Hepsini yaptırdım, Nipt testi yani bebekte sakatlık veya herhangi bir sorun olup olmadığına baktılar, aldıkları kan testi Amerika’ya araştırmaya bile gitti, sonuç normal çıkmıştı. Ama neden böyle oldu bilmiyorum. Gerçekten çok şaşkın ve çok üzgünümÜzülme demicem diyemem aynı şeyleri yaşadım bende doğuma diye gittiğim hastaneden bebeğimin tabutuyla çıktım.... Genetik test yapmamı önermişti bana dr ordada kanımda pıhtılaşma çıktı doktorun sana bişey önermedimi
Geçmiş olsun canım bende bir evlat kaybettim düşükler yasadım Allah'ım birdaha yasatmasın kimseye o duyguyu çok zor bir durum ama sen güçlü ol agla içini dök ama rabbim seni tekrar mukafaatlandırcak bir sınavdan gecmişsin evlat tez atlatırsın sana şefaatçi olsun meleginMerhaba herkese
Çok kötü bir dönemden geçiyorum. Ruh sağlığım çok kötü, kendimi boşlukta gibi hissediyorum, hiçbişeyin anlamı değeri kalmadı gözümde. 16. Haftalık bebeğimi kaybettim. Önce suyum geldi sonra kanamam oldu ve ardından bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler, ilaçla düşük yaptırdılar. Rabbim kimseye yaşatmasın bunu. Anne olmayı herşeyden çok istiyordum. Bütün hayallerim yerle bir oldu sanki dünya durdu. Bunu yaşayan bir çok kadın vardır mutlaka , ama yaşamayan bilemez.
bebeğimin karın duvarı kapanmamıştı, doktor incelediğinde bağırsaklarının göründüğünü ve karın duvarının açık olduğunu söyledi. Bunun nedeni nedir hala bilmiyorum , ikili testte herşey normaldi halbuki… ne diyim ne yapayım bilmiyorum
Bazen bizim şer gördüklerimizde hayır olur ben hep dua ettim Allaha delircek gibi oluyor bazen insan ama bunuda göreceğim varmış dedim hepHepsini yaptırdım, Nipt testi yani bebekte sakatlık veya herhangi bir sorun olup olmadığına baktılar, aldıkları kan testi Amerika’ya araştırmaya bile gitti, sonuç normal çıkmıştı. Ama neden böyle oldu bilmiyorum. Gerçekten çok şaşkın ve çok üzgünüm
bende 27.07.2021 yanı 1 hafta oldu 18 haftamda suyum geldi ve doğuma alındım , sonrası kürtaj 6 senedir çocugum olmuyordu kendiliğinden bize geldi meleğim ama malesef doktor ihmali yüzünden kaybettim. doktor ihmali diyorum çünkü başından beri kanamam ve saçma sapan akıntılarım geliyordu alttan hıc muayene etmedı bende fotograf cekıyorum her seferınde normal dedı. bende guvendım hemde aşırı guvendım megerse sıvı geliyormus kese açılmış zaten 3 gun sonra komple suyum gelmeye başladı ve cocuk susuz kalmış ... göz göre göre kaybettım bebegımı arkasını bıle aramadı bır açıklama yapmadı özeldi bırde . umarım bır daha hamıle kalırız. burda önemlı olan cidden çok ıyı bır doktor bulmamız ...Merhaba herkese
Çok kötü bir dönemden geçiyorum. Ruh sağlığım çok kötü, kendimi boşlukta gibi hissediyorum, hiçbişeyin anlamı değeri kalmadı gözümde. 16. Haftalık bebeğimi kaybettim. Önce suyum geldi sonra kanamam oldu ve ardından bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler, ilaçla düşük yaptırdılar. Rabbim kimseye yaşatmasın bunu. Anne olmayı herşeyden çok istiyordum. Bütün hayallerim yerle bir oldu sanki dünya durdu. Bunu yaşayan bir çok kadın vardır mutlaka , ama yaşamayan bilemez.
