Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun. Ben de pkosluyum. Kalıcı bir tedavisi yok maalesef, tabi şimdilik. Düzenli adet için hemen haplara başlamazsan iyi edersin diye düşünüyorum. Bitkisel çarelere başvurman iyi olmuş kesinlikle. Bu şekilde bitkilerden şifa bulanlar var, işe yararsa devam edersin. Eğer 36-37 günde bir adet oluyorsan ve adetlerin güzel geliyorsa hapları hiç düşünmemelisin, doktorunun ilaç vermemesi çok normal, sonuçta adet oluyorsun, ama adetlerin gelmiyor akıntı şeklinde kalıyor ve bitiyorsa bitkilerden de hiç çare bulamazsan o zaman hapa geçersin, şu an çok erken. Çünkü şu anda adet düzelsin diye sana doğum kontrol hapı verirler gerçekten çok üzülüyorum bu duruma yani bu hapları vücüda almak için çok erken bir dönem. Her neyse. Hormonları belli ölçülere getirebilmek için endokrin bölümüne görünmen iyi olur. Ama hormon değerlerin normalse muhtemelen gerek yoktur oraya gitmene. Soğan kürü ayrı bir kür, aslan pençesi ve diğerlerinin karışımı ayrı bir kür. Hepsini bir arada uygulaman doğru olmaz. Sadece soğan kürünü yapman en doğrusu. bir veya iki ay böyle devam edip ardından aslan pençesi kürüne geçebilirsin. Benim de 3 buçuk yıldır bebeğim olmuyor. 1 yıl tedavi gördüm. Hacamat yaptırdım, arı sütü kullandım yumurtlamaya faydası olsun diye. Gerçekten çok faydasını gördüm, iki aşılamam da tutmadı nasip değilmiş ama sonuçta istediğimiz sonuçları almıştık, hiç sorun kalmamıştı. Tabi her şeyi bırakınca eski haline döndü. 40-50-60 günleri buluyor ama güzel tarafı artık adetim çok geliyor önce öyle değildi. Hacamat yaptırmanın çok faydasını görürsün inşaallah, belinden, kuyruk sokumundan, kalçanın altında kalan bacaklarının üst kısmından. İleride bebek sahibi olursun inşaallah, üzülme şimdiden. En kolay yanıt alınan hastalık bizimki. Yumurtaların azalsaydı erken menapoz filan olsaydı çok zor olurdu. Ama bu hastalıkta bir sürü yumurta var, sadece o yumurtalar kendi kendine dışarı atılamıyor, o yüzden bebek olmuyor. İlaç desteğiyle o yumurtalar atılmaya çalışılıyor. En kötü ihtimal tüp bebek. Ama asla umutsuz vaka değil. Tüp bebek doktorlarının en rahat ettiği vaka pko. Çünkü yumurta açısından sorun yok. Kaldı ki evlendiği ilk ayda hamile kalan bile var. Burası daha çok dertleşme mekanı olduğu için hamile kalamayanlar birbirleriyle dertleşiyor fikir alıp veriyor. Seni yanıltmasın, yoksa kendiliğinden yumurtlayanlar da çok. İstediğini sorabilirsin. Uzun aralıklarla siteye giriyorum. Alıntı yaparak yazarsan bildirim gelince girer cevaplarım inşaallah. Stres baş düşman, pozitif ol, Allah şifa versin kardeşim :)