- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hayırlı işlerGunaydin :) kilo bildirimi 57.200
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı işlerGunaydin :) kilo bildirimi 57.200
Kayısının kurusunu mu yedin?kilom 55,500 geçen 4 güne göre giden kilo -900 gr üç gün dür jillian level 1 yapıyorum bitki çayları kayısı baya işe yaradı adetimde bitince o yüzden böyle düşme oldu biyik ihtimalle
Doğru söylüyorsun ama 59 u görmek için çok sabırsızlanıyorum pazar günü ki bildirime inşallahAz da olsa, İstikrarlı bir şekilde veriyorsun o da birşey![]()
İnşallah :)Doğru söylüyorsun ama 59 u görmek için çok sabırsızlanıyorum pazar günü ki bildirime inşallah
Ne zaman bitiyor bu 16 günlük yarışma..Bende katılmak istiyorum amaGunaydin :) kilo bildirimi 57.200
Almıycaz seniNe zaman bitiyor bu 16 günlük yarışma..Bende katılmak istiyorum ama![]()
Tekrar yapın o zamanAlmıycaz seni
Son 4 günü kaldı geç kaldın biraz![]()
Az vaktimiz vardı, en müsait zaman dilimi bu kadarcıktı :) olmadı Sen kendi kendine gel kilonu söyleTekrar yapın o zamanNe olurki,benide alsanız aranıza
![]()
Az vaktimiz vardı, en müsait zaman dilimi bu kadarcıktı :) olmadı Sen kendi kendine gel kilonu söyle![]()
Bir daha yaparsak önce sana haber veririz. Özel davetiye yollarız :)
Canım ya , aklıma gelmedi . Bilseydim söylerdim yarışma başlarken . Katılım cok olursa belki tekrarını yapar lucky . Olmazsa sen ac , bizim kızlardan katılım olur belki .Tekrar yapın o zamanNe olurki,benide alsanız aranıza
![]()
Evet mantıklı benim kilomda değişen birşey olmadı zaten ben gelirim öbürünedeCanım ya , aklıma gelmedi . Bilseydim söylerdim yarışma başlarken . Katılım cok olursa belki tekrarını yapar lucky . Olmazsa sen ac , bizim kızlardan katılım olur belki .
benim hedefim 56 dı . Az kaldı hedefeEvet mantıklı benim kilomda değişen birşey olmadı zaten ben gelirim öbürünede![]()
Şeklimi de yaptım diyosunbenim hedefim 56 dı . Az kaldı hedefeDevam etmek isteyenler olur herhalde. Ben kenardan izlerim sizi
![]()
Aynen ,Şeklimi de yaptım diyosunBen yarışmadayım da diyette değilim
Zaten yemiyordum yine yemiyorum, Benim yememde değişen tek şey nutellayı bırakmak oldu onunda pek bi faydası olmadı yani:
![]()
Bir sure sonra görürsün farkı , bazen vücut direnç gösteriyor . Sen nutellasız hayata devam etŞeklimi de yaptım diyosunBen yarışmadayım da diyette değilim
Zaten yemiyordum yine yemiyorum, Benim yememde değişen tek şey nutellayı bırakmak oldu onunda pek bi faydası olmadı yani:
![]()
Onsuz hayat çekilmiyor... bdv lik oldumAynen ,
Bir sure sonra görürsün farkı , bazen vücut direnç gösteriyor . Sen nutellasız hayata devam et![]()
Onsuz hayat çekilmiyor... bdv lik oldumBi süre deneyeyim bakalım faydasını görmezsem ona dönüşüm çok pis olacak
![]()
bir sure sonra pek aklına gelmez zaten , bak lucky bile tatlı yemiyor artık .
Onsuz hayat çekilmiyor... bdv lik oldumBi süre deneyeyim bakalım faydasını görmezsem ona dönüşüm çok pis olacak
![]()
Sen benim kakaoyu kaşık kaşık yediğimi biliyor musun? :) Çikolataya değil kakaoya bağımlıyım sanırım, acı acıda çok güzel oluyor :)
Yani ben bile yemiyorsam sen hayda hayda birakirsin. Tatli manyaklari diye topigim var pinko, dusun yani.
Batti balik hesabi.Cikamadim hala , telin sarji bitmis onu bekliyorum dolsun.
![]()