• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kilo bildirimi yapmadiklari icin numara 4 ve 7 listeden cikarilmistir. 13 kisiyle devam ediyoruz. :KK14: Bir sonraki bildirim bu cumartesi gunu aksama kadar.

Kolay gelsin.
:KK66:

günaydın sabah egzersizim ardından
kahvaltı olarak 2 haşl. yumurta ile 2 minik bisküvü ve 2 kuru kayısı ve çay.

Merhaba yeriniz varsa bende katılmak istiyorum
Kilom bugün itibariyle 64.600
Yeriniz yoksa da hepinize kolay gelsin

Karin yaglarimizi eritelim kizlar :)

Eklentiler

• IMG_20140918_104802.webp
    IMG_20140918_104802.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 128
Selam diyet-daşlarım..

Grip oldum çok fena üşütmüşüm..
Ağzıma bir şey koyamıyorum, diyet yaparak değil aç kalarak zayıflayacağım bu gidişle..
Ağzımın tadı tuzu yok yeminle..

Nasıl gidiyor ?

Selam diyet-daşlarım..

Grip oldum çok fena üşütmüşüm..
Ağzıma bir şey koyamıyorum, diyet yaparak değil aç kalarak zayıflayacağım bu gidişle..
Ağzımın tadı tuzu yok yeminle..

Nasıl gidiyor ?

Diyet= ac kalmak zaten. :KK66:

beratti beratti da rahatsiz , sesi gitmis. Nazar mi degdi size.:nazar:

Isterseniz cekilin yarismadan kilo kaybedip gelmeyin buraya. :KK70:

Bol limon+ bal oneriyorum birde papatya cayi. Gecmis olsun.
:cool:

Diyet= ac kalmak zaten. :KK66:

beratti beratti da rahatsiz , sesi gitmis. Nazar mi degdi size.:nazar:

Isterseniz cekilin yarismadan kilo kaybedip gelmeyin buraya. :KK70:

Bol limon+ bal oneriyorum birde papatya cayi. Gecmis olsun.
:cool:

Nazardan değilde , geçen dışarı çıktığımda aracın kliması çarpmış olabilir bir de benimki de rahatsızdı..

Yemeden içmeden kesildim , canım bir şey istemiyor valla..

Slm kızlar yarını iple çekiyorum bakalım kim ne verdi ne aldı biraz heyecan olsa süper olur birde listeye yazıldıktan sonra birinci ikinci üçüncü diye sıralansa daha motive edici olur bence

bende regli olucam sanırım son zamanlarda çok düzensiz ıkı üçgün olcam gibi oluyorum sonra tam geliyor..iki gündür olcam diye dolanıyorum ama hala tam sökülmedi bu nedenle yarın fazla çıkabilrim ama diğer 4 . güne bomba gibi geleceğim.

bende iki gündür kuru kayısı yiyiyorum çayla süper yaa son zamanlarda çok kabızlığım oluyordu ondan kilo aldım büyük ihtimalle ama şimdi çok hafif hissediyorum ..çok işe yaradı bakalım ödem de olmasa çok iyi olcak .

beratti beratti sagolsun ozelden kafami sisirdi. :KK53:Kendisi kilo vermis ya illa gosterecek. :cool: Yarin bildirim var unutmayin arkadaslar. Gecici rahatsizliktan dolayi ozur dileriz. :KK51:

Back
X