- Konu Sahibi kelebekk61
-
cnm slm
bence 55 olabilirsin çünkü aşırı bi kilon yok
spor yapmalısın sarkma ve ya çökme olmaması için
mesela dambıllarla çalış ki kollarında sarkma olmasın :)
çok tesekkür ederim yorum yaptığınız için
su şişelerini dambıl haline getirip çalışmayı düşünüyorum umarım işe yarar :121:
yarar cnm :) ağırlık değil mi sonuçta :)
bazen diyorum fazla kilon yok alt tarafı 7 kilo vermen lazım ama yapı olarak tombul, balıketli olduğum için hep olduğumdan daha kilolu görünüyorum. yanaklarımdan dolayı sanırsam
bence o sana öyle geliyor çünkü boyun ve kilon gayet normal,senin bu düşündüklerin psikolojik bi olgu :)
arkadaşlarımın çoğu benden zayıf oldukları için sanırımama olsun bu 7 kiloyla birlikte özgüvenimde yerine gelicek hayatımda kötü olduğunu düşündüğüm tek şey kilom :)) bu arada size tekrar teşekkür ediyorum moral oldunuz bana :)
bayramda olduğumuz için ne yediklerimi yazmıyorum.
Ama bu bayram diğer bayramlara göre çoook daha az tatlı tükettim. Normalde hep bayram nasıl olsa yesem bir şey olmaz derdim ama bu bayram öyle yapmadım. ve tatlıyı sabah saatlerinde yedim ki daha kolay yakabileyim
bayram bitsin sabahları yürüyüşe başlıyorum. sabahın erken saatlerinde yürüyüş yapmak tüm sporların anasıdır benim gözümdehem kalori yakıyosun hem psikolojik olarak dinleniyosun ikisi bir arada
bayramda olduğumuz için ne yediklerimi yazmıyorum.
Ama bu bayram diğer bayramlara göre çoook daha az tatlı tükettim. Normalde hep bayram nasıl olsa yesem bir şey olmaz derdim ama bu bayram öyle yapmadım. ve tatlıyı sabah saatlerinde yedim ki daha kolay yakabileyim
bayram bitsin sabahları yürüyüşe başlıyorum. sabahın erken saatlerinde yürüyüş yapmak tüm sporların anasıdır benim gözümdehem kalori yakıyosun hem psikolojik olarak dinleniyosun ikisi bir arada
off offf boy 158 kilo oldu mu 56 bayram nedeniylee. yaşımız aynı... umarım veririz beraber yarın sabah erkenden bisiklet süreceğim 1 saat :2:
yürüyüşe başlamak için bayramın bitmesini bekliyorum bende :) istediğim kadar fit görünebilmek içinvermem gereken 10 kilom var .
umarım hedeflediğin kiloya en sağlıklı şekilde kavuşursun
merhabaa:))
aynı yaştaymışız :) umarım kolay kolay verebilirsin kilolarını :))
inşallah canım :))
sen kaç kilosun, hedefin kaç? :)
55'im işte 50 falan istiyorum :):):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?