- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben bugün sanıyordum uyku sersemi kalktım tartıldım resmi çektim sonra baktım yarınmış :)Ucuncu bildirimiz yarin, unutmayin arkadaslar.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün sanıyordum uyku sersemi kalktım tartıldım resmi çektim sonra baktım yarınmış :)Ucuncu bildirimiz yarin, unutmayin arkadaslar.![]()
Ben bugün sanıyordum uyku sersemi kalktım tartıldım resmi çektim sonra baktım yarınmış :)
Olmaz yarına kadar zayıflayıp söylüycem, şimdi ki kiloma sevinirsin senBize de soyle bize de.
Hayir yarin ama soyleyebilirsin.![]()
Olmaz yarına kadar zayıflayıp söylüycem, şimdi ki kiloma sevinirsin sen![]()
Yarına kadar vermeyi düşünüyorum muhtemelen değişir oran diyorum vee şu an ki orana göre kilo almışım azıcık :)Sevindirseydin ne var.Bende bugun disarda yiycem. Belki chips yerim bak. Esitleniriz.
![]()
Yarına kadar vermeyi düşünüyorum muhtemelen değişir oran diyorum vee şu an ki orana göre kilo almışım azıcık :)
Şekerin düşüktür nerden bilecek başkaEee o kadar yersen nutellalari.Bugun ac kal bende oyle yapicam. Isin komigi dun doktor benim bir testime bakarken ac misin dedi. Aaa nerden belli oluyor dedim soylemedi, vucudum ac ac sinyaller veriyor.
![]()
Şekerin düşüktür nerden bilecek başkaAman aman 28 ine birşey kalmadı.
Artık nasıl aç aç baktıysan adama :) YakışıklımıydıO her zaman dusuk bu aralar ama direk ac misin dedi ya.![]()
Artık nasıl aç aç baktıysan adama :) Yakışıklımıydı![]()
Uyumadın bildirimi mi bekledin :)Kilo bildirimi ilk benden; 59.4![]()
Gözümde ki en güçlü rakiplerden biriydinGünaydın
Ne almışım ne de verebilmişim. Hala 50.00
Gözümde ki en güçlü rakiplerden biriydin![]()
yok kız çok erken kalktım bugun. aklıma gelmişken tartıldım,yazdım. :)Uyumadın bildirimi mi bekledin :)
İyi yapmışsın :)yok kız çok erken kalktım bugun. aklıma gelmişken tartıldım,yazdım. :)
Az da olsa, İstikrarlı bir şekilde veriyorsun o da birşeyGünaydın kızlar kilo bildirimi 60.2 -400
Yine bu kez. Daha umut verici rakamlar bekliyordum olmadı