163 boyla kaç kilo olunmalıııı :((((

''dikkat konu ironi içermektedir''

benim de aslında dışarıdan kilolu denecek bir yapım yok. omzum geniş, gövdem dar, belim kalçama göre fena değil falan amma göbek deliğimin altında hafif bir göbeğim var. kıyafetten pek belli olmuyor ama yan yatınca veya bikiniyle belli doğal olarak. oturunca mesela daha belirgin. bir de böyle geniş kalçayla ince beli görüntüsünü çok beğeniyorum. azıcık belimi incelteyim azıcık sıkılaşayım karnımı düzleştireyim....... :5::5::5::5::5:

ironi mi hani nerde:27:

o lanet gobekten bende de var iste ve mekikten medet umarken mekigin gobek eritmeye en ufak faydasi olmadığını, vucutta eriyen en zor bolgenin gobek oldigunu öğrenince, zaten iki gr olan spor sevkim de sondu gitti.

bel ve popo olcusu kac?

kızlarrrrrrr 163 boyla kaç kilo olunmalı acil cvp please..... çok mu kısayım? yardım please.............
Bende 163 boyundayim ve 49 kiloyum lakin gorenler hep afrikalilar gibi olmussun kilo al biraz diyolar.banaysa aynaya baktigimda cok kiloluymusum gibi geliyo .zayiflamanin sonu yok galiba en sonunda zayiflik takintisi hastaliga donusuyo.

Bence 53 de fazla.
boy ile kilo arasında 15 kilo fark olursa daha iyi duruyor :18:

o lanet gobekten bende de var iste ve mekikten medet umarken mekigin gobek eritmeye en ufak faydasi olmadığını, vucutta eriyen en zor bolgenin gobek oldigunu öğrenince, zaten iki gr olan spor sevkim de sondu gitti.

bel ve popo olcusu kac?

Plates oneririm. Super sekillendiriyor.

Bence 53 de fazla.
boy ile kilo arasında 15 kilo fark olursa daha iyi duruyor :18:
dimi ya ben su an 54-55 arssi gidip geliyorum boy 1.69 standarta gore 59.60 olmam lazim ama bu halde bile göbeğim cikti 5 kilo daha alsam iyice balkon kıvamına gelir herhalde
Plates oneririm. Super sekillendiriyor.

canim bi girisebilsem spora birakmiycam da cok tembelim o konuda. squata sardim mesela bu aralar. iki gun yapıyorum sonra agrisindan ara vermek zorunda kaliyorum ara verince de heves kaciyo. bi ara ebru salliyla gaza gelip yapiyodum bak o zamanlar iyiydim:)

dimi ya ben su an 54-55 arssi gidip geliyorum boy 1.69 standarta gore 59.60 olmam lazim ama bu halde bile göbeğim cikti 5 kilo daha alsam iyice balkon kıvamına gelir herhalde

canim bi girisebilsem spora birakmiycam da cok tembelim o konuda. squata sardim mesela bu aralar. iki gun yapıyorum sonra agrisindan ara vermek zorunda kaliyorum ara verince de heves kaciyo. bi ara ebru salliyla gaza gelip yapiyodum bak o zamanlar iyiydim:)

Ebru salli gercekten iyi bu konuda. Hakkini vermek lazim :). SIkilmadan bir tek onu takip edebiliyorum.

taaam tamına 56 yım....... :18::18::18::18::18:

idealim 53 müş ne yapıcamm bilmiyorumç...

:9::9::9: cnm ya 3 kilo nedir ki istersen verirsin:34: bende 161 boyunda 52 kiloyum ama kemiklerim çok ince olduğu için 52 kilo olduğuma kimse inanmıyor:31: 56 civarındayken de felaket göbeğim çıkıyor 52 kiloda çok iyi hissediyorum kendimi sende hangi kiloda iyiysen o kiloda kal:34:

kızlarrrrrrr 163 boyla kaç kilo olunmalı acil cvp please..... çok mu kısayım? yardım please.............[/QUO

her zaman kilo olarak on kilo az olmalısınız boyunuzun ölçüsünden.
tabiki en güzeli kendini nasıl mutlu hissettiğin. ben 1.68 boy. kiloda 53 hep. :16:

bel ve popo olcusu kac?

