16 haftalik gebeligim sonlandirilacak cok kotuyum 😞

Ufak hamilelik mi? Sorunlu bir gebelik ama. Dis gebelikte ben 6 haftalik hamile idim sezeryan yapildiginda. Neyse yapicak birsey yok anladigim kadariyla. Durumu bize de bildirirseniz cok seviniriz. Rabbim yardimciniz olsun.
Diş gebelik bende geçirdim erken teshisti iğne ile metoreksat sonlandirildi ameliyat olmadim size laporoskopi mi yaptilar uç adet bir cm ilk delikler acip yapilandan yoksa sezaryen seklinde büyük kesik mi yapildi tüp patlarsa büyük risk o zaman sanirim ameliyat olunuyor

İnşallah benimki de kolay olur suanki duam o şekilde çünkü sanci ne kadar uzun sürerse o kadar sikintili bi süreç olacak
Ne dıyeceğimi bilemiyorum, doktor ların dediğini kabul etmek istemiyor insan, belki sağlıklıdır dıyorsun ama düşündükçe boğuluyorsun ,vazgeçmek çok zor,sağlığını tehlıkeye atar korkusuyla mecburen kabullenıyorsun durumu,inşallah çabuk atlatırsın, dua edelim canım,elden birşey gelmiyor

Ah keşke bende de öyle olsa agri esigim bira düşük korkum bu yuzden adet sancim da bile hastanelik duruma gelebiliyirum bazen ilacsiz geciremiyorum umarim bu sefer kolay geçer
Umarım bu süreci kolay geçirirsiniz

Allahım yar ve yardımcınız olsun canım çok zor Bi durum tabiki ama derdi veren Allah dermanını da verir inşallah tez zamanda

Hiçbir şey bilmiyorum sadece size dua ediyorum. Rabbim hakkınızda hayırlısini versin

Çok geçmiş olsun. Kuzenimin bebeği 18 haftalıkken kalbi durmuştu. Ben dayanamam dediği için sezeryanka aldılar, o baygındı. Ama Almanyada burada yapıyorlar mı bilmiyorum. Onunda bebek lenf kanseri olmuş ve kanserden ölmüştü. Kuzenimi acayip bir taramaya aldılar sonra onda bir şey çıkmadı. Malasef böyle durumlar oluyor. Benimde bir gebeliğim sonlandırıldı, uzun süre üzgün oluyor insan ama bir kere olması yine olacağı anlamına gelmiyor. İnşallah ileride sağlıklı bir evlat alırsın kucağına.

Burada isteğe bağlı olmuyormus maalesef bende söyledim doktora yapamaya bilirim sezaryenle alin beni ama kabul etmediler bebek ufak sezaryenlik bir durum yok dediler

Çok üzüldüm konunuzu okuyunca. Umarım ağrısız sızısız geçer, şimdiden kolaylıklar diliyorum. Rabbim sağlıklı gebelik ve bebek de nasip eder inşallah, en uygun zamanda tabii.

Cnim geçen yıl bu zamanlarda hast.yatism yapıldığı zaman bir bayanla aynı odadaydık.onunda bebeğinin mesanesi olmadığı için suyu bitmek üzereydi.neredeyse 1aydi yatışı ypilmis takip ediliyordu.gebeligi sonlandırmak gibi bisey duymadım. Sadece takip ediliyordu.oda 23haftalikti.

3 hafta önce 16 haftalık gebeliğim bi anda suyum gelmesi sonucu sonlandı. Bende üni hastanesinde yattım. Benim şu bittikten sonra sancım kanamam başladı sonra suni sancıyla normal doğum yaptırdılar. Allah sabır versin seni okadar iyi anlıyorum ki

Allah konu sahibinin de sizin de yardımcınız olsun. İnş sağlıklı günleriniz sağlıklı bebişleriniz olur en kısa zamanda.

Allah yardımcınız olsun, dua ettim hem size hem bebeğinize.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda inşallah bir daha sağlıklı bir bebek nasip etsin Yanlış anlamayın nolur birden fazla sonlanan gebelik geçirdiğinizi söylemişsiniz sadece biri hayattaymış bunların bir ortak sebebi var mı neymiş neden oluyormuş araştırdılar mı ?

merhaba yazdıklarınızı okudum ve birebir aynısını yaşadım. bebeğim 16 haftalıktı cinsiyetini öğrenmeye gittik . doktor suyumun bittiğini ve organlarından birinin olmadığı söyledi .hemen sonlandırmalıyız dedi . gitmediğim hastahane doktor kalmadı . fakat sonuç değişmedi . 2-3 hafta kadar kabullenmedim . fakat beklemenin bana zarar verebileceğini söylediler sonunda ikna oldum ve gebeliğim sonlandırıldı. aylarca kendime gelemedim. Allah tan sabır diliyorum size de . tüm bunlardan sonra stres im devam etti sayısız test gen taraması aklınıza ne geliyorsa yapıldı. bunlar da zaman aldı bazen uzunca bir süre beklemek gerekti . tabi bu süreçte yıprattı. sonuçlarım temiz di herhangi bir sebep bulunamadı.

Hayir araştırma yapilmadi hepsi ayni sekilde olmadigi için sanirim

Beklemekle sonucun degismeyecegini söylediler maalesef bebek susuz kaldigi için rahme yapisabilir rahmin bile alınabilir dedi erken müdahale edilmesi daha iyi tabiki evet kabullenmek cok zor ama yapabileceğimiz hiçbirşey yok inşallah bi daha hamile kalmis saglikli bi gebelik yasarsiniz doğum eylemi bi günde bitti mi? Diğer doğumlar gibi uzun surmuyir demi? Biraz önce doktor geldi tekrar ultrasona alicaklar karar verilecek stres içerisinde bekliyorum

Benim 5 gündür suyum bitik durumda ama sanci kanama yok keşke kendiliğinden başlasa belki daha kolay olur doğum

Benim rüyama girdiniz Allah size yardım etsin insallah Hamile olduğum için sizi çok iyi anlıyorum sanırım.. Çok zor bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…