16. Haftamda düşük yaptım

Merhaba
Ben de 1.5 ay once 17 haftalik bebegimi kaybettim. Sezeryanla aldilar bebegi ve cok cok kotu gunler yasadim. Bizde trizomi 21 down sendromu cikti. Ikili testi yaptirmistik ama nifty testi bilmiyorduk. Ikili testte bir sorun yoktu. Olcumlerinde de bir sknti cikmamisti. Bebek dogduktan sonra genetige gonderdik o sekilde ogrendik down sendromu oldugunu. Esim de ben de kromozom testi yaptirdik hic bir sorun yok, ailemizde de boyle bir sendrom yok. Doktorlar tamamen sanssizlik dediler. Ben de tekrar hamile kalmak istiyorum fakat kimi doktor 3 ay kimi doktor 6 ay diyor. Siz sezeryanla mi aldirmistiniz ve cocugunuz dogdu mu ?

Ben de ozel kurbani oldum. Arastirma hastaneleri disinda hic bir hastaneyi onermiyorum. Erlen dogurdum gebelik zehirlenmesi olmus doktrorum anlamadi. Bi arayip sormadi bile
En son cok kotuyum bulanik goruyorum yaxdim. Kadin dogum acile git dedi o kadar.
O gece de berbat bi dogumum oldu. 1 ay bebek kuvezde kaldi. Saglik problemleri oldu. Psikolojim coktu. Kaygi bozuklugu depresyon asiri sinir durumu vs. Teshislerle sonuc ilac kullaniyorum..

Cok gecmis olsun cok uzuldum
Umarim bir daha siz ve isteyen hic kimsenin basina gelmez boyle seyler
Umarim tekrar sagliginiza kavusursunuz en onemlisi sizin sagliginiz kendinizi birakmayin..
bende cok kotu oldum simdi yeni yeni kendime geliyorum. Biz saglikli olalim ki saglikli bebeklerimiz olsun

Merhaba gebelik sonlandırma işlemi neden sezeryan oldu acaba bebeğiniz de ne sorunlar vardı

Nasıl oldu tıbbi tahliye süreci ağrı acı süre anlatır mısınız ben de trizomi18 ve 13 le savaşıyorum

Merhaba öncelikle cok gecmis olsun aynı haftalarda aynı seyleri yasamısız. Siz simdi dogum yaptınız mı? Herhangi bir sorun oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…