16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

30 gram vermisim.:KK45: Gelirken bir kopruye ugrayayim dedim sonra vazgectim.:KK70: Herkes yukledikten sonra birinciyi aciklayabiliriz. :KK19:

Eklentiler

• Photo0051.webp
    Photo0051.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 82
Biz gönüllerin birincisiyiz :)

Ben zaten Turkiye'den geldikten sonra 10 kilo vermistim. Kotlarim uzerimden dusuyor ama senin icin ayni seyi soyleyemiycem. :KK70:

Kilo vermeye bir iki ay ara veriyorum cunku bir aydir ayni kilodayim ama yilbasina dogru dusunebilirim. :KK51:

Uc kisi daha var bildirim yapmayan. Onlari bekliyoruz. :KK51:

Ben zaten Turkiye'den geldikten sonra 10 kilo vermistim. Kotlarim uzerimden dusuyor ama senin icin ayni seyi soyleyemiycem. :KK70:

Kilo vermeye bir iki ay ara veriyorum cunku bir aydir ayni kilodayim ama yilbasina dogru dusunebilirim. :KK51:

Uc kisi daha var bildirim yapmayan. Onlari bekliyoruz. :KK51:
Bildirim yapanları yaz bakayım kimler kalmış görmüş müyüm :)

Kızlarrr pink bana haber verdi, unutuvermişim ben tartılmayı.

Kafa kalmadı bende, hayırlı olsun:KK53:

Zaten diyeti de bozdum, reglim geldi, kilo da aldım gibi.

Napayım, şimdi mi tartılayım, sabah falan mı yazayım?

İçli köfte ye ben 3 gün içli köfte yedim banamısın demedi :)

Benim vucut artik kasiyordu farkettim. O pizzayi da ondan yedim , sonraki gun de regl oldum.

Aman bosver ben zaten vermisim 10 kilomu ara verdikten sonra tekrar baslarim. :cool:

Kızlarrr pink bana haber verdi, unutuvermişim ben tartılmayı.

Kafa kalmadı bende, hayırlı olsun:KK53:

Zaten diyeti de bozdum, reglim geldi, kilo da aldım gibi.

Napayım, şimdi mi tartılayım, sabah falan mı yazayım?

Simdi canim artik acikliyoruz ve yarisma bitiyor.:DSeni rahatlatacaksa bende regl oldum ve yemek yemistim tartildigimda. :KK23:

Benim vucut artik kasiyordu farkettim. O pizzayi da ondan yedim , sonraki gun de regl oldum.

Aman bosver ben zaten vermisim 10 kilomu ara verdikten sonra tekrar baslarim. :cool:

Simdi canim artik acikliyoruz ve yarisma bitiyor.
:D
Hiç yani :) Hazır yarışma bitmişken gidip yemek yiyeyim :)

Back
X