- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
aaaa ben geç kalmışımmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes 16 günün acısını mı çıkarıyor :):)beratti kutlamak icin kek ve borek yemis. Nevreste bu hafta tatliya saldirir, sen de nutellaya . Yeni yarismada gorusuruz. Bu kez affetmem.![]()
Çok fena utanıyorum, 51.2
Ama ben sabah ve aç değildim bu sayılmaz aslında kiEvet evet ben böyle düşüneceğim.
Herkes 16 günün acısını mı çıkarıyor :):)
Aslında ben geçen hafta ağlamasın diye ağlayan kek yemiştimberatti kutlamak icin kek ve borek yemis. Nevreste bu hafta tatliya saldirir, sen de nutellaya . Yeni yarismada gorusuruz. Bu kez affetmem.![]()
Aslında ben geçen hafta ağlamasın diye ağlayan kek yemiştimYinede kilolar uçmuş
Ama sahiden çok yeniyorum![]()
Bayram sonu ciddi olarak geliyorum korkun bendenberatti ve sen ugrama buraya fazla.![]()
Yeni yarışmayı açacakmısın Lucky?Geleneksel 16 Gunluk Yarismamizin sona ulasmis bulunmaktayiz. Ilk uc u acikliyorum.
1.Nevreste
2.YaKaMoZz-z
3.beratti
Tebriklerkutlariz.
Bir dahaki yarismaya (olursa eger) siz gelmeyin.![]()
![]()
Teşekkür ederim keyifli bir yarışmaydıGeleneksel 16 Gunluk Yarismamizin sona ulasmis bulunmaktayiz. Ilk uc u acikliyorum.
1.Nevreste
2.YaKaMoZz-z
3.beratti
Tebriklerkutlariz.
![]()
Yeni yarışmayı açacakmısın Lucky?
Bende geçen yıl öyle uzun süre duraksamıştım diyeti bırakınca iki kilo vermiştim bazen vücut aynı beslenme şekline alışıyor o yüzden direniyorHayir canim bir aydir asagi yukari ayni kiloda oldugum icin bir-iki ay diyetten uzak kalmak istiyorum.![]()
Tebrik edelim bizde bariArkadaslari tebrik ederim :) bu kadar kalabalikve cok basarili
iddiali yarismacilar arasinda 3. oldugum icin cok mutluyum
![]()
Geleneksel 16 Gunluk Yarismamizin sona ulasmis bulunmaktayiz. Ilk uc u acikliyorum.
1.Nevreste
2.YaKaMoZz-z
3.beratti
Tebriklerkutlariz.
![]()
Güreşe dolmayan yenilen değilmiydi ya bizde herşey mi tersine olur1. olacağımı hiç düşünmemiştim
Teşekkür ederim
Yeni yarışma ne zaman![]()
Teşekkür ederimGüreşe dolmayan yenilen değilmiydi ya bizde herşey mi tersine olur
Tebrik ederim bu arada![]()