- 20 Ocak 2018
- 2
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Mervecimcanimm
-
Annenle yasiyorsun sonucta,musluman veya degil bunun bir onemi yok. Kendinden sorumlusun sen ve bu yas cinsel iliski icin cok cok kucuk bir yas. Turkiyede yasasan seninle iliskiye giren manyagi sikayet edeyim derdim. Bundan sonra yapma ablacigim. Kendini uzecek seylerden uzak dur. Ne diyeyim ben de sasirdim. Her seyin bir zamani varSelam
Ben 17 olcam ve bi cok büyük sorunum var, almanyada yasiyorum annemle ama o cok müsliman gibi yasamiyor, babam türkiyede ve o müsliman gibi müsliman, ve öyle yasiyor
evlenmeden önce iliskiye girdim 3 yildir erkek arkadasim,annem dün cikardi öyle sey yapdigimi ve cok cok kizdi, anliyorum kendimdemde utaniyorum
Odama kapattim agladim, düsündüm ve düsünüyorum nasil Babama anlatim yapdigim
Yalanda söylemek istemiyorum ama babam beni kizi olarak gözünden düsürsün de istemiyorum, cok zor durumdayim
yasin kücük babana aciklarsan anneni suclayip sana velayet davasi acacak türkiyeye geleceksin ve alisila gelmis giyim kusam gezme süslenme erkek arkadas asla burda olmayacak baba daha cok sikacak seni haberin olsun sakin söyleme mahkeme belki seni direk yurda bile verebilir koruma altina almak adina asla söylemeSelam
Ben 17 olcam ve bi cok büyük sorunum var, almanyada yasiyorum annemle ama o cok müsliman gibi yasamiyor, babam türkiyede ve o müsliman gibi müsliman, ve öyle yasiyor
evlenmeden önce iliskiye girdim 3 yildir erkek arkadasim,annem dün cikardi öyle sey yapdigimi ve cok cok kizdi, anliyorum kendimdemde utaniyorum
Yalanda söylemek istemiyorum ama babam beni kizi olarak gözünden düsürsün de istemiyorum, cok zor durumdayim
karşinda ki bi çocuk reşit bile değil aklinı bulandırmasana zaten bunalmıs simdi Allah korusun iyice bunalıma girip baska bi sey yapsa vicdan azabindan ölmez misinBu arada bir şey olmaz nasıl olsa onbesliklerin evlenmesi normal artık
9 ay sonra bebeğini kucağına alırsın bebeğinle beraber büyürsun
Düzenli folik asit kullanımına başla
Selam
Yalanda söylemek istemiyorum ama babam beni kizi olarak gözünden düsürsün de istemiyorum, cok zor durumdayim[/QUOTEvlilik oncesi iliskiye girmenin dinle ne alakasi var?su dinden olanlar evlenmeden sevisir bu dinden olanlar sevismez diye birsey var da ben mi bilmiyorum?sevistin ya da sevismedin bu seni baglar dinini degil
+1Babanın zamanı geri alma gibi yetenekleri yoksa anlatma. Ne yapacak adam öğrenip?
Bi hata olduğunu düşünüyorsan tekrarlama. Annen kızdı, baban kızdı diye değil. Daha çok küçüksün. Çok daha büyük sorumluluklarla uğraşmak zorunda kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?