• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

kilom 55,500 geçen 4 güne göre giden kilo -900 gr üç gün dür jillian level 1 yapıyorum bitki çayları kayısı baya işe yaradı adetimde bitince o yüzden böyle düşme oldu biyik ihtimalle

Canım ya , aklıma gelmedi . Bilseydim söylerdim yarışma başlarken . Katılım cok olursa belki tekrarını yapar lucky . Olmazsa sen ac , bizim kızlardan katılım olur belki .
Evet mantıklı benim kilomda değişen birşey olmadı zaten ben gelirim öbürünede :KK70:

benim hedefim 56 dı . Az kaldı hedefe :KK48: Devam etmek isteyenler olur herhalde. Ben kenardan izlerim sizi:p
Şeklimi de yaptım diyosun:KK70:Ben yarışmadayım da diyette değilim:KK70: Zaten yemiyordum yine yemiyorum, Benim yememde değişen tek şey nutellayı bırakmak oldu onunda pek bi faydası olmadı yani::KK59:

Şeklimi de yaptım diyosun:KK70:Ben yarışmadayım da diyette değilim:KK70: Zaten yemiyordum yine yemiyorum, Benim yememde değişen tek şey nutellayı bırakmak oldu onunda pek bi faydası olmadı yani::KK59:
Aynen ,
Bir sure sonra görürsün farkı , bazen vücut direnç gösteriyor . Sen nutellasız hayata devam et :KK66:

bir sure sonra pek aklına gelmez zaten , bak lucky bile tatlı yemiyor artık .

:KK70:
Yani ben bile yemiyorsam sen hayda hayda birakirsin. Tatli manyaklari diye topigim var pinko, dusun yani.:KK70:

Onsuz hayat çekilmiyor... bdv lik oldum:cry: Bi süre deneyeyim bakalım faydasını görmezsem ona dönüşüm çok pis olacak:KK70:

Batti balik hesabi. :KK70: Cikamadim hala , telin sarji bitmis onu bekliyorum dolsun. :mad:

:KK70:
Yani ben bile yemiyorsam sen hayda hayda birakirsin. Tatli manyaklari diye topigim var pinko, dusun yani.:KK70:

Batti balik hesabi. :KK70: Cikamadim hala , telin sarji bitmis onu bekliyorum dolsun. :mad:
Sen benim kakaoyu kaşık kaşık yediğimi biliyor musun? :) Çikolataya değil kakaoya bağımlıyım sanırım, acı acıda çok güzel oluyor :)
Aynen napim onsuz birşey değişmeyecekse onla mutlu olayım:KK70:

Back
X