadı ama bayram bitsin yollar bizim yürüyelim gitsin bu kilolar
umarım sende istediğin kiloya kavuşursun gelişmeleri paylaşalım :))

normalde hızlı kilo veren bünyeye sahibimdir ama diyet başından beri sindirim sorunu yaşıyorum ciddi şekilde
bu sabah 62.4 geldim
evde baklava var ama ben yemiyorum
son günlerde havalar çok sıcak için sıkılıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…