- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
- Konu Sahibi Mervecimcanimm
-
başlamazsa? evlenmeye karar verirse? ama devlet buna yasak koyuyor sonra niye hamilesin? niye babana söylemedin?15 yaşındaki kız, lise 1 e başlar evlenmez.
Evet, cogu kiz 8 yasinda adet goruyor ulkemizde,sebebi hormonlu yiyecekler,degisen doga kosullari. Bilmiyor musunuz?
@Mune arkadas aleni sekilde sapikligi savunuyor yahu, saygisizlik yapmak istemiyorum ama bu kadari da olmaz artik
olmuyo bacım sen okuma. okusan da anlamıyosunLibido > adet gormek yani. Harika bir bilimsel yaklasim.
Sahte üyenin sahte konusu altında saçma sapan bir şeyi savunan bir insanla tartışmak zorunda kalıyoruz resmen.. Ne değişik insanlar var onu görüyoruz en azındanLibido > adet gormek yani. Harika bir bilimsel yaklasim.
Ankaradan oteye hic gecmemissiniz anlasilan. Doguyu tanimiyor ve bilmiyorsunuz.ba
başlamazsa? evlenmeye karar verirse? ama devlet buna yasak koyuyor sonra niye hamilesin? niye babana söylemedin?
çığu kız 8 yaşında mı adet görüyor.
bacım sen Afrika'dan mı katılıyosun?
pes
bu cehaletinle bi de muneye şikayet mi ediyosun pes ötesi
Cidden 35 yaşında mısınız?bu konuya son kez yazıyorum. bu çocuk olma yaşının evlilik suç oy atma vs her konuda tekrar düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
daha da bişi demem keza burda iki kelam edince muneeeeğ muneeeğ
hiç hoş değil
öptüm..
ülkeni kötülüyorsun da 18 yaş altı ilişki yasalara göre suç. yurt dışında suç bile değil.
Karar veremez o karar ona ait değil.Bir evde herkesin bir sorumluluğu vardır.Çocuğun sorumluluğu da anaya babaya saygılı,vatanına milletine hayırlı bir evlat olup eğitimini tamamlamaktır.Ebeveynler çocuklarını bu şekilde yetiştirmelidir.Esas kızları okutmalıyız bu memleket te.Erkekler zaten yollarını buluyor.Herşey onların lehine.ba
başlamazsa? evlenmeye karar verirse? ama devlet buna yasak koyuyor sonra niye hamilesin? niye babana söylemedin?
çığu kız 8 yaşında mı adet görüyor.
bacım sen Afrika'dan mı katılıyosun?
pes
bu cehaletinle bi de muneye şikayet mi ediyosun pes ötesi
Ben ogretmenim demis ya ona uzuluyorum. Cocuklarimizi kimlere emanet edecegiz? Yoksa derdimiz tartismak degil kesinlikleSahte üyenin sahte konusu altında saçma sapan bir şeyi savunan bir insanla tartışmak zorunda kalıyoruz resmen.. Ne değişik insanlar var onu görüyoruz en azından
Ergenlik bile olsa 15 yaşindaki kızın evliliği normal falan değilergenlik demedim cancağızım. zira ikiye giden kız adet görse bile cinsel istek filan olmaz. korkar iğrenir
bana emanet etme Allah aşkına etmeBen ogretmenim demis ya ona uzuluyorum. Cocuklarimizi kimlere emanet edecegiz? Yoksa derdimiz tartismak degil kesinlikle
Bu yüzden çocukların okulda öğretmenlerin hangi konuları vs konuştuklarını tartıştıklarını aileyle paylaşmaları gerekiyor, ki önceden önlem alınsın. Yine de umarım kimse bu tür “öğretmenlere” çocuklarını emanet etmek zorunda kalmaz.Ben ogretmenim demis ya ona uzuluyorum. Cocuklarimizi kimlere emanet edecegiz? Yoksa derdimiz tartismak degil kesinlikle
Ben ogretmenim demis ya ona uzuluyorum. Cocuklarimizi kimlere emanet edecegiz? Yoksa derdimiz tartismak degil kesinlikle
Kesinlikle,ogretmenler cocuklara ailelerinden daha yakin olmak durumunda kalabiliyorlar cogu zaman. Benim goremedigimi anlayamadigimi onlar aldiklari egitim sayesinde anlamlandiriyorlar. Yani,en azindan gordugum tanidigim ogretmenler bu sekilde. Okuduklarim resmen hayal kirikligi oldu su andaBu yüzden çocukların okulda öğretmenlerin hangi konuları vs konuştuklarını tartıştıklarını aileyle paylaşmaları gerekiyor, ki önceden önlem alınsın. Yine de umarım kimse bu tür “öğretmenlere” çocuklarını emanet etmek zorunda kalmaz.
Ay demeyin oyle,cogunlukta olmasinlar bu yaklasimdakiler lutfen yaSon 15 yıl içinde Çocukların pisa, oecd de neden sıfır çektiklerini, okuduklarını bile niye anlamadıklarını ben şimdi daha iyi anlıyorum
ama beni korkuttu o ögenim zaten internnette yaş kısıtlaması var istese de giremiyor baska yerlere ama o okul yok mu o okul ooooof neler var neler daha 2. ci sinif ama ileler sorumsuz yolla okula basim dinlensin ver interneti cenesi kesilsin diye diye canavar yetistiriyorlar kizimin onlarla ayni sinifta 6 saat gecirmesi ooooofff cok kotüyüm
bana emanet etme Allah aşkına etme
sen sadece ak partiyi kötülemek üzerine bir yaşam felsefesi benimsemişsin. çocuklar ilk kez recep tayyip erdoğan sayesinde insanca muamele gördüler. kitapları akıllı tahtaları kursları ücretsiz oldu. eskiden kan rwvan içinde sopa yerken şimdi kendilerine en ufacık hakaret bile ettirmiyolar.Son 15 yıl içinde Çocukların pisa, oecd de neden sıfır çektiklerini, okuduklarını bile niye anlamadıklarını ben şimdi daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?