bebeğimin karın duvarı kapanmamıştı, doktor incelediğinde bağırsaklarının göründüğünü ve karın duvarının açık olduğunu söyledi. Bunun nedeni nedir hala bilmiyorum , ikili testte herşey normaldi halbuki… ne diyim ne yapayım bilmiyorum
amin rabbim çocuk ısteyenlere versın gerçekten aratmasın yani doğururken o uzuntuyle o ağrıyla gerçekten can çekişiyor insan daha ağlamalarım yeni yeni azaldı işe verdim kendimi 10 gun raporumu bıle kullanamadım işe gideyım kafam dağılsın diye yoksa ınsan kafayı yer gerçekten çok acırabbim beterinden korusun ,
kaybınız çok acı ama öbür dünyada sizi bekleyen meleğiniz var , öyle düşünün sabır allah çekin ,
rabbim kucagınızı doldursun hayırlısıyla
bende nıpt testı verdım çok sağlıklı bır erkek bebegınız olucak demıslerdı 3 hafta sonra 18 +4 bebegımı kaybettımHepsini yaptırdım, Nipt testi yani bebekte sakatlık veya herhangi bir sorun olup olmadığına baktılar, aldıkları kan testi Amerika’ya araştırmaya bile gitti, sonuç normal çıkmıştı. Ama neden böyle oldu bilmiyorum. Gerçekten çok şaşkın ve çok üzgünüm
Merhaba geçmiş olsun peki kürtaj oldunuz mu ben 8 haftalik dusuk yaptım ve hap yazdı bana dedi gider içinde parçalar kalmış kürtaja gerek varmıydı acabaMerhabalar ben de dün düşük yaptım 3 buçuk haftalıktı okadar üzgünüm ki neden düşük olduğunu bilmiyorum tekrar hamile kaldığımda düşük olucak mı diye korkuyorum
Merhaba geçmiş olsun peki kürtaj oldunuz mu ben 8 haftalik dusuk yaptım ve hap yazdı bana dedi gider içinde parçalar kalmış kürtaja gerek varmıydı acab
Benim beta testim düşük olduğu için 680 idi, bana orda parça kalmaz tek parça olarak düşer demişti benim 2 küçük parça olarak düşük oldu acaba ikizler mi diye düşünüyorum kürtaj olmadım ama bir hafta sonra kontrole gideceğim bakalım valla çok zor bir duygu bir de benim ilk gebeliğim acaba tekrar düşük yaşıyacakmıyım diye korkuyorumMerhaba geçmiş olsun peki kürtaj oldunuz mu ben 8 haftalik dusuk yaptım ve hap yazdı bana dedi gider içinde parçalar kalmış kürtaja gerek varmıydı acaba
Cnm ben ondan kürtaj olmadım ikiz gebelik değildir o parçalar çok gelir onu düşürmüşsün sen işte ınslalah kalmaz ben 7 haftlaikti zaten çok kan kaybı oldu hala coook var ilacla gidiyor işte bende kontrole gidicem bakalımBenim beta testim düşük olduğu için 680 idi, bana orda parça kalmaz tek parça olarak düşer demişti benim 2 küçük parça olarak düşük oldu acaba ikizler mi diye düşünüyorum kürtaj olmadım ama bir hafta sonra kontrole gideceğim bakalım valla çok zor bir duygu bir de benim ilk gebeliğim acaba tekrar düşük yaşıyacakmıyım diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım inşallah tekrar sağlıklı hamilelik geçiririz valla çok zor süreç hele psikolojikCnm ben ondan kürtaj olmadım ikiz gebelik değildir o parçalar çok gelir onu düşürmüşsün sen işte ınslalah kalmaz ben 7 haftlaikti zaten çok kan kaybı oldu hala coook var ilacla gidiyor işte bende kontrole gidicem bakalım
Ben kürtaj olmadım küçük olduğu için kendiliğinden düşer dedi doktor, parça kalmaz falan dedi tabi yine de kontrol oldum ve 3 gün antibiyotik kullandım bir hafta geçti aradan şimdilik bir sıkıntı yok ama psikolojik olarak zorMerhaba geçmiş olsun peki kürtaj oldunuz mu ben 8 haftalik dusuk yaptım ve hap yazdı bana dedi gider içinde parçalar kalmış kürtaja gerek varmıydı acaba
Aynen öyle Allah razı olsun. Herşeyin hayırlısı olsunGeçmiş olsun canım inşallah tekrar sağlıklı hamilelik geçiririz valla çok zor süreç hele psikolojik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?