- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
- 128
- Konu Sahibi gadjo dilo
hahhahaaa bu derdi kendine dert edinmek için çok düşündün mü 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dertten uyuyamiyormushahhahaaa bu derdi kendine dert edinmek için çok düşündün mü![]()
hiç düşünmedim bile. :26: forumda bir konu ilham verdi direk..............hahhahaaa bu derdi kendine dert edinmek için çok düşündün mü![]()
hımm 47 kiloda zaten bel popo göbek olması çok küçük ihtimal.
ama benim 48 kiloda göbeğim vardı.
ben 48 iken herkes kınıyordu beni bu ne zayıflık diye. 60 oldum yine doymadılar. ohh ohh iyi olmuşsun dediler.
aptal mıyım ben? yer miyim bu lafları. azmettim 59 oldum. azmettim 58 oldum. azmettim 57 oldum. azmettim 56 oldum.
azmedip 55 olacağım. azmedip 54 olacağım. azmedip 53 olacağım. peki ya orantım değişmezse.......![]()
ya sör diyorum ya derdim kilo değil. karnımı sıkı hissedeyim yeter. belimi falan şöyle bir orantım değişsin. 53 kiloyu arkdaş idealin demiş yukarıda. oradan esinlendim............ (!?)92 de iyi benceha 90 ha 92
hedefin 53 mus
Bence 2-3 haftada, cok azmedersen 2 haftada verirsin bence
ya sör diyorum ya derdim kilo değil. karnımı sıkı hissedeyim yeter. belimi falan şöyle bir orantım değişsin. 53 kiloyu arkdaş idealin demiş yukarıda. oradan esinlendim............ (!?)
bi günde bile iki kilo verebiliyorum. yöntemi söyleyemem şimdi çok hoş olmaz. ama dediğim gibi mesela orantı.((((((((((( :)
ya sör diyorum ya derdim kilo değil. karnımı sıkı hissedeyim yeter. belimi falan şöyle bir orantım değişsin. 53 kiloyu arkdaş idealin demiş yukarıda. oradan esinlendim............ (!?)
bi günde bile iki kilo verebiliyorum. yöntemi söyleyemem şimdi çok hoş olmaz. ama dediğim gibi mesela orantı.((((((((((( :)
evet canım çok kıskanıyorlar beni bi bilsen. benim de saçlarım belimde maaaşallahı var yani gören dönüp bir daha bakıyor ama insanlar gerçekten kısa kızıl hali ne güzeldi diyor.milletin laflarına gerçekten inanma. 160 boya 60 sınırını geçtiğin an zaten şişman sınıfına giriyorsun.
kesinlikle önlem alıp kilo vermen lazım. ayrıca 160 boya 48 kilo da kınanacak kadar zayıf olamaz kesinlikle etrafın dolduruşuna gelme derim.
bazılarında ciddi kıskançlık oluyor. şöyle kız tipleri bile vardır. uzun güzel saçları olan bir kız gördüklerinde ah canım sana kısa saç çok yakışır kestirsene derler.
tamamen kıskançlıktan. ondan dolayı sabret kilo ver.
ideal kilo diye bir şey de yok aslında. çünkü kilonun duruşu herkeste farklı. mesela şimdi gördüm senin 160 boya 48 kiloyken kalçan 92 ymiş, düşün benim boyum 164-65 arası kilom 48 ken benim kalçam 93. herkeste kilo cidden farklı duruyor.
edit: pardon ya ben senin boyunu 160 görmüşüm. 1.63 sen hemen hemen aynıyız.
yöntemi söylersem dava falan ederler beni o derece kınanırım yani asssssla söyleyemem. ama denedim ve uyguladım gerçekten ertesi sabah 2 kilo eksiğim vardı. ve ayrıyedden de ekleyeyim, sabaha kadar uyutmuyor bu zayıflama işlemi maalesef.Karın sıkılıgı icin baxı hareketler var
Netten onlara baksan iyi olur bence
Simdi yontemi merak eden cik olacaktir amayoksa mankenlerin yontemini mi uyguluyorsun
![]()
yöntemi söylersem dava falan ederler beni o derece kınanırım yani asssssla söyleyemem. ama denedim ve uyguladım gerçekten ertesi sabah 2 kilo eksiğim vardı. ve ayrıyedden de ekleyeyim, sabaha kadar uyutmuyor bu zayıflama işlemi maalesef.
bir de dediğim gibi evde çok miskin oluyorum hareket falan yapamıyorum. anca dışarı çıkıp yürüyeceğim yoksa elim kolum kalkmıyor. :(((((((((( yürümekten başka bir şey yapamıyorum anlayacağın. ama evde hareketler yapmaya çalışacağım umarımmmmm işe yarar. daha doğrusu umarım yerimden kımıldayabilirim.
hahahahahah yazarken benim de aklıma geldi ama o değil hahahaha.........Aklima bisi geldi ama neyse![]()
evet canım çok kıskanıyorlar beni bi bilsen. benim de saçlarım belimde maaaşallahı var yani gören dönüp bir daha bakıyor ama insanlar gerçekten kısa kızıl hali ne güzeldi diyor.
şaka gibiler yaaaaa.........!
bu arada 160 değil 163 cnm dikkatttt!
163 ü sonradan gördüm ya kilo 60 olunca aklım karıştı sanırım.:44:
bu saç olayı doğru mu cidden? doğruysa baya tutturmuşum ya.öyle aklıma geldi yazdım içime mi doğmuş ne?
böyle olaylar var gerçekten ondan dolayı milletin lafına değil kendi beğendiğine bakıcaksın.![]()
hahahahahah yazarken benim de aklıma geldi ama o değil hahahaha.........
veriliyor ama.Yok
O sandigin sey degilonla kilo verilseydi
Ohooo
veriliyor ama.bak netten kaç kalori gidiyormuş. ay içim dışım kalori oldu yaa........
![]()
hahahahah, orantını değiştirmez diyorsun yani..Verilir
Ama belli olacak sekilde degil![]()
orantı derken sence kaç kaç kaç iyidir?
yani jenniferi beyonce u filan benim de begendigim söylenemez ama boylari 1.65 filan olmalarima ragmen dev gibi duruyolar kilolarina bakarsan 65 rahat vardir beyonce zaten poposunun tek lopu 5-10,kilo vardır onun
vucut kite endeksi benim bildigim boyla kilo arasinda 10 fark olacak sekilde
1.63 sen 53. ama benim boyuma gore 60 kilo olm lazim su an 54 um bi iki kilo alsam fena olmaz da 60 da fazla yani.
oranti tamamen su proporsiyon denen olay
iskelet yapisi kilo dagilimi vs. kiminin boyuna gore bacaklari uzundur iyi dagilmistir 60 kilo da olsa batmaz goze. kimi tam boyuna uygun kilodadir belki ama yag gobekte toplanmistir bu sefer de zayif durur poposu ya da omuzlar dardir falan filan. sen aynaya baktiginda kendini iyi goruyorsan hic takma yani kiloya.
44 kilo da olsan 65 de olsan vucut sıkı olmayinca valla bi seye yaramıyo. al ben 54 kiloyum bi kac kilo alayim diyorum afrkalilar gibi gobegim portluyo.48 yasinda tyzem var benden 2 kilo fazla ama kadin tas gibi fizigi ve boyu benden kisa olmasina ragmen uzun duruyo yuzu kucuk boynu uzun, gobek sifir basenler yusyuvarlak. benim yuzum de ufak degil omuzlarim dar duruyo
yalniz sen de oyle bi yazmissin ki 70 kilo filan sandim. :)