vücudu ısıtmadan spor yapmayın. mekik yerine ayaklarınızı karşıma yarım uzatma pozisyonunu deneyin göbek kalça ve bacak çalıştırıyor. bol sıvı tuket ve kabız olmamaya dikkat et.tuvalet alışkanlığı olan insanda hiç göbek görmedim:44:

Poponuzun sekle gırmesı ıcın Squat hareketlerını yapmanızı onerırım.. Google squat yazarsanız tum detaylarıyla resım vıdeo anlatım bulabılırsınız.. Sıkı bı kalçaya sahıp olmanızı sağlar.. Daha ınce bır bel ıcınse twist hareketı tavsıye edılıyor .. AmAAAAA göbegın caresı nedır ben bulamadım..

Oran orantı derken bel bolgesı ve göbek Koca bı sımıt le dolasan bırıyım.. Insanlar gorduklerınde genelde hamıle olduğumu düşünüyorlar.. Cunku el ve ayak bıleklerım cok ınce bacak kol orantılı yuzum ve omuzlarım Cok ıyı.. Sporlar baldırlarımda sekle gırdı.. Eeee ben bu göbekle ne yapayım soyleyın bana :26:

vücudu ısıtmadan spor yapmayın. mekik yerine ayaklarınızı karşıma yarım uzatma pozisyonunu deneyin göbek kalça ve bacak çalıştırıyor. bol sıvı tuket ve kabız olmamaya dikkat et.tuvalet alışkanlığı olan insanda hiç göbek görmedim:44:

valla benim kadar sık tuvalete cikan yoktur herhalde. yemek yedikten yarim saat sonra hop disari:) ama benim genetik annemin de göbeği var basen popo hic yok direkt göbek ve kollardan alir o. bende yine biraz popo var cok şükür. ama zayif görüntüme ragmen göbegin onune gecemiyorum bi de mide cikiyo sadece göbek olsa yine iyi

valla benim kadar sık tuvalete cikan yoktur herhalde. yemek yedikten yarim saat sonra hop disari:) ama benim genetik annemin de göbeği var basen popo hic yok direkt göbek ve kollardan alir o. bende yine biraz popo var cok şükür. ama zayif görüntüme ragmen göbegin onune gecemiyorum bi de mide cikiyo sadece göbek olsa yine iyi

bak genetikse çözüm yok katlanıcan mekiğin tabi faydası olmaz sana.

Poponuzun sekle gırmesı ıcın Squat hareketlerını yapmanızı onerırım.. Google squat yazarsanız tum detaylarıyla resım vıdeo anlatım bulabılırsınız.. Sıkı bı kalçaya sahıp olmanızı sağlar.. Daha ınce bır bel ıcınse twist hareketı tavsıye edılıyor .. AmAAAAA göbegın caresı nedır ben bulamadım..

Oran orantı derken bel bolgesı ve göbek Koca bı sımıt le dolasan bırıyım.. Insanlar gorduklerınde genelde hamıle olduğumu düşünüyorlar.. Cunku el ve ayak bıleklerım cok ınce bacak kol orantılı yuzum ve omuzlarım Cok ıyı.. Sporlar baldırlarımda sekle gırdı.. Eeee ben bu göbekle ne yapayım soyleyın bana :26:

valla benim hiçbir fazlalığım yok sadece bacaklarım kalın oda anneye çekmişim bacak konusunda . sporcular gibi kaslı:27::27:

kilom da 60 değil ki sarhoş musun bilmem...... :19: :)

56 kiloyum 163 boyum var. saçım da gayet gerçek bir durum.
milletin lafına hiç bakmadım zaten. kendi akışıma göre kilom değişti. ama insanlar da böyle diye eklemek istedim. niye ekledim bilmiyorum. hiç sevmem aslında.

cümleleri tam okumamışım ya 60 oldum demişsin ya ben orada kalmışım. hızlı yorum yazıyım derken böyle olmuş.

ne sarhoşluğu:19:

Back